Oranssin mekon mustat raamit

Hiiii! Mä oon vaan niin fiilareissa, kun tuossa työpöytäni vieressä olevan hyllykön toiselle puolelle muutti tuossa reilu viikko sitten täydellinen asukuvaaja! Siinä missä joku pitää tupakkataukoja, niin me pyörähdetään pihalla pikaisella photoshootilla. Tulee samalla haukattua vähän raitista ilmaakin tietokoneen edessä nököttämisestä tukkoisen mielen virkistykseksi. Eli tilanne on ihan win-win!

Ihan melkein tästä uudesta tilanteesta innostuneena halusin tänä aamuna raapia vaatehuoneen kätköistä päälleni, jotain sellaisia vaatekappaleita joita en ole pitkään aikaan älynnyt käyttää.

 

Tukholman Zarasta ostetut leopardikengät ovat ihan täydelliset. Nostavat asun kuin asun fiiliksen astetta korkeammalle. Monkin kesä-alesta kympillä kaapattu oranssi neulemekko on on ihanan vätinen, mutta mallia säkki ja meinannut sen vuoksi jäädä melko vähälle käytölle. Tänään kuitenkin älysin, että kaavun leventävä vaikutus talttuu melkoisesti, kun antaa sille toisella vaatteella tummat raamit. Kokonaisuuden keventäjäksi löytyi myöskin Monkista kotoisin oleva sifonkihuitula. Tykkään hirveästi asun väreistä!

Kuvat: Nelly Stenroos

Niin paljon kuin olenkin ihastunut punaisiin silmälaseihini, niin tänään ne tuntuivat hieman liialta. Onneksi kokoelmassa alkaa olla nyt jo mistä valita. Nämä mustat Tiger of Swedenin metallipokat ovat toiset viime viikolla saamani uutuudet. Simppelit peruslasit, jotka eivät vie liiaksi huomiota.

Nyt voin siis valita lasit jo melko hyvin asun ja fiiliksen mukaan, sillä niitä on kaikenkaikkiaan neljät. Mustat ja valkoiset metallikehykset ja ruskeat ja punaiset muoviset. Pitänee tehdä joku lärvigalleria tänne, niin näette kaikki kerralla!


Tags:
7 Comments
 • Johanna K.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihania kuvia! Upeet värit! Tuo viimenen on todelle hieno kuva, noin rennon posen kun osais ottaa 🙂

 • Tiinu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana fiilistellä aina joskus sun blogissa vilahtavia Porin maisemia, kun tuntee kaupungin ja tietää kulmat (muttei asu siellä enää). Oot upee pukeutuja!

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanan pirtsakka asu tähän pimeään talveen 🙂 Nää värit suorastaan häikiseen, verrattuna vaikka kolmen vuoden takaiseen Veeraan ;D

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyviä kuvia ja tyylikäs Veera!

  Oikein hyvältä näyttää tuo mekko näissä kuvissa.

 • Laapa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oot ihan tolkuttoman tyylikäs !

  Mä haluun noi kengät. 😉

 • karo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei pakko tulla nyt kyllä sanomaan että perkule oot tyylikäs nainen ! Oon jo joitain aikoja lueskellu sun blogia mutten oo tainnu koskaan kommentoida mitään. Tänään taas tänne pitkästä aikaa eksyin ja ai että ku on nättiä ! 🙂

 • Ande
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi mikä kaunotar!

Post A Comment