Kriisinhallintaa

Mihin tämä viikonloppu taas livahti? Ajan nopealla kululla ei varmaankaan ole mitään tekemistä sen kanssa, että lauantaina paukutin unta palloon iltapäivä kolmeen saakka eikä tänäänkään könytty punkasta ylös ennen kuin kahdelta. Sitähän sanotaan, että se on kuin pankkiin panis, kun nuori ihminen nukkuu. Mutta mitä se sitten mahtaa olla, kun tällanen entinen nuori nukkuu?

Viikonlopun asut ovat siis pääasiallisesti koostuneet sellaisista vaatekappaleista kuin pyjamahousut, turkistossut, villapaita ja kylpytakki. Ruikutettuani eilen illalla naamakirjassa olevani epäsosiaalinen hylkiö sain kuitenkin riittävän syyn muuntautua ihmiseksi kaverin pyydettyä minua kanssaan ulos.

20130113-150020.jpg

Kommenttiboksissa jo vähän huolestuneena kyseltiin, että mitä oikein on tapahtunut Veeralle, joka vannoi pukeutuvansa mustaan, kunnes keksitään jotain tummempaa. Sitä mä aina välillä itsekin mietin kiskoessani päälle jotain sellaista kuin esimerkiksi perjantaina. Mutta ei huolta, kyllä mä edelleen oon omimmillani mustiin verhoutuneena. Niinpä eilenkin mentiin tutusti mustalla päästä varpaisiin pienten leopardipilkkujen ollessa ainoat poikkeamat yleisvärityksestä.

20130113-150031.jpg

Kuten on viime aikoina blogistakin varmasti näkynyt, niin olentällä hetkellä ihan koukussa tukkapantoihin ja huiveihin. Mulla on jotenkin kauhea tukkakriisi. Ollut jo kuukausia. En vaan keksi millaiset hiukset tähän pallonaamaan passaisi. Kriiseily aiheuttaa sitten sen, että en jaksa tehdä karvakasalle oikein mitään,vaan tuuppaan kupoliin mieluummin jonkun hämäysartikkelin. Toinen syy noiden erilaisten rusettiasioiden käyttöön on se, että ainakin masta mielestäni ne nuorentaa mua. Passaa hyvin siis tukkakriisin lisäksi tähän vallitsevaan ikäkriisiin.

20130113-150039.jpg

Ei siis yhtään mitään uutta täällä. Mutta näytin omasta mielestäni sen verran ihmiseltä, että piti se nyt yöllä kotiin tullessa ikuistaa. Nyt mä jatkan eloa flanellipöksyissä ja villapaidassa, tukka pystyssä, huomista maanantaita masistellen. Moro!


9 Comments
 • Pimmiainen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jotain tällaista aattelisin sun päähäsi:

  http://www.morefashionable.com/ginnifer-goodwin-hair-with-a-short-pixie-

  Väriksi viileä tumman ruskea, Ja sitten lisäksi noita pantahärpäkkeitä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ooo! Miksen oo ikinä tullut ajatelleeksi,vaikka tota mimmiä telkussa usein katselenkin. Toi vois kyllä olla ihan mua. 🙂

   • Veera
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Siis mulletuli itseasiassa semmonen olo, et päästävä kampaajalle nyt!

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mä olen myös hurahtanut kyseisen mimmin hius ja muuhunkin tyyliin ja ens torstaina loppuu puolentoista vuoden hiusten kasvatus kun mun polkka näkee sakset 😀 ja sopii varmasti hyvin Veera sullekkin tuo malli! näytät hyvältä näissä kuvissa hius/ikä kriiseistä huolimatta eikä kummastakaan kannata oikeasti ottaa ressiä, oot upee etkä näytä päivääkään yli 25! 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   oi kun olisinkin vielä 25! 🙂

 • Roosa H
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mielestäni tukkasi näyttää todella hyvältä tuollaisenaan ja noiden pantojen kanssa! Sulle näyttää sopivan panta kuin panta! Omaan päähäni ei tunnu sopivan minkään näköinen härpäke, vaikka mitä sovittaisin! 😉

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   se on vähän tottumiskysymyskin. ei mun mielestä näyttävät pannat ole aina sopinut mulle, mutta nyt oon ihan fiiliksissä niistä.

 • lindalinda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ginnifer Goodwin on jotenkin aina mun top kolmosessa kun etsiskelen netistä tukkakuvia. Lyhyen tukan jumalatar jne. Omasta jättipärstästäni oon tehny sellasen huomion, että kaikkein parhaimmalta se näyttää tosi lyhyen tukan kera (mielellään niin että voi vielä heittää otsalta ja päälaelta jotenkin pystyhköön asentoon hiusta halutessaan). Silti tässä kasvattelen pitkiä hiuksia, en tiedä miksi… Vaihtelu virkistää?

  Panta-asiat ja muut härpäkkeet olis varsinkin tukan kasvatusvaiheessa varsin tarpeen, mutta mun pää on yksinkertasesti niin ISO että aina tuntuu siltä että aivot pursuaa korvista jos nakkaa suht kovasta materiaalista valmistetun pannan päähän. Talvella voi vähän piristää neulepannoilla (itsetehdyillä kun kaupan on liian tiukkoja), mutta kesällä tulee vähän kuuma. Semmonen isopäisten hattu- ja pantakauppa vois olla hyvä!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä en tosiaan tajua miten mä en ole tajunnut tuon Ginniferin tukkahommia että ne vois olla itsellekin inspiraationa.

   Mitä pantoihin tulee, niin vaikka mulla on mielestäni aika normikokoinen kuula, niin jotkut pannat tuntuu vaan olevan niin hiton kireitä, että alkavat päivän mittaa painamaan ja saavat aikaan pääkipua. 😛

Post A Comment