Kuplivan raidallinen

 Minulla on jokin pakkomielle yhdistää raidallisiin vaatteisiin aina punaiset kengät tai laukku. Ja niin tapahtui myös tänään.

Olin asiallinen toimistotäti seitsemän ja puolen euron H&M trikoomekossani, Peter Hahnin kashmirneuletakissani ja Tamariksen mokkanahkaisissa paksupohjaisissa ballerinoissa.

Tuo mekon hihojen pilkottaminen neuletakin hihojen alta on mielestäni kiva yksityiskohta. Kerrankin natsasi kahden vaatteen hihojen pituudet noin hyvin yhteen.

Joku teistä saattaakin muistaa miten olen joskus aikoinaan julistanut, etten tajua raitavaatteita, että ne ei vaan oo minun juttu. Mutta näin tässä nyt on päässyt käymään. Kaapissa on jo ainakin kaksi raidallista mekkoa ja viisi raitapaitaa.

Mulle raitavaatteet ovat sellaisia iloisten päivien vaatteita. Raitapaidassa tai mekossa on oltava energinen ja positiivinen. Murjottajat ei pukeudu reippaaseen raitaan. Ei ainakaan minun vaatehuoneessani. Onneksi tällä viikolla on ollut raidallinen olo. Paljon kaikkea kivaa on tapahtumassa ja olo on sen vuoksi odottava, iloinen ja kupliva.

Voi juku, kun jo voisin kertoa teille millainen ensi viikolla tapahtuva juttu varmistui tänään. Mutta jos nyt hoitais sen työn ensin ennen kuin siitä hehkuttelee. Sen verran on kuitenkin sanottava, että asia liittyy yhtä aikaa työhöni ja blogimaailman kontakteihin ja on jotakin mitä en olisi uskaltanut villeimmissäkään kuvitelmissani toivoa. Saatan pyörtyä tai tukehtua omaan kuolaani. 😉

Mulla on todellakin iloisen raidallinen fiilis! Ja mikä sopisikaan sellaisen päivän iltapuhteiksi kuin PMMP:n keikka. Eli sinne siis!


Tags:
,
3 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    voi veera oot taas niin ihana ja pirtsakka ja itsevarman näkönen!

  • Lilli
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Upee ilmestys!

  • Dahlia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Mikä mielettömän kaunis kokonaisuus!

Post A Comment