Leopardiperheen uusi tulokas

Mulla ei todellakaan ollut shoppailuhommat mielessä, kun suuntasimme Tukholmaan eikä siihen oikein ollut aikaakaan. Mutta niin vaan tielle osui pari rättejä ja kenkiä tarjoava mestaa, jossa ottivat multa kassalla rahat pois. Mä olin ihan täysin pahaa aavistamaton, kun lampsin muiden tyttöjen perässä hotellin vieressä olevaan Zaraan. Olin varma, että sinne nyt ei ainakaan multa mene penniäkään, kun ei niiden vermeet mahdu mulle päälle mitenkään päin. Tai no, ehkä mä jostain minihameesta saisin kaulurin tms, mutta lähes siihen se sitten jääkin. 😀

Mutta mutta. Se oli melkein eka asia mitä koko liikkeessä näin, mikä koitui reissubudjettini synkäksi kohtaloksi.

Kuvasta kiitos Joannalle!

Talvikelpoiset leopradithan ne perheestä vielä puuttuivatkin!

Uuuuu! Ihan megasikahitonihanat! Nyt sitten vaan odotellaan, että ruhjoutuneet pikkuvarpaat paranee, jotta pystyisin käyttämään ylipäätään mitään kenkiä ilman kipua. Varvasvammat aiheuttavatkin ihan pikkuruista ongelmaa huomisiin Indiedays-kekkereihin, sillä ainakaan mitään korkokenkiä en voi jalkaani kuvitellakaan. Mutta en kyllä oikein mitään muutakaan. Meen villasukissa. Stylish as hell!


4 Comments
  • -Karoliina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Söpöt talvicrocsit juhliin? 🙂

  • ikki
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Wau, tahtois kans!

  • Cava
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei noihan on ihan superit! 🙂

  • Elsa/ Oi mutsi mutsi
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ääk, ihanat! Eikä sopis yhtään mulle, eli melkein pakko hankkia 😀 Me mennään Tukholmaan joulukuussa ja aion kuitenkin satsata Lagerhausin romukauppaan enkä kenkiin, kai.

Post A Comment