Nenän alle kandee kylvää karvanen loimi

Uuden vuoden juhlinnasta on vierähtänyt jo toista viikkoa, mutta hauskoihin hetkiin palaaminen on aina ajankohtaista. Niinpä piristän omaa ja toivottavasti teidänkin perjantaita muutamalla kuvamuistolla Headpiece & Mustache -teemalla kulkeneesta UV:n vietostamme.

20130102-220052.jpg

 Sekopääkaksikko Viiksi-Veera ja Moustache-MouMou sai vierailta tuliaisiksi kaikennäköisiä herkkuja kuten kinuskikastiketta ja nakkeja. Ei kylläkään muistettu testata olisiko näiden yhdistelmä ollut toimiva. Tiedä millaisen gourmet-herkun menetimmekään.

20130102-220025.jpg

Tämä kuva pääsee ehdottomasti mun Iina-kuvien top 5 -listalle. Miten voi mimmi näyttää yhtäaikaa niin Mariolta, itseltään ja Intialaiselta sketsihahmolta? Tässä on parhaillaan menossa Intia-aksentilla esitetty Aamupoikien Beibi älä vonkaa. Priceless.

20130102-220032.jpg

Tuo Cailap by Kirsi Nisonen ”lakunaru”panta mätsäsi mielestäni varsin oivasti mun miehekkäisiin pensseleihin. Tunsin itseni harvinaisen viehättäväksi ja vetovoimaiseksi kissaksi. En usko, että tekään voitte väittää vastaan.

20130102-220037.jpg

Vaikka tämä kuva saattakin erehdyttävästi näyttää siltä, että Mario olisi juuri survonut nyrkkinsä Jussin ahteriin, niin kyse ei kuitenkaan ollut ihan niin väkivaltaisesta tapahtumasta, vaan tekeillä on ihan vaan poninhäntä. (tämä Jussihan on muuten sama herra Salminen, joka loihti minulle upean mekon viime vuoden ID-synttäreille)

20130102-220043.jpg

Illan aikana ryystettiin Fresita-kemuista jäänyttä mansikkaskumppaa (juomat siis saatu) lähes yliannostukseen saakka. Jostain syystä kukaan muu ei saanut noita pikkolopulloja auki kuin supersankarimme Mario. Tyypin kädessä olikin loppuillasta jo ihan kipeä punainen hiertymä, kun oli niin taajaan joutunut pelastamaan janoisia viiksisankareita lähestyvältä nestehukalta.

20130102-220058.jpg

Jussi löysi Iinan kätköistä upean ruususeppelepannan ja sen myötä itsestään viehkeän ja hämmästyneen neitosen.

20130102-220104.jpg

Viehkeä neito saikin heti kimppuunsa fäshönbloggaajien itseoikeutetun kuninkaan Teemu Blingin, joka oli taikonut inkkarihenkisen päähineensä vaatekaapistaan löytyneestä sulkakoristeisesta jakusta. That’s what I call DIY!

20130102-220110.jpg

Musiikkiesitysten parhaasta annista ei vastannut se herra, joka keskiyöllä Restroomissa omisti Bon Jovin epävireisen Alwaysin viiksekkäille naisille, vaan duo Bling & MouMou tunteikkaalla versiollaan Spice Girlsin biisistä 2 become 1. Esityksessä oli feattaamassa myös inkkaripäällikkö-Blingin alter ego Stig. Mario puolestaan osoitti välillä Rockin kuninkaan Freddie Mercuryn elkeitä. Aikamoisia staroja siis nähtiin lauteilla näissä kemuissa.

20130102-220141.jpg

Ja mitäpä tähän viimeiseen kuvaan enää ede sanoisi muuta kuin, että terävän näköistä jengiä kaikinpuolin…

Ilta jatkui etkojen jälkeen ensin karaokeräkälä Restroomiin ja sieltä vielä Iinan kanssa LeBonkiin. Ja voin muuten sanoa, että nainen viiksissä kerää ihan kohtuullisesti huomiota. Ja kaksi naista viiksissä vielä kaksin verroin enemmän. Että vink vink vaan kaikille, jotka lähdette radalle vonkaamaan. 😀

Tämä vuosi alkoi sen verran hauskoissa merkeissä, että tää ei vaan mitenkään voi olla huono vuosi!

Loppuun vielä ehdottomasti maailman paras viiksibiisi. Tämän myötä on hyvä kiitää viikonlopun viettoon!

No, mä vaik lähen sit siit et noi sun amikset suipot

Tuo mun mieleen jotku käytetyt peräpuikot

Tulee törkee hedari ku tsiigaan sun jouhii

On pakko kasisataset buranat rouhii

Sä et todellakaan oo mikään Rosbergin Keke

Feidaa noi sudit, pliis aja ne veke

Sä väität et kalapuikot on tosimiehen tunnus

Mut ne on ku byysat jois on ruskea punnus


4 Comments
 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Haha ei hitto nauroin tuolle vika kuvalle 😀 sun ilme!!!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä en itsekään pysty katsomaan sitä nauramatta. 😀

 • Ninni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Viimeinen kuva sinusta on MAHTAVA 🙂

  Harkitsisin sinuna jopa sen suurentamista seinälle!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   se on toki ehkä kaunein minusta koskaan otettu kuva, joten ilohan sitä olisi päivittäin katsella. 😀

Post A Comment