Jenkkakahvat sileiksi

Olen täällä blogissa jo pitkään puhunut korkeiden mummokalsareiden puolesta ja maininnut käyttäväni toisinaan muotoilevia alusasuja. Ei siis ihme, että myös Triumphin tämän kevään uutuudet kiinnostivat minua kovin ja kävin alkutalvesta tiirailemassa niitä Helsingissä järjestetyssä lehdistönäytöksessä.

Vaikka rintaliiveissä en oikein tahdokaan omaa kokoani Triumphin tarjonnasta löytää, niin omistan kuitenkin useita muita tuotteita tuolta alusasujen klassikkomerkiltä. Erityisen ahkerassa käytössä on esimerkiksi kevyesti keskivartaloa muotoilevat alustopit , joita olen sekä saanut, että itse ostanut.

Shape Sensation -malliston kevään ja kesän uutuudet miellyttivät kovasti ainakin omaa silmääni. Mallistossa toistunut timantin-mallinen kuviointi toi pöksyihin ja bodeihin hieman graafisuutta ja läpikuultavat yksityiskohdat lisäsivät kokonaisuuteen ripauksen seksikkyyttä. Korkeat muotoilevat alushousutkin olivat ennemminkin 50-luvun pinup-tyttöjen bikinipöksyjen kuin Bridget Jonesin mummiksien tyyliä.

Omassa alusasukokoelmassani musta jyrää aika lailla 6-0, mutta uskoisin, että tuo kevään uutuusväri, laventeli (näkyy alla olevan kuvan taustalla), voisi sopia kivasti monenkin mimmin kesämekkojen alle.

Vaikka itse kuulunkiin XL-kastiin ja muhkuroiden siloittelulle vaikkapa mekkojen alla on ihan oikeasti tarvetta, niin muotoilevissa alusasuissa ei silti ole kyse pelkästään ”läskin kuristamisesta”. Luomalla sileän ja yhtenäisen siluetin vaatteiden alle laskeutuvat vaatteet kauniimmin myös hoikemman naisen päällä. Verrattuna vaikkapa tilanteeseen, missä vartalonmyötäisen asun alta näkyisi sekä alushousujen, että rintaliivien rajat.

Oma suosikkituotteeni näytöksessä nähdyistä oli ehdottomasti ”wear your own bra”-alusmekko (kuvassa tuo laventelin värinen). Olkaimellinen lyhyt alusmekko ei siis tule rintojen yli, vaan ylettyy vain tuohon puskurien alapuolelle. Näin mekon kanssa voi pitää mitä tahansa omia suosikkiliivejään joiden kokee muokkaavan tötteröt halutunlaisiksi. Tämä on erinomainen asia etenkin silloin kun yla- ja alaosa on sen verran eriparia, että on hankala löytää alusmekkoa joka olisi sopiva sekä kuppikooltaan, että perseen leveydeltä.

Hankin itse asiassa samalla idealla toimivan mekon juuri Changesta, (pitäisi kenties kuvata teillekin minkälaisen efektin mekko tekee), mutta ajattelin kyllä käydä sovittamassa tuota Triumphinkin versiota jahka tulee kaupassa vastaan. Nämä uutuudet alkavat saapua kauppoihin nyt tammikuun aikana.

Tammikuun aikana pitäisi saapua myös rintaliivit ja alushousut jotka sain valita tuolta näytöksestä. Otin nuo korkeat housut ja niihin kuuluvat liivit, mustana tietenkin. Hieman kyllä jännittää mahtaako koko olla hyvä, sillä sovituskappaleissa ei ollut kokoa G, vaan sovitin kokoa 85F, joka oli sitten kupista pieni ja ympärysmitasta iso. Triumphin konsultti kyllä uskoi, että tilaamamme 80G pitäisi olla varsin passeli. Sormet ristiin ja peukut pystyyn!

Alusvaatteiden lisäksi näytöksessä esiteltiin myös tulevan kesän uikkareita. Mieleen jäi näiden kuvissa olevien lisäksi yksi musta (ylläri) kokouikkari, jossa oli lyhyt helma jonka saattoi sivussa olevilla rypytysnauhoilla nostaa pois reisien ruskettumista estämästä. Se olis just meikäläisen

Aika huikean tiimalasiefektin luo tui mustan ja valkoisen yhteistyö! 😀

Onko ruudun sillä puolen ketään muokkaavien alusasujen nimeen vannovia?


19 Comments
 • Susanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan huikean näköisiä! 🙂 Ainoa vaan että aina kun sovittaa jotain noita korkeita pökiä, niin tuntuu että tällainen 1,5m mitta saa tuosta reosista silläkin makkaroita vyötärölleen korkean lantion takia..

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ne voi ne alkkarit sitten kätevästi sujauttaa rintaliivien alareunan alle! Tulee näppärä bodysuit. 😀

 • Dahlia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Voi kyllä! Täällä myös muhkuraa jota silottaa ja noiden kanssa vaate kuin vaate todella istuu kauniimmin. Etenkin juhliin kaivaan tuollaiset aina esille, ajoittain ihan arkenakin.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mulla on itse asiassa kevyesti sheippaavat alustopit käytössä melkeinpä päivittäin. En osaa enää oikein edes olla ilman.

 • Emmi L.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä tilasin joskus reilu vuosi sitten Spanxit ja ne on ihan huikeet. Vaikka farkkujen alle laittaa niin näyttää paremmalta 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä en oo spanxejä koskaan vielä kokeillut. Ne on aina niin pirun pienen näköisiä vehkeitä! 😀

 • Katrij
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minusta olisi tosi söpöä omistaa vaikka bikinit, joiden alaosa olisi tuon ensimmäisen kuvan alushousujen mallinen. Tosiaankin tulee mieleen ennemmin ihanat pin up -tytöt kuin Bridget Jonesin erotiikantappajapöksyt.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   munkin mielestä toi pöksyjen malli on ihan hurjan söpö!

 • GoneWithTheNails/Mirka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Aamen. Minä haluan ehdottomasti tuon viimeisen kuvan uikkarin!(olikohan se kokouikkari vai onko tossa housut erikseen=) Ihana <3 Onkohan siinä tarpeeksi kupeilla kokoa? Tarviin meinaan saman kun sää=)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   oiskohan tossa toppi + bikinihousut.. ainakin tuossa mun mielestä näkyy topista läpi alaosan vyötärönauha.. Mut vähän kyllä veikkaan, että ei varmaan oo kokoja meille asti. 😛

   Noita uima-asuja on Triumphilla mun mielestä aina aika nihkeesti isoimpiin kokoihin.

 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Siis aivan ihanaa, kun nykyään alkaa olla enemmän ja enemmän noita wear your own bra -alusvaatteita, näillä hinkeillä kun ei tahdo kuppikokoa löytää alkuunkaan! Ja muutenkin, voi pitää just niitä ihanimpia liivejä mistä ite tykkää, yleensä kun noissa bodyissa ja alusmekoissa tahtoo olla järjestään sellanen wawawoom -efekti hakusessa, eli ei meikäläiselle arkena!

  Tykkäisin kovasti käyttää Triumphia, tuokin mallisto sopis mulle kuin nyrkki silmään, mutta harmi kun kuppikoot loppuu aivan kesken! Tota laventelista alusmekkoa meinaan kyllä käydä katsomassa!:)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   mä oon kans ihan rakastunut vuoden vaihteessa ostamaani changen alusmekkoon joka on tollanen saman mallinen. Se teki mulle vyötärön! Ja sai tissit näyttämään normaalia paremmilta! Mahtavia taikavaatteita. 😀

 • Sirpale
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minä yritin tuossa ennen pikkujoulubileitä etsiskellä Tampereen kokoisesta pikkukaupungista jotain semmoista vaatekappaletta, joka pitäisi kurissa meikäläisen mahan. No, olihan niitä mutta aina kokoa liian pieniä. Herranjumala, eikö niitä oikeasti tarvitse ne, joiden kokomerkinnässä on vähintään kolme X:ää (enkä puhu nyt XXXS:stä)?! No, jotain löytyi, mutta en minä sen keskivartalokiristimen nimeen vanno sen suuremmin, muotoileva vaikutus on aika lailla katsojan silmässä.

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   itsekin sitä ihmettelen, että miksi tollasissa koot aina loppuu ihan kesken. 😛
   Mutta liian pieniltä ne aina ensin näyttää nekin jotka sitten hirveellä ähräämisellä päälle mahtuu. 😀

 • Eve
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Katselin aiemmin H&M:ltä tuollaista mekkoa, jonka kanssa voi pukea omat rintsikat – en vain tiennyt silloin, että pääntie on niin matala juuri rintsioita varten, joten paasasin varmaan vartin verran että WTF näissäkin on ideana?? Kaikkea sitä oppii x)

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   😀 hahaha! mä voin kuvitella sen hämmentyneen tuohtumuksen, kun tuollaista asiaa on kommentoinut. Mutta nytpä tiedät. 🙂

 • SaraJana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä haluan ehdottomasti nähdä tuollaisen ”waer your own bra” -taikakappaleen vaikutuksen! En ole uskaltanut ostaa muokkaavia alusvaatteita, koska pelkään niiden luovan entistä epämiellyttävämpiä muhkuroita ei-haluttuihin paikkoihin. Kammo juontaa juurensa eräisiin muokkaaviin sukkahousuihin, jotka olivat kyllä piukat ja kohottivat peppua sekä litistivät vatsaa, mutta rullautuivat aina käytössä alaspäin jättäen entistä muhkeamman vararenkaan vyötärölle (koska puristi alempaa kaikki pläskit siihen ylemmäs). Kauhunpuistatus!!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   sellaset sukkikset onkin ihan vihoviimenen asia. ne todellakin tekee just sen vararenkaan siihen tissiliivien alle. Mutta tollaset mekot ja topit on ihan lyömättömiä!

   Mä koitan keksiä tavan miten mä kuvaan sen mekon efektin niin että voin kuvat täällä julkaista. 😀 Joku sopiva päälimekko siis etsittävä kaapista..

 • elisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Niiiin kiva postaus, ihanaa et joku puhuu läskien kuristamisesta ja tötteröiden muokkaamisesta niiden oikeilla nimillä. 😀 Tästä tuli hyvä mieli ja vähä myös halu ostaa lisää kuristimia.. 😉

Post A Comment