Väsyneen reissaajan asu

Roomasta ostamani nilkkurit ovat vihdoin pehmenneet riittävästi, jotta uskalsin ottaa ne mukaan reissuun. Olen ihan suunnattoman ihastunut noihin Felmini-merkkisiin kenkiin niiden syksyisen värin ja varsien taittamisen ansiosta iloisesti pilkistävän vuoren vuoksi.

20121112-234608.jpg

Vaikka kengät ovatkin jo melko mukaviksi taipuneet,niin ihan ilman vammoja ei eilisestä päivästä selvitty. Mietin jossain vaiheessa iltapäivällä, että taitaa hieman sukkahousujen teräosien saumat hinkata pikkuvarvasta hieman vielä napakoissa kengissä, mutta en vaivautunut korjaamaan asiaa. Olis ehkä kannattanut, nyt on nimittäin molempien pikkuvarpaiden päät ihan yhtä kammottavaa vesikelloa. Iso auts.
20121112-235240.jpg
Matkalaukussa on taas mahdollisimman mukavia ja rentoja vaatteita. Eilinen meni kuvan mukaisesti niittiminihameessa, kashmirneuletakissa ja pulsupipo päässä. Aamuisin väsyttää niin hitosti, että nukkuu mieluummiin senkin kaksi minuuttia jonka voisi käyttää hiusten laittoon.

Iltapäivään asti seikkaillaan vielä täällä Tukholmassa ja sitten muut tytöt palaavat laivalla kotimaan kamaralle. Minä puolestaan hyppään Arlandalta lentokoneeseen ja suuntaan vielä pikapyrähdykselle Berliiniin. Seuraavaan kerran minusta kuuluu siis varmaan hotellihuoneesta saksanmaalta!


2 Comments
  • Nimetön
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihan täysin OT, mutta muistaaksen sulla on kokemusta kappahlin magic – farkuista? Kysymys kuuluukin, että venähtääkö ne käytössä kuinka paljon? Että kuin pientä kokoa ne pitää olla.. Tarvis napakat slimslimmit kohtuuhintaset pökät ja noi tuli mieleen

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      juu mulla on yhdet magicit. En ole nyt hetkeen pitänyt niitä kauheasti, mutta silloin kun niitä käytin, niin mun mielestä ne pysyi kyllä hyvin kuosissaan. Toki sitä edesauttaa se, ettei pese liian usein ja välttää huuhteluaineen käyttöä.

      Eli sanoisin, että ei tarvii mitä kahta kokoa pienempiä ottaa, vaan sellainen koko, että just istuvat napakasti.

Post A Comment