Taas yksi musta neule..

Oisko tänään hyvä syy esitellä arkisen duunipäivän asu, kun on kerran ihan ihkauusi paita päällä! Kun kävi tuossa maanantaina silleen hassusuti, että menin ihan vaan leikkimään ihanaa ystävää ja shoppailemaan Lindexistä Mintulle yhtä Missoni-malliston mekkoa, joka oli Tukholmasta jo myyty loppuun, niin kävihän siinä niin, että päätyi sinne kassalle yksi ostos itsellekin.

Tai itse asiassa mun oma ostos tarttui mukaan vasta sillä toisella kierroksella jolla kävin vaihtamassa mintun mekon toiseen kokoon. Ekalla kerralla onnistuin vielä vastustamaan kiusauksia ja keskittymään vaan shoppailusijaisena oloon. (Niin että Minttu, tää ostos menee nyt vähän niin ku sun piikkiin! 😀 )

Ja että mitäkö sitten ostin? Mustan neuleen läskiosastolta. Musta neule. Kuulostaa jonkun mielestä taas ihan kuolettavan tylsältä, mutta tämä ei ainakaan omasta mielestäni ole neule ihan tylsimmästä päästä.

Pönötyskuvat koitettiin kerrankin korvata vähän toiminnallisemmilla ja näiden meikkausotoksien onkin nyt sitten tarkoitus esitellä noita neuleen kivoja läpikuultavia yksityiskohtia. Keventävät mielestäni muuten hyvin basicin puseron ilmettä melkoiseti.

Tämä on juuri sellainen vaate joka tulee päätymään päälle aina kun sen vaan pyykkinarulta saa taas kuivana käteensä. Pehmeä ja kauniisti laskeutuva viskoosineule on mukavuudeltaan ja pituudeltaan aika samanlainen kuin yksi monta vuotta vanha superrakas musta puuvillaneuleeni, joka päällä on aina ihan suunnattoman hyvä olo. Sellainen yhtä aikaa rento ja huoleton, mutta silti riittävän skarppi julkisilla paikoilla oleiluun.

Neuleen alle puin olkaimettomat rintaliivit ja tuubitopin, sillä eihän tuota yläosan läpikuultavutta olisi mitään järkeä pilata rintaliivien olkaimilla tai alta rumasti näkyvällä topilla.

Hintaa tällä Generous osaston uutuudella oli 32,95 €.

Ja täytyy muuten sanoa, että nyt viime aikoina olen törmännyt tuolla lindexin plussaosastolla yllättävän moniin kivoihin vaatteisiin. Telttaa ja karmivilla kuoseilla varustettuja tunikoita toki löytyy edelleen, mutta paljon on tullut myös oikeasti mielenkiintoista sekaan. Monta normaalikokoisten puolella näkynyttä ajankohtaista tuotetta on saanut vastaavan ”isosiskon”. Ilahduttavaa.

 

Kuvista kiitokset työkaverilleni Anulle!

Ja jotta se päivän koko ”komeus” näkyisi, niin pitihän se pönötyskuvakin vielä napata. Töitä on siis tänään paiskittu rennosti sammareissa ja neuleessa. Kuiva sää vielä mahdollisti Vagabondin vaaleiden mokkakenkienkinkin käytön. Ja kuten huomaatte, niin ilman sukkia painellaan yhä.

Saa nähdä kauanko vielä pystyy huitelemaan näin. Eiköhän se kohta syksy taivuta minutkin tahtoonsa ja joudun kääntymään sukkalaatikon puoleen ja jemmaamaan pikkukengät talviteloille. Yyh. Mutta toisaalta.. Mulla on kyllä tosi kivoja saappaita ja nilkkureita odottamassa, että pääsisivät jälleen käyttöön. Eli hyvät puolensa tässäkin asiassa!


6 Comments
 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nätti on. Sekä neule että nainen. 🙂

  PS. Ikävä. <3

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  samaa mieltä Iinan kanssa 🙂 koko asu on onnistunut!

 • Minttu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oih… melkein jo ehti olla ihan kamalan huono omatunto, että juoksutin sua niin kovasti oman mekkoni takia (ja kiitos, kiitos, kiitos siitä vielä kerran!), mutta nyt, kun näen minkä mahtavan sun näköisen hienouden olet sieltä bongannut niin tuntuu, että.. ehkä näin olikin tarkoitettu! 🙂

  Eivais – vielä kerran tosi suurkiitos, että jaksoit sekä shoppailla että käydä vaihtamassa kokoa!

  Ja aivan ihania kuvia – oot kyllä törkeen upeen näköinen nainen!

 • Joliel
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana neule! Mullakin pitää vaatteissa olla aina se jokin ”juju”, vaikka pääasiassa pukeudun mustiin..

 • Justiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voih! Ihanat housut!

  Mistä ja milloin?

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   H&M:n nettikaupan alesta joskus yli vuosi sitten vitosella. 😛

Post A Comment