Pienet kiiltävät

 -mainosyhteistyö-

Intoilin edellisessä postauksessa desert bootseista ja kerroinkin tilanneeni yhdet Spartoon lahjakortilla itselleni. Kipaisin nyt sitten hakemassa paketin lähimmästä Valintatalosta ja saavuin loota kainalossa innosta hihkuen kotiin.

 Kickersin kiiltonahkaiset nilkkurit näyttivät livenä aivan niin ihanilta ja ylväiltä kuin olin arvellutkin. Kengistä tulee jotenkin sellainen juhlava fiilis. Mielleyhtymä johtuu kenties siitä, että lapsuudessa monet juhlakengät olivat juurikin kauniisti kiiltävät lakerikengät.

Päällisin puolin kaikki oli siis enemmän kuin kunnossa, mutta kuinkas sitten kävikään..

Harvinaislaatuisesti koko 37 oli itselleni pieni! Ensiksikin rintavan jalkapöytäni vuoksi minun oli todella hankala saada edes vedettyä kenkiä jalkaani vaikka kuinka löysäsin nauhoja. Ja kun vihdoin sain upeudet kinttuihini jouduin harmikseni huomaamaan, että tilanne oli pottuvarpailleni kovin tuskallinen.

Tilaa tuntui olevan liian vähän oikeastaan joka suunnassa. Niin leveydessä, pituudessa kuin korkeudessakin.Väärästä koosta huolimatta testailin kengillä tassuttelua kuitenkin sen verran, että ehdin ymmärtämään kuinka mukavat niiden pehmeät kumipohjat ovatkaan.

Minua nyt hieman epäilyttää, että mahtaako isompi koko auttaa asiaa juurikaan, vai onko seuraavassa koossakin yhtä vähän tilaa korkeussuunnassa, mutta haluan silti koittaa onneani. Olen nimittäin kengät livenä nähtyäni entistä vakuuttuneempi siitä, että nämä olisivat ihan justiinsa oikeannäköiset syysnilkkurit minulle.

Nyt on siis palautusilmoitus tehty Spartoon nettisivuilla ja koko 38 tilattu tilalle. Huomenna sitten kiikuttelen paketin takaisin kotimatkalle ja toivon parasta. Voi kävisipä uusien tulokkaiden kanssa parempi tuuri!


No Comments

Post A Comment