Veera ja Wera

Vilautinkin jo parin viikon takaiselta Tukholman reissulta ostamiani leopardinilkkureita ja samasta kaupungista hankittu huivikin on asukuvissa jo näkynyt. Noiden lisäksi tuli kuitenkin tehtyä vielä yksi huippuostos.

Kaisa kertoi haluavansa aina Tukholmassa ollessaan käydä Åhlensilla heidän oman Wera -vaatemallistonsa vuoksi. Laadukkaat materiaalit yhdistettynä kohtuullisiin hintoihin kuulosti minunkin korvaani varisin kiinnostavalta, joten suuntasimme reissun viime hetkillä pikaisesti tsekkaamaan mitä Åhlensilla ja Weralla olisi tarjottavanaan.

 Ja ei ollut turha reissu se, vaan onnistuin kiireestä huolimattaa tekemään loistohankinnan.Kuten tiedätte, neulemekot kuuluvat suosikkivaatteisiini, eikä niitä siksi voi olla koskaan liikaa.

20121126-004916.jpg

Tuo kuva meni jostain syystä tänne ladatessa tuollaiseksi pikselimössöksi, mutta en nyt jaksa alkaa korjailemaan asiaa. Koittakaa kestää. 😛

Materiaaliltaan 100 % villaa olevan mekon jujuna on yläosan läpikuultavat sifonkiyksityiskohdat niin mekon edessä kuin takanakin. Niskassa on myös koristeena näyttävä vetoketju. Mekko sopii täydellisesti talven luottovaatteeksi joka taipuu asusteita varioimalla niin arkeen kuin hieman juhlavampiinkin hetkiin. Hintaa miellyttävän tuntoisella villamekolla oli n. 80 €.

20121126-004854.jpg

Mekko pääsi ensimmäistä kertaa käyttöön nyt viikonloppuna. Mustan mekon ja nahkarotsin asuun toivat hiukan säpinää uudet huikeat leopardinilkkurit. Väriä löytyi punaisista huulista ja eilen noutamistani uusista silmälaseista. Olalla keikkui ikivanha lehmälaukku, kaulassa tukholman tulianen, eli tämän hetken suosikkihuivi ja korvissa itse tehdyt vanhojen lääkepullojen näköiset korvikset.

Aion seuraavalla Tukhoman reissulla varmasti varata enemmän aikaa noiden Wera-vaatteisiin ja asusteisiin tututstumiseen. Oli nimittäin jo pikaisella silmäyksellä tarjolla mm. paljon ihan hurjan ihania ja simppeleitä nahkalaukkuja joista olisin kelpuuttanut itselleni useammankin. Eivätkä hinnat lainkaan huimanneet. Suosittelen tsekkaamaan Werat, jos Åhlensilla piipahdatte!


Tags:
,
2 Comments
  • Johanna K.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Joo, Åhlenssin Wera-mallisto on mahtava! Åhlenssilla on muutenkin loistava hinta/laatu suhde. Silloin kun asuin vielä Ruotsissa, ostin lähestulkoon kaikki Åhlensilta 😉 Hieno toi sun look <3 Niin j ihana ja erilainen tämä sun blogi <3

  • käyttäjä-5990
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    googlailin ja löysin åhlensin sivuilta http://www.ahlens.se/mode/wera/index.html#s=showAll ihania juttuja

Post A Comment