mie ja miun päähärpäkkeet

”Moi! Mä oon Korhosen Veera. Täälä mun blogissa mä esittelen välillä kuvia mun päästä. Joskus siinä päässä on sitten joku härpäke. Tai hattu. Tai molemmat.

Tää eka härpäke on nyt sitten saatu Glitteristä. MAINOS! Mutta tykkään siitä simona silti. Oisin voinut ostaa itekkin tän, mutta kun Porissa ei taida olla Glitteriä. (On sielä kuulemma. Titanic tulee leffaan ens viikolla, jee!) 

panta1

Tää toinen on ihan ite ostettu. Nisosen Kirsi suunnitteli tän Cailapille ja mullahan on näitä jo pari, mutta kun tää on niin erilainen, niin ostin tänkin. Vähän kuin ois snööreneitä niputettu kasaan, mutta isompia pötköjä. No, kiva se on on joka tapauksessa. Tykkään mustista ja kiiltävistä asioista.

panta2

En ihan näytä näissä kuvissa itseltäni, vaikka söpö oonkin. En mä yleensä hymyile näin hillitysti, vaan heitän härskiä läppää ja räkätän niin, että räkä lentää. Oikeesti meinaan. Sänkykaverin läppäri on ihan räkäroiskeissa. Morjens, ei mitään käytöstapoja. Nyt meen nukkuun, palaillaan pölleröiset! Pusmoi! ;x”

Jep jep. En jaksanut itse kirjoittaa, niin pyysin rakkaan Iinan asialle. Kursivoitu runollinen teksti siis rakkaan Iinuskan käsialaa. Saavuin tänne sen luokse muutama tunti sitten kun vihdoin pääsin Oulusta lentokoneen kyytiin. Nyt odotellaan pizzalähettiä (no ois se ite pizzakin ihan kiva) ja jatketaan meidän huonoja juttuja.

Mutta härpäkkeet siis uusia ja ihania!! Mun muita Cailap by Kirsi Nisonen tukkakoristuksia olen esitellyt täällä ja täällä. 

Kuvat otti ystävällisesti työkaverini Nelly harjoitellessaan studiovalohommia koulutehtäväänsä varten.

Ihanaa viikonlopun jatkoa!


3 Comments
 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  😀

 • Catti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Teidän ystävyys on ihanaa! Tulee vähän kateelliseks ennen ku muistaa, et hei, onhan mullakin sellanen ystävä! <3

  Ja söpöt tukkahärpäkkeet! 🙂

 • Jonna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  😀 😀 😀 😀 😀

Post A Comment