Uuden tukan toinen olomuoto

Pääsin eilen Cutrinin bloggaajille järjestämässä tilaisuudessa istahtamaan kampaajan eteen pikaisesti pöyhittäväksi lumituiskussa talsimisen jälkeen. Sain sitten samalla kätevästi hieman kuvamateriaalia siitä miten tukka taipuu maanantaista versiota sekaisemmaksi ja kuohkeammaksi kampaukseksi.

Cutrinin pääkouluttaja Tarmo Korpi toteutti näppärästi muutamassa minuutissa toiveeni sotkuisesta ja huolettoman näköisestä pörrötukasta. Kerroin Tarmolle, että haluan pitää hiukseni aina uudelleen muotoiltavina ja pehmeinä enkä siis yhtään tykkää sellaisesta lakalla tönköksi pakotetuista virityksistä.

Tarmo tarttuikin omaan lemppari muotoilutuotteeseeni hiuspuuteriin ja muotoili hiukseni pääosin sen avulla. Tykkään hirmuisesti hiuspuutereista, sillä sen avulla puhtaaseen ja liukkaaseenkin hiukseen saa mukavasti tekstuuria ja karkeutta. Ja mikä parasta, hiukset säilyttävät joustavuutensa ja pysyvät siksi uudelleen muotoiltavina pitkin päivää. Minä nimttäin tuppaan huomaamattani hieromaan hiukseni milloin minkäkinlaiseen asentoon. Sitten peiliin katsoessa on mukavaa pystyä sukimaan karvat jälleen takaisin oikeisiin suuntiin.

Kauhistelin aluksi sitä määrää jonka Tarmo hiuspuuteria pehkooni tuputteli, mutta kyllä se kaikki sinne upposi, kun hieman työsti. Hiuspuuterin lisäksi karvakasaani suihkuteltiin lopuksi hieman Cutrin CHOOZ Multisprayta kiinnitykseksi ja tuomaan hieman kiiltoa.

Ja ta-daa! Tältä se tukka sitten pikamuotoilun jälkeen näytti. Tykkään. Sopivasti sekava ja huoleton. Mutta miksi mä en ikinä saa itse laitettua tuokkaa tuolla tavalla sopivan sekaiseksi? Vuosia oon harjoitellut, eikä vieläkään suju. 😀

Viimeinen kuva: Pekka Mustonen, muut kuvat: Iina


Tags:
9 Comments
  • tiiinaa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvältä näyttää! 🙂 sievänä.

  • Roosa H
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sillon kun itselläni oli lyhyt tukka, niin sain sen ainoastaan aamuisin tuon näköiseksi 😀 Eli siis silloin, kun tukka oli pesty edellisenä iltana 😀

    P.s. Mun blogissani olisi sulle haaste 🙂 http://tavallinenelamani.blogspot.fi/2012/12/and-thats-who-i-am.html

    Ei ole pakko tehdä, jos et halua 🙂 Haastoin vaan pari sellaista bloggaajaa keiden blogia luen säännöllisesti 🙂

  • Anne
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tosi upee! Kerro vielä, miten se tuon teki, ripoteltiinko puuteria purkista vai voiko sitä jotenkin laittaa kämmenien kautta niin kuin esim. vahaa? Sitä ilmeisesti laitettiin sekä ihan juuriin että päälle? Sanoinko jo, että ihan super super kiva?!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      Ensin ripoteltiin purkista suoraan tyveen ja sitten vähän käsienkin kautta. Puuteria voi käyttää kummin tahansa.

  • Käyttäjä43
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihan superi tukka! Sulle sopii tällainen vähän rokimpi tyyli tosi hyvin.

  • maaria
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    kauhian kiva tukka!

  • Jose
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Aiva sairaaaan kiva tukka. Puuteri on munkin lemppari tuote, vaikka mulla onkin pitkä tukka. Myös kuivashampoo on yks vakkarituotteista.

    Hyvää Joulua sinne 🙂

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      mä en ole vielä löytänyt hyvää itselleni sopivaa kuivashampoota. Esim. Cutrinin tuote oli sellainen, että meni mulla tosi pahasti henkeen enkä siksi voi käyttää vaikka muuten toimivaa ainetta olikin.

  • Ansku
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No onpa kyllä tukkatyyli kohillaan.

Post A Comment