Murun uudet vaatteet

Käytiin eilen tuhlaamassa murun jouluna saama lahjakortti vaateostoksilla. Myös minun hänelle joululahjaksi tilaamat kengät saapuivat juuri, joten herra pukeutui lähes päästä varpaisiin uudenkarheisiin kamppeisiin lähtiessään pelaamaan pokeria.

Vasta ajeltu pää ja siistitty parta yhdistettynä uusiin vaatteisiin sai miehen näyttämään vielä normaaliakin komeammalta ja syötävämmältä, joten pakkohan se oli ikuistaa.

Ja nyt kun herra on ihan postauksen pääosassa, niin on ehkä aika esitellä hänet virallisesti. Hyvät naiset ja herrat, tää on mun muru, eli Tommi.

20130106-230842.jpg

Kaikki muuta vaatteet on tosiaan uusia, mutta tuo nahkatakki on yksi viime vuoden parhaita kirppislöytöjäni. Sakin rotsi löytyi kirpparilta ihan käyttämättömän oloisena ja hintaa sillä oli vain vaivaiset 35 €. Aivan mahtava saalis, etenkin kun Tommin edellinen saman merkin rotsi oli juurikin tullut tiensä päähän revettyään vuosien käytön jälkeen kainalosta.

20130106-231527.jpg

rotsi-Saki/farkut-Jack & Jones/t-paita-Tommy Hillfiger/ruutupaita-Ralph Lauren Denim & Supply/Kengät-Redskins

Nuo on kaikin puolin juuri sellaiset vaatteet, joissa Tommi on ehdottomasti omimmillaan ja parhaimmillaan. Sopivasti skarppi ja renttu yhtäaikaa. Kuumaa!

Mä en mitenkään ole koskaan sekaantunut Tommin pukeutumiseen sillä tavoin, että olisin koittanut muuttaa sen tyyliä tai tyrkyttää sille jotain uutta väkisin. Ainoastaan valkoisten muniksien käytön (siis sellaiset perus alushousut, tangat mitkä ne nyt on) mä joskus vuosia sitten kielsin, kun sellaisia muutamat hänen kaapistaan löytyi. Mulla kun tulee sellaisista vaan aina yksi ikivanha Matti Nykäsen kuva mieleen jonka joskus näin lehdessä ja asia aiheuttaa yökkäysrefleksin. 😀

20130106-231001.jpg

Vaikka en murua mitenkään erityisesti puekaan, niin kyllä mä tykkään ostaa sille lahjaksi vaatteita, mutta tiedän kyllä tasan tarkkaan mistä se tykkää, eikä näin ollen mikään mun ostos ole koskaan jäänyt käyttämättä. Ja toisaalta Tommi kyllä usein tahtookin mut vaateostoksille mukaan makutuomariksi, mutta se tietää kyllä hyvin tarkkaan itse millaiset vaatteet ovat hänen juttunsa ja mitkä ei. Ei siis todellakaan ole mitenkään naisen stailattavissa oleva ostoksilla talutushihnassa kulkevaa lajia.

Malliltaan Tommi on melko pitkä ja hoikka, joten vaatteita on kyllä helppo ostaa lahjaksikin. Ainoa toisinaan ongelmia aiheuttava asia on sukulaisiltamme apinoilta peritty käsien pituus. Siinä missä äijä on muuten ihan kokoa M, löytyy riittävät hihan pituudet yleensä vasta koosta L. Apina mikä apina.

20130106-231014.jpg

Tuo Ralph Lauren Denim & Supplyn ruutupaita ei ole pelkästään hyvän näköinen, vaan se on myös todella hiplattavan ja halittavan pehmoista matskua. Tekis mieli vaan koko ajan hiplailla. Siitä tuli heti minun lemppari Tommin vaatteista. Erilaisia ruutupaitoja on kaapit piukassa, mutta tämä nousi ehdottomaan kärkeen.

Kyllä tuosta äijästä alkaa pikku hiljaa jo ikä näkyä naamasta. Ainakin näin sunnuntaidarrassa. Tyyppi lähentelee pian neljääkymmentä! Mutta täytyy kyllä sanoa, että tämä miekkonen ainakin vaan komistuu vuosi vuodelta. Tosin silmänympärysvoidetta se sais ehkä käyttää vähän ahkerammin. ;D

Nyt mää sitten kallistun tuon kuumiksen kainaloon!


16 Comments
 • tylymuija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Se on tämä sinun Tommisi sitä sorttia uroskansasta jotta vaan paranee vanhetessaan..joillain on sellaset geenit.Niin daameilla ko uroillakin.

  Nahkatakki on muuten todellakin löytö.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   sellaset geenit kun ois itselläkin.. mut eipä taida olla. 😀

 • Ansku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heipparallaa, vakilukija täällä moi!

  Yleensä en viitsi kommentoida, vaikka tykkäänkin lukea sun blogia tosi paljon. Sulla on kiva asenne, mielenkiintoisia juttuja ja tietysti loistavia kuvia 🙂

  Mutta siis, onpa mukavaa saada mr. X:lle kasvot! Hän kun kuitenkin liikkuu bloggaustesi liepeillä tosi säännöllisesti 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   onhan tuolla kasvot täällä jo ollutkin, mutta nyt sai herra vielä nimenkin! 😀

 • miijamarya
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kiva postaus! eikös se muuten olekkin väärin, että miehet senkun muuttuu karismaattisiksi vanhetessaan, kun taas me naiset…niinnoh.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   niinpä! Epäreilua.

 • Roosa H
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  On kyllä tyylikäs mies eikä kyllä näytä vanhalta 😉 Itsekään en puutu kauheasti ukkoni pukeutumiseen, mutta välillä on pakko, koska hän yrittää pukeutua liian pappamaisesti, vaikka ikää on vasta 30. 😉

  Mulla on muuten blogissa sulle haaste, jos haluat tehdä 🙂

  http://tavallinenelamani.blogspot.fi/2013/01/11-11-asiaa-minusta.html

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   kiitos haasteesta! katsotaan jos viikonloppuna ehtisin tarttua. 🙂

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  täällä sama juttu paitojen/takkien suhteen ihan normi kokoinen on tuo mun jössikkä mutta paidat/takit saavat olla kokoa xxl koska hartiat on kuin ladon ovet ja kädet tosiaan kuin orangilla ikään 😀 farkut ja ruutupaidat jyräävät täälläkin miehen vaatekaapissa.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   entä jos nuo meidän miehet onkin karanneet eläintarhasta? 😀

 • niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oi, hän on komea! 🙂 ja yhdessä ootte extra komeita (kauniita :D)!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no hän todellakin on! 🙂

 • Marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vau, komea on!

  Itsekin kielsin aikanaan samaiset kalsarit, vaikka muuten on saanut uros täälläkin halujensa mukaan pukeutua. Jossain vaan raja menee.. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   raja todellakin menee mattinykäsissä.. tennissukatkin kestän, mutta en niitä seksintappajakalsareita..

 • Kalypso
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  NO HUHHUH! <3 Tai siis.. öö.. rakentava palaute lähti karkuun.. Taisin juuri nuortua henkisesti kymmenen vuotta. 😀 (eli nyt oon siis 16) Kuten ylläkin jo todettu, niin herra vaikuttaa todellakin sellaiselta, jota ikä ei ole ollenkaan pilannut, vaan päinvastoin! Ja alle nelikymppisethän lasketaan hädintuskin aikuisiksi. 😉 Ja vaikka en henkilöä tunnekaan, niin ajattelin heti ekan kuvan kohdalla, että hänelle todellakin parhaiten sopii mainitsemasi skarppi&renttu -look.

  Jos nyt jotain muutakin yrittäisi kommentoida: Kun puhuit tuosta hartiat/etumus -ongelmasta, niin minuakin se vaivaa, tosin ihan toisella tavalla. Itselläni on a-kuppi, mutta hartiat suoraan jostain kuulantyöntäjämaasta. 😀 Molempiin olen tyytyväinen, mutta usein ovat joustavat paidat ystävä, ettei tarvitse telttoihin pukeutua hartioiden vuoksi.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   huhhuh tosiaan. itte oon samaa mieltä vielä 10 yhteisen vuoden jälkeenkin. Mutta herra itse aina vaan hymähtelee itseään vähätteleväksi kun koitan häntä komeaksi kehua. 🙂

Post A Comment