Parhaat alekengät

Mä en tiedä mikä mut ajaa kerta toisensa jälkeen selailemaan nettikauppojen ale-kenkiä, vaikka mä olen tiukasti sopinut itseni kanssa, että en nyt todellakaan tarvitse uusia kenkiä. Ja että seuraava tavoite on ne pari postausta aiemmin esittelemäni pinkit Parikat.

Jottei kaikki se aika, jonka olen kuluttanut selainshoppaillen, olisi täysin hukkaan heitettyä, kokosin tänne läjän omia suosikkejani viimeksi selaamani kaupan, Brandosin, alevalikoimasta. En jaksanut erikseen linkkailla noihin kenkiin, mutta kuvissa on kunkin jalkineen merkki ja mallin nimi (jos sellainen oli), joten Brandosin sivuilla olevlla hakutoiminnolla kyllä löytää nuo, jos osuu vastaan jotain kiinnostavaa.

20130113-202932.jpg

Järjestelin eilen eteisen kenkäkaaosta ja laskin, että pelkästään nyt talvella eniten käytössä olevien matalien kenkien joukossa on jo viidet punaiset popot. Ja arvatkaa vaan montako punaista paria lymyilee vielä kenkäkaapissa, vaatehuoneen ylähyllyllä ja ties missä. Punaiset kengät muodossa jos toisessakin ovat yksi vuodesta toiseen pinnalla pysyviä asioita omassa tyylissäni. Bongasin tähän viisi paria punaisuuksia, jotka kaikki voisivat päätyä myös omaan jalkaani.

Punertavat kiilanilkkurit ja bikerit, sekä korkkarit korkonilkkurit minulta itse asiassa jo löytyykin, mutta glitter-Tomsit todellakin ovat jotain sellaista mitä jalassani ei ole vielä nähty. Ne tuovat ihan mieleen Ihmemaa Ozin. Pääsisiköhän noilla tossuilla kotiin mistä vain?

20130113-202937.jpg

Paljetit ovat kuuluneet vaatekaappiini jo pitkään, mutta vasta viime syksynä löysin ensimmäiset paljettikenkäni. Nuo Steve Maddenin pinkkipohjaiset kimaltavat herrainkengät ovat hyvin paljon samanoloiset kuin omat blingbling nauhakenkäni eivätkä todellakaan ole hinnalla pilattu. Noita Irregular Choicen paljettisöpöläisiä puolestaan olen kuolannut ennenkin, mutta yritän edelleen pysyä vahvana.

Olen viime aikoina huomannut katselevani sillä silmällä kaikenlaisia kuviollisia kenkiä. Leopardin täplieä olen ottanut haltuun jo kolmen (vai neljän) kenkäparin verran, mutta siitä huolimatta nuo Bronxitkin kiinnostaisivat. 😀 (nuo on itse asiassa ihan samaa kuosia kuin omat Bronxin herrainkenkäni, jotka näkyvät bannerissakin.) Uusimpana himotuksena olen kuitenkin tullut kuvioihin kukkakuosit. En ihan helpolla pukisi kukkakuosista yläosaa, mutta jalkojen verhoileminen kukkiin on alkanut tuntua mielenkiintoiselta niin housujen kuin kenkien muodossa.

20130113-202942.jpg

Viimeisenä sitten tuttuja ja turvallisia soljin koristeltuja rokkinilkkureita jollaisia eteisestäni löytyy myöskin monin kappalein. Itse asiassa minä omistan tuossakin kollaasissa näkyvät French Connectionin Paddyt ja nyt ne irtoaisi jollekin muulle vielä omaa hankintahintaanikin halvemmalla.

Miten paljon voi ihminen himoita kenkiä? Minusta tuntuu, että näen uniakin kengistä. 😀 Montakohan paria tuli viimekin vuonna hankittua. En ehkä edes uskalla laskea. Pliis, sanokaa, että mulla on kohtalotovereita!

Eilen itse asiassa kaveri kertoi tarinan tutustaan, joka oli ostoksilta kotiin tultuaan innoissaan esitellyt hankkimiaan korkokenkiä miehelleen. Puoliso oli vain ollut hiljaa, kävellyt eteisen kenkäkaapille ja hakenut sieltä parin tasan samoja korkkareita ja todennut, ”sun kannattais varmaan alkaa kasvattamaan toinen pari jalkoja, jotta näillekin löytyisi käyttöä”. 😀 Lohdutti kovasti, sillä ihan tuollaista ei mulle ole vielä sattunut. Muistaakseni. Toivottavasti.


8 Comments
 • Elsa/ Oi mutsi mutsi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  tuollaset blingblongtompsukat ois aika komiat! oon ebaysta kattellu jo tomseja, pitäs vaan jaksaa ottaa selvää kokoasiaoista ennen tilausta.

 • Hottentotti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nuo Feudin punaset kengät on päheet! Harmi vaan, kun Brandoksen sivuilla ei mainita miten korkeet noi on, vaikea arvioida kuvan perusteella muuta kuin, että aika korkea korko noissa on =) pitäsköhän laittaa tilaukseen…

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   joo se on kyllä hölmöä et tiedot korosta puuttuu. Mutta ainahan voi palauttaa, joten kannattaa niitä kokeilla. Itselläni on parit Feudin nilkkurit korolla ja oon kyllä tykännyt lestistä, joten luulis että noissakin on asiaa mietitty. 🙂

 • Pikkukenguru
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Itse asiassa kohtalontoverisi on tässä. Pahoin pelkään, että kenkäpostauksia löytyy minultakin tänä vuonna vähintään kaksi per viikko ja kenkiä on taatusti siinäkin vaiheessa vielä esittelemättä vaikka kuinka monta paria… :Z

  By the way irregular choiceen ja punaisiin kenkiin (joita molempia minulta löytyy monen monta paria) viitaten: http://neulootikonvaatekaappi.wordpress.com/2013/01/13/kenkia-kenkia-ken… .

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   oooh! Ihanan näköiset kengät!

 • Niina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon myös kuolannut noita mustaglitterisiä ja pinkkipohjaisia Stewe Madden Jazie kenkiä, ne on niiiiin söpöt, mutta kuitenki aika menevät 🙂 Ei paha hinta kyllä alessa niillä, hui!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   nyt irtoo kyllä niin edullisesti, että mä kyllä suosittelisin tarttumaan tilaisuuteen! 🙂

Post A Comment