Tissitasseleita ja höyhenpuuhkia

Mä olen aina ollut sitä mieltä, että jokaisen kannattaisi aika ajoin käydä uimahallissa. Siellä suihkutiloissa kymmenien muiden naisten keskellä saa aina hyvän muistutuksen siitä, että ei se oma vartalo selluliitteineen, leikkausarpineen ja roikkotisseineen oo yhtään sen kaameempi ja erikoisempi kuin muillakaan. Siellä niitä viuhahtelee vartaloita ihan laidasta laitaan. Hoikkaa, pullukkaa, kiinteetä, löysää ja ihan kaikkea siltä väliltä. Toimii loistavana ”synninpäästönä” samalla tavalla, kuin tuo naked truth -hommakin. Oppii sitä armollisuutta itseään kohtaan.

Lauantaina en kuitenkaan vieraillut uimahallissa, mutta samanlaista voimauttavaa fiilistä sain silti kokea. Oltiin nimittäin murun kanssa katsomassa burleskia tuossa ihan lähellä Kulttuurikulmassa. Ja ai että se oli upeeta, mahtavaa ja huikeeta!

20121126-003240.jpg

Esiintymässä oli sellaiset neljä upeaa naista kuin Olivia Rouge, Cherria Adorable, Gigi Praline ja Pepper Sparkles. Naiset tarjosivat naiskauneutta, kimallusta, glamouria, huumoria, höyhenpuuhkia, tissitasseleita ja hyvää fiilistä. Ja pakko sanoa, että hitsi miten nerokkaasti ne esiintymisasut on suunniteltu siten, että ne saa riisuttua näppärästi pieninä palasina! 😀

20121126-003211.jpg

Puhuin tuossa heti alusta sellaisesta voimauttavasta fiiliksestä ja sitä nämä esitykset tosiaan tarjosivat itselleni ja vessajonossa kuulemani mukaan myös monelle muulle naiselle. Oli upeaa nähdä lavalla eri näköisiä. kokoisia ja ikäisiä naisia. Kaikki yhtäaikaa epätäydellisiä ja siksi niin täydellisiä. Viihdyttämisen ilo paistoi jokaisen kasvoilta ja tasselit pyörivät huimasti kuppikoosta riippumatta.

Kuulin vessajonossa useammankin naisen sanovan kuinka armahtavaa oli nähdä lavalla ns. tavallisia naisia. Niin kuin joku totesikin, että ”tuli ihan sellainen olo, että voisikohan sitä ehkä itsekin näyttää noin upealta tuollaisissa hepenissä, jos vaan uskaltautuisi.”

20121126-003216.jpg

Burleski on kiinnostanut ja kiehtonut itseäni jo piedemmän aikaa ja minua niin himottaisi päästä osallistumaan jollekin kurssille. Syöksyinkin heti keikan jälkeen esiintyjien juttusille ja sainkin vinkin, että Burleski instituutti on se paikka josta kursseja ja työpajoja kannattaa kysellä. Nyt aloinkin miettiä, että mahtaisiko täältä Porin seudulta löytyä sen verran aiheesta kiinnostuneita, että voitaisiin järjestää tännekin päin jokin työpaja? Tuolta burleski instituutin kautta kun tosiaan onnistuu tilata opettaja pitämään workshop haluamalleen ryhmälle. Jos burleskista kiinnostuneita täältä päin löytyy, niin ilmoitelkaa itsestänne!

20121126-003317.jpg

Olivia Rougen Minni Hiiri -hahmo oli kyllä hillittömän ihana. Ensin se raukka itksekeli merelle lähteneen miehensä perään, mutta sitten meno äityi astetta villimmäksi. 😀 Ja entäs tuo huikea kimaltava korvapäähine! Ihan käsittämättömän upea! Fiona Timantin käsialaa kuulema. Tahtoo!

20121126-003206.jpg

Minun iltani ei suinkaan päättynyt heti esityksen jälkeen, vaan päädyin jatkamaa sitä näiden upeien leidien kanssa. Naurettiin ja juotiin skumppaa (kiitoksia Gigi!) aina pilkkuun saakka. Heidän kanssaan keskusteleminen ei ainakaan vähentänyt kiinnostustani tätä huikeaa näyttämötaiteen lajia kohtaan. Oli siis mahtava ilta kaikin puolin, terveiset vaan kaikille ihanille naisille! Mä luulenkin, että mulla menee nyt hankintaan liput Helsinki Burelsque Festivaaleille ensi maaliskuuksi. Merkkasinkin jo kyseisen viikonlopun (1.-2.3.2013) itselleni vapaaksi. Can’t wait!


12 Comments
  • Gigi Praline
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei Veera! Kiitos itsellesi 🙂 Ihania kuvia! Jos innostusta löytyy niin Burleskinstituutista tosiaan kannattaa kysellä opettajaa http://www.burleskinstituutti.com/ Ja loistavaa että tulet festareille! Muillekin tiedoksi, että early bird-hintaisia lippuja vielä Tiketistä löytyy! Ja festareiden esiintyjälista ja muutakin infoa: http://www.helsinkiburlesque.com/helsinki-burlesque-festival-2013/perfor…´13-esiintyjat

    Ihanaa joulunaikaa! -Gigi

  • Joliel
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitos tästä postauksesta, Veera! Täällä myös eräs burleskiin hurahtanut, joka haaveilee workshopeista, tasseleista ja puuhkista! 🙂

  • Tanja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Joku tovi sitten oli juttua SK:ssa Porin burleskikurssista?

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Häh? koska milloin mitä häh?

      • Tanja H
        Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

        Minäpä koitan etsiä ja löytää sulle asiasta infoa! 🙂

  • Chenille
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Meillä oli töissä puhetta että Porissa ilmeisesti toimii jo yksi burleskiryhmä mutta nyt en kuollaksenikaan muista missä sitä vedetään ja koska…

  • Olivia Rouge
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaikella kunnioituksella kaikkia ”burleski” kurssinvetäjiä kohtaan täytyy sen verran puoltaa tuota Burleskinstituuttia, että sieltä saa opetusta ESIINTYVILTÄ burleskiesiintyjiltä ja kyseessä ei ole vaan mitkään höyhenpuuhkien kanssa pelleilyt. Toki jos haluaa vain harrastaa ns. Burleski-elokuva tyyppistä burleskia (jolla ei loppujenlopuksi mitään tekemistä tämän alkuperäisen burleskin kanssa) niin be my guest, mutta jos lavalle hinkuu tms., niin ottakee yhteyttä instituutin opettajiin 🙂

    • B
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Porissa tosiaan toimii Burleskiryhmä, tarkoituksena antaa ensiaskeleet kohti burleskia… Alan ehdottomia ammattilaisia edustaa siis Burleskinstituutti, joita kurssin ohjaaja lämpimästi suosittelee kaikille leideille. =)Jostain on hyvä alkaa, vaikkakin vain höyhenpuuhka pelleilystä?

  • Vipsu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Juu löytyy Facebookistakin tuo Pori Burlesque ryhmä. https://www.facebook.com/groups/354525787973306/

    Tammikuussa alkaa uusi alkeisryhmä. Itsekin oon harkinnu josko menis mukaan 🙂

  • Julle
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tällä Porin Burleski-ryhmällä on esiintyminen samaisessa paikassa ( Kulttuurikulma ) 16.3.2013. Rock!

  • B
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No nyt Porissa ammatilaisen, Kiki Hawaijin 4-tunnin workshop!! 20.04 klo 13-17 energy puls centterissä herralahdessa, ilmoittautumiset ym http://www.cholis.fi/opetus taikka burlesquepori@gmail.com

  • Lily KissKiss
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hei kaikki mukaan vaan Burleskin pyörteisiin! Harrastakaa, ihastukaa, nauttikaa, esiintykää toisille tai vaan itsellenne! Ei siihen mitään instituuttia tarvitse! Burleski on ihanaa ja tarkoitettu ihan jokaiselle, eikä ole olemassa yhtä ja oikeaa tapaa ilmaista itseään tässä lajissa. Historiakin sen jo näyttää. Nähdään siis Burleskin parissa ihanaiset!

Post A Comment