Häämessut huomenna

Oletko huomenna Porissa tai lähiseudulla? Onko häähommat ajankohtaisiaa? Jos vastasit kyllä molempiin kysymyksiin, niin suosittelen lämpimästi saapumaan huomenna Porin häämessuille Pripoliin (osoite: Tiedepuisto 4). Ovet ovat avoinna klo 12-18. Liput 8 €.

Reilun viidenkymmenen näytteilleasettajan joukossa on tietenkin myös mun duunipaikkani, eli Vida Studio. Minut voi siis bongata sieltä pinkki paita päällä esittelemässä tuotoksiani ja höpöttelemässä hääkuvauksesta. Myös uuteen kuvaajaamme Stenroosin Nellyyn pääsee tutustumaan saapumalla paikalle. (Nellyhän on nykyään myös mun viralinen asukuvaaja!)

Tulkaa ihmeessä moikkaamaan, jos paikalle satutte!

20130126-185214.jpg

20130126-185235.jpg

Minulle tulee jonkin verran yhteydenottoja valokuvausasioissa myös ihmisiltä, jotka tietävät minut tämän blogin kautta. Yleisin kysymys on, että kuvaanko muualla päin Suomea kuin täällä Satakunnassa. Ja vastaus on, että toki kuvaan ihan missä päin maata tahansa, mutta silloin matkakuluista tulee tietenkin lisää kustannuksia asiakkaalle sen mukaan kuinka kauas kameroineni lähden. Mutta mikäli on jotain kuvausasioihin liittyvää mielessä, niin sähköpostia voi laittaa osoitteeseen veera.korhonen(at)vidastudio.fi.


Tags:
2 Comments
  • Gwen
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Googlettelin eka tuota osoitetta monta tuntia että pääsin edes johonkin selkoon missä päin se on. Liian kaukana keskustasta, ei jaksa lähteäxD

  • Roosa H
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tulihan sitä Porissa oltua sekä la että su. Lauantaina häissä ja sunnuntaina sellaisessa krapulassa, että häämessut eivät olisi oikein olleet hyväksi. 😀 Piti päästä mahdollisimman nopeasti kotiin pitserian kautta. 😀

Post A Comment