Kiilakorkokuume

-sisältää mainontaa-

Saatuani pari viikkoa sitten Ten Pointsin tiilenpunaiset kiilakorkonilkkurit olen saanut pakkomielteen vastaavanoloisista mustista kengistä. Olen jotenkin ihan varma, että mukavalla kiilapohjalla varustetut mustat syysjalkineet olisivat juuri loistava lisä arkikenkieni armeijaan.

Minulla olisi blogiyhteistyön tiimoilta käytössä lahjakortti Spartoolle, joten olen koittanut kartoittaa sieltä varteenotettavia ehdokkaita. Parit kivat yksilöt piti unohtaa oman koon puuttumisen vuoksi, mutta tällä hetkellä harkintalistalle ovat päässeet kuvassa näkyvät tyypit.

20121028-215325.jpg

Tällaisessa ajatuksessa, että haluaa juuri jonkun tietynlaiset kengät on se ongelma, että täydellisiä ei tunnu koskaan tulevan vastaan, vaan kaikissa on aina joku pieni itseä epäilyttävä juttu. Kun sitten taas jos ei hae mitään tiettyä, tulee sellaisia täydellisiä ihanuuksia vastaan ihan vaan yllärinä.

Mä en osaa oikein päättää mitkä noista kuvan kengistä olis mun suosikit. Vasemman alakulman Emma Go:t olis sellaiset aika varmat perusvehkeet, mutta Dieseleissä olis astetta enemmän asennetta lyhyemmän vartensa ja mielenkiintoisemman pintansa vuoksi.

Bocagen molemmat mallit on tosi kauniit, mutta mietin, että onko ne ehkä liian sliipatun ja naisellisen oloiset mulle. En ole vielä oikein innostunut kiilakorkolenkkaritrendistä, mutta nuo Pataugasin kumikärkiset tennarihenkiset nilkkurit jotenkin kiehtovat minua. Ne on sporttiset, mutta karmivat tarralenkkari-fibat puuttuvat.

En ossoo päättäää!!! Oisko teillä mitään mielipidettä? Passaisko jotkut noista minulle?


4 Comments
  • Joosua
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei Veera,

    Mun mielestä noi dieselit näyttää eniten sulta!

    Bocagen keskimäisesssä rivissä on huippuhienot, mutta sun tyyliin ehkä vähän sliipatut. Ylimmän rivin Bocaget vois olla kanssa, mutta sanon Dieselit sulle!

  • M
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Dieselit on tosi ihanat! Ostaisin jos en olisi löytänyt jo täydellisiä yksilöitä Vagabondilta.

  • Kata
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oih, nuo pataugasin nilkkurit on ehkä ihanimmat nilkkurit, jotka olen koskaan nähnyt. Täydelliset 🙂

  • Sini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ylimmät Bocaget ois mahtavat(itselleni ainakin, pitääkin mennä kattelemaan), mut noi Dieselit näytäs ehkä enemmän siun kengiltä. 😉

Post A Comment