Pari vaatekaapin uutukaista

20130101-182213.jpg

 Vuoden 2012 viimeiset asukuvat saavat kunnian täräyttää käyntiin blogivuoden 2013. Yli viikon matkalaukkuelämä oli vähän karsinut garderobia, mutta kyllä sitä vielä just ja just jotain päällepantavaakin löytyi, kun tongin myös Iinan luokse säilöön jättämäni kamppeet läpi. Jonnea, Cheekiä, Kaijaa ja kumppaneita lähdin siis kuuntelemaan paljettien piristämässä perus hame ja neuletakki -kombossa.

20130101-182251.jpg

Generous-malliston paljettitoppi löytyi ennen joulua Lindexin alesta. Harakka sisälläni hihkaisi, kun jo aiemmin vilkuilemani kimallus irtosi nyt n. 16 eurolla.

Olen ilokseni pannut merkille, että tuo Lindexin ”läski”mallisto on viime aikoina kehittynyt huimasti positiivisempaan suuntaan. Uusia vaatteita tulee tiuhaan tahtiin ja mukana pn paljon ajankohtaista kampetta ja jopa normimalliston kanssa yhteneväisiä tuotteita. Toki sieltä ne kammottavat kukka- ja ruututrikootunikatkin edelleen löytyy, mutta löytyyhän niillekin ostajakuntansa. Hienoa on kuitenkin se, että tarjonta on laajentunut ja malliston ilme nuorentunut.

20130101-182311.jpg

Täytyy mainita erikseen myös tuosta neuletakista. Kyseessä on Peter Hahnin kashmirneuletakki joita minulla on nykyään jo kaksin kappalein. Kuuluu ihan mun ehdottomiin lempivaatteisiin. Mulla täytyy aina olla käden ulottuvilla neuletakkeja, rentoja jakkuja ja muita ”niskaan nakattavia” jotka käy yhteen lähes kaiken kanssa. Tämä vajaahihainen neule on juuri sellainen.

Tuo Peter Hahn on päällisin puolin melkoinen tätikauppa twinsetteineen ja housupukuineen, mutta vähän tarkemmin kaivelemalla seasta löytyy aika helmikamaa ainakin neuleista. Ajattomia kashmirneuleita löytyy useassa mallissa, värissä ja hintaluokassa.

20130101-182358.jpg

Tämä oma neuletakkini kuuluu sarjaan ”edullinen superlöytö”, sillä 100 % kashmiria oleva neule maksaa vain n. kuusikymppiä. Väreistä löytyy mustan ja harmaan lisäksi mm. burgundia, sinisen ja violetin sävyjä sekä oliivinvihreä. Kokoja on tarjolla tuohon itselläni olevaan 46:een asti.

Viimeisimpänä estradille astelee vielä asun tuorein osa, eli sunnuntaina Stockalta alennuksesta löytämäni upea Dieselin laukku. Harmaata farkkua, mustaa nahkaa ja metalliyksityiskohtia yhdistelevän laukun hihna on irrotettava ja sen sisävuori on ihanasti tyttömäisen pinkki. En ollut aikoihin nähnyt mitään yhtä paljon himotusta aiheuttavaa materiaa, joten en onnistunut kävelemään ohi.

20130101-182415.jpg

Hipelöin ja halailin -40% alennuksessa ollutta veskaa aikani yrittäen haastatella itseäni aiheesta ”tarvitsenko tätä laukkua todella”. Mitään ei kuitenkaan ollut tehtävissä, sillä tunne kertoi meidän kuuluvan toisillemme. Niinpä poistuimme paikalta onnellisina yhdessä.

Se on ihan mun näköinen ja sopii yhteen pitkälti kaiken kanssa mitä vaatekaapistani löytyy ja olen jo parin laukun myötä todennut Dieselit oikein kestäviksi ja rakastettaviksi yksilöiksi, joten hyvä ostos.

Aamulla koittaa jälleen paluu arkeen. Loma oli pitkä ja niin ihana, että töihin paluu saattaa tuntua todella shokeeraavalta ja karmivalta, mutta niin kauan kuin ei lottomiljoonia kuulu, niin sekin osa elämää on vaan kestettävä. Onneksi heti torstaina on luvassa yksi todella ihana kuvaus, kun kameran eteen saapuu läjä pikkuisia koiranpentuja! En kestä. Sellaisella cute overloadilla on hyvä aloittaa yhteistyö kameran kanssa tänä vuonna.


5 Comments
 • Dahlia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo laukku on kertakaikkisen hurmaava! Valloitti heti sydämen täällä tuommoinen kaunotar.

 • Marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiitos tuosta neuletakki-vinkistä! Täytynee tilata ja kokeilla, tuommoista tarvii aina (ehkä kahtena värinä nyt ainakin..).

  Ja tuo laukku <3 Itse pääsen Helsingin alemyynteihin vasta muutaman viikon päästä, lieneekö siellä mitään enää siinä vaiheessa jäljellä??

 • Emilii
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Sä olet niin ihanan iloinen ja hymyileväinen, että sun ilo tarttuu muihinkin! Kiitos siitä!:)

  Meillä oli myös Villen kanssa uudenvuodenaattona viikset.;)

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Myös minä vakavasti harkitsen neuletakin tilaamista, eli kiitos vinkistä! Ole niitä jo usemman kerran tänään käynyt katsomassa.

  Väriä vielä jäin miettimään ja kokoa. Olen pienirintaisempi kuin sinä, joten menisköhän mulla koko 44.

 • pauliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  neuletakki lähti täälläkin tilaukseen. 42-koko mustana. toivottavasti on suunnilleen samaa mitoitusta kuin hahnin neuleet yleensä, sillä 42-kokoisia oli kaapissa ennestäänkin. isompia ei mustana enää ollutkaan. nyt vaan odotellaan neuletta ja toivotaan parasta!

Post A Comment