Tukkainspiraatiota

Pää- ja vatsakipuinen sairaspäivää viettävä Veera täällä moi! Mä todellakin toivon, että mun maha rauhoittuu aamuksi ja uskaltautuisin takas töihin. Ei nimittäin taas mitenkään olis aikaa sairastaa, kun työn alla on mm. sellaiset valokuvaprojektit kuin häämessut, miljööportfolio tutkintonäyttöä varten, näyttötehtävät ja vuosikilpailun kuvat. Kaikkien noiden deadlinet osuu viikon tai kahden sisälle.  Eli jonkin verran pitäisi valita ja käsitellä kuvia ja lisäksi vielä kuvatakin uutta matskua. Huh.

Mutta se mun arjen kuulumisista ja tukkakriiseilyn kimppuun. Mä kitisin tuossa muutama postaus aiemmin mun hiuskriiseilystä joka on kestänyt jo kuukausia. En ole keksinyt minkäänlaista karvamallia ja väriä joka passais mulle. Enkä oo kuukausiin jaksanut yhtään panostaa hiusten laittamiseen, vaan kuljen tosiaan aina joku päähine tai härpäke päässä ja yritän olla ajattelematta koko karvakasaa.

Nimimerkki Pimmiainen sitten linkkasi kommenttiboksiin yhden kuvan sanoen, että ”jotain tällaista aattelisin sun päähäsi:” Ja mikä kuva linkistä paljastuikaan….

20130115-203923.jpg

kuva täältä

Ginnifer Goodwin ihan käsittämättömän ihanassa viileän tumman ruskeassa tukassa. Mä tiedän, että olipa tukka mikä tahansa, niin ei musta tule Ginniferin veroista kaunotarta, mutta tuon kuvan nähtyäni mä oisin halunnut syöksyä suoraan kampaajalle. Kyllä, mä alan jälleen kunnolla tummaksi.

Mä en ymmärrä miten mä en ole tajunnut tuon naisen hiusten mahtavuutta aiemmin vaikka sitä viikottain tuijottelenkin Olipa Kerran -sarjan myötä. Mutta nyt kiitos Pimmiaisen mä innostuin googlailemaan lisää Ginniferin kuvia ja ihastuin kyllä täysin. Hitto miten upeen näköinen muija. Ja luojan kiitos, että se ymmärsi muutama vuosi sitten luopua pitkistä hiuksista sillä tuo lyhyt tyyli tekee mimmistä niiiiin paljon upeamman ja persoonallisen näköisen.

20130115-204002.jpg

kuvien lähteet linkkien takana:  1, 2, 3, 4, 5

Ihana ihana ihana. Sanoinko jo, että ihana. Mulla on itsellä aikalailla juurikin samalla tavalla taipuisa tukka miltä tuo Ginniferinkin kuontalo vaikuttaa. Etutukkani kääntyy luontaisesti aika samalla tavoin kuin postauksen ensimmäisessä kuvassa.

20130115-204031.jpg

kuva: täältä

Semmonen juttu tässä vaan on, että mun täytyy kyllä tehdä tiukasti harjoituksia mun tukkatuotteiden ja työkalujen kanssa jotta oppisin laittamaan hiukset tuolla tavalla ihanasti kuin vaikkapa tässä viimeisessä kuvassa. Miten voi olla, että mä olen elänyt tämän lyhyen tukkani kanssa nyt jo yli puolet elämästäni, mutta olen edelleen ihan tumpelo sen muotoilussa? 😛

Mut kiitokset ihanalle lukijalle siis tästä inspiraatiosta! Pitää varata kampaaja-aika pikapuoliin. Mitä oot Maikku mieltä tästä suunnitelmasta?


10 Comments
 • Pikkukenguru
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hiphiphuraa! Mielestäni tuo ginnifer-tukan imitaatti olisi just sinua. Tämö vaaleampi versio sinusta, joka nyt viime aikoina on vilahdellut kuvissa, ei mielestäni ollut niin tyylikäs ja pyöreitä kasvoja tasapainoittava, kuin aiemmat tukkavirityksesi. Sinun väreihisi nyt vain passaa paremmin tumma tukka. 😀 (Toisin kuin minulle 😉

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mulle juuri eilen leikattiin tuo samainen malli 🙂 <3

 • Pimmiainen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kiva kun mun ehdotus kolahti 🙂 Itse olen ollut noidannuolen/selkäkivun takia sairaslomalla kohta viikon (onneksi kunto on jo huomattavasti kohonnut) ja en ole oikein voinut tehdä muuta kuin roikkua netissä. HIenoa, että siitä on ollut jotain hyötyäkin.

 • Emmi L.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ginnifer on kyllä mielettömän upea! Ja oon ihan varma, että tuollainen samanlainen hiustyyli sopis kyllä sulle tosi hyvin 🙂

 • Heidi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan saman hiusmallin kanssa marssin kampaajalle pari viikkoa sitten! Ihastuin Ginniferiin niin paljon, että harkitsin jopa värjääväni platinablondin pääni ruskeaksi, mutta pelkää lyhennys polkasta tähän tyyliin riitti tällä kertaa. Naama ei muuttunut yhtä upeaksi kuin Ginniferillä – kummallista – mutta hieno tukka tuli! Fiilistelen myös helppoa laittoa – föönaus ja vähän vahaa, tadaa, valmista tuli. Go for it!

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mars kampaajalle siitä, haluan ehdottomasti nähdä sinulla tuollaisen tukan! Varmasti sopii hyvin.

 • Shalom
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Minulla on vain vähän lyhyemmät hiukset kuin Ginniferillä! Vahaa vain hiuksiin ja sit saakin jotain pörröistä/sileää/huoliteltua/jne. aikaiseksi 🙂

 • el
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mun mielestä sun ihanissa kasvoissa on paljon samoja piirteitä kuin Ginniferillä! 🙂

 • Mirva
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi toi tukka on kyl kivan näköinen, siskolle etsin sen kanssa hieman lyhyempää leikkausta, niin törmäiltiin tuohon. Hän päätyi sitten kyl valitsemaan toiseen suuntaan.. suuntautuvan leikkauksen.. Sana hallussa meikäläisellä 😀

  Mut joo, varmasti näyttäis kivalta siun päässä toi, sanon ihan näin nyt normaalin kuolevaisen, jolla ei ole minkäänlaista tyylitajua minkään asian suhteen, näkökulmasta. Se ei tainnut kuulostaa kovin vakuuttavalta? Nomutenivei..

  Tykkään siun blogista, käyny lukemassa tätä jo siitä..jonkun lehden nakujutusta lähtien, en muista mikä lie lehti oli. Harvemmin tulee selailuta muoti tms. blogei mut jotenki tykkään siun persoonasta ja vaatetyylistä, vaikka ite olenkin ehkä aivan eri kuluttajakuntaa mille siun blogi luulis olevan suunnattu. ^_^

  Nojoo palaillaan. Tai palailen.

 • Moop
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä menin kampaajalle tuon kuvan nro 5 kanssa ja sain mitä halusin! Nyt pienen äksidentin jälkeen tukkaa piti leikata vähän lyhyemmäksi, mutta onneksi mun hiukset kasvaa nopsaan ja pääsen taas takaisin tuohon.

  GG:lle sopii tuo lyhyt tukka aivan loistavasti – hän muuttui nobodysta kaunottareksi (noin niin kuin kärjistäen sanoen)!

Post A Comment