Niitti- ja paljettiöverit?

Kuten edellisestä postauksesta kävi ilmi, niin kävimme tosiaan murun kanssa lauantaina katsomassa burleskia lähikuppilassa. Heti kun päätös esitykseen lähtemisestä tehtiin, tiesin tasan tarkkaan mitä halusin päähäni laittaa. Vaatehuoneen laatikostossa oli nimittäin jo lähes kaksi vuotta eräs auste odottanut pääsevänsä käyttöön.

Minun ja Nelliinan Manchesterin reissulta Primarkista kolmella punnalla mukaan tarttunut minisilinteri oli aivan kuin tehty burleski-illan hiuskoristeeksi.

20121126-001343.jpg

mekko-Evans/kengät-Ras, Spartoo/laukku-Halston Heritage/hattu-Primark/nahkahansikkaat-H&M/rannekoru-JC

”Niitti”kuvioitu mekko on kotoisin Evansilta. Tilasin sen pari viikkoa sitten aikeinani pukeutua siihen Indiedaysin Inspiration bileissä, mutta mekko pahainen myöhästyi parilla päivällä, joten bileet olivat ja menivät pitsimekossa. Mutta alenuksessa vain 30 £ kustantaneelle koltulle luulisi löytyvän tässä pikkujoulukaudella vielä käyttöä.

Jalkaan suunnittelin ensin huikeita korkoja, mutta olo tuntui liian tälläytyneeltä eikä sadepisaratkaan oikein kannustaneet mokkakenkien käyttöön. Niinpä tuskailin eteisessä kenkäpulman kanssa meinaten jo sortua mustiin balleriinoihin. Siinä vaiheessa puuttui kuitenkin jo mies peliin ja ilmoitti: ”Ethän sä nyt balleriinoja voi laittaa, ne vesittää ihan kokonaan muuten noin harkitun asun. Miksi et laita vaikka herrainkenkiä?” Kyllä, se on mies ja se osasi käyttää termiä herrainkengät! Ja kyllä, sillä oli ihan oikeasti mielipide daaminsa asusta ja jopa korjausehdotus! Ei vaan pelkkää puolihuolimatonta ”joo, joo hyvältä näyttää” -murahtelua.

Niinpä siis kaivelin nuo paljettiset herrainkengät jalkaan ja todentotta, nehän passasi kuin nenä päähän. Matala korko ja bling bling olivat yhdessä juuri sopivasti. Vähän överiksi homma meni siinä vaiheessa, kun nappasin kainaloon Halston Heritagen paljeteilla ja niiteillä koristellun veskan, mutta hitsi kun se passasi kuitenkin niin täydellisesti sekä kenkiin, että mekkoon!

Nuo Tukholman H&M:n alehyllystä poimitus mageet rannelenkillä varustetut nahkahanskat eivät kuuluneet asuun sen kummemmin, kuin että lämmittivät käsiä kävelymatkalla, mutten jaksanut niitä kuvaa varten riisuakaan.

Mites mun blingbling-sirkustirehtööri -asu kolisee? Onko jo liikaa hässäkkää? Itse olin sitä mieltä, että noin normaalisti itseäni ajatellen tässä mennään yksityiskohtien ja koristeiden suhteen aika rajoilla, mutta sinne tekotimanttien, tissitasseleiden ja höyhenpuuhkien värittämään tunnelmaan silti aika passeli kuorrutus. 😀


Tags:
13 Comments
 • Joanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Huhhuh mikä mimmi!!

 • HennaL
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Täydellinen. Ei kai siitä muuta osaa sanoa… Mekko on huippu, tuommosen laittaisin päälle vaikka joka viikonloppu 🙂

  PS. Munkin mieheni kysyi kerran, että ”onko tuo oversize clutch?”. Olin hämmentynyt 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ohhoh! Melkoista täsmätietämystä osoitti kyllä sun miehesi! 😀

 • Jonna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Uuuh, oot upea! ja mekko kans!

 • käyttäjä-4668
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Wau mikä asu, ei siis ollenkaan överi. Ja ihana mies :).

 • Dahlia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vautsi mikä kokonaisuus! Ihan mielettömän kiva ja iltaan mainiosti sopiva!

 • Bella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tosi upea! 🙂

 • Fantti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  WOW mikä asu! Aivan ihanat mekko ja laukku. Herrainkengät eivät ole mun juttu mutta kieltämättä sopivat asuusi oikein mainiosti. Mun mies ei kyllä erota sandaalia ballerinasta, eikä muutenkaan osallistu mun asukokonaisuuksien kasaamiseen. Kaikki sille on tähän asti kelvannut mitä olen päälleni laittanut 🙂

 • dada
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aivan ihana mekko 🙂

 • Joliel
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Just sopivasti hässäkkää!

 • M
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana toi laukku! Mistä oot hankkinut sen ja onko enää mahiksia saada samanmoista? Sopivan bling muttei överi.

 • M
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos kovasti!

Post A Comment