Tyyliä metsästämässä somessa

Tähän väliin ajattelin huudella sellaista, että mikäli jostain kumman syystä meikäläisen hiippailut sattuu kiinnostamaan siinä määrin, että haluaa seurata mua blogin lisäksi erinäisissä some-ympyröissä, niin minut löytää seuraavista mestoista:

Tyyliä metsästämässä Facebookissa

Linkkailen blogipostaukset pienellä viiveellä tuonne naamakirjaankin ja sinne päivittäilen silloin tällöin kuvia myös erinäisistä reissuista ja kekkereistä. Tänään hankittu uusi tukkakin tuli esiteltyä jo hätäpäissään FB-sivulla, kun en saanut vielä kunnon kuvamateriaalia mitä viitsisi tänne saakka laittaa.

facebook

Pinterestissä löydyn nimellä Vieruska

Pinterestissä pinnailen etenkin erilaisia inspiskuvia työtäni ajatellen sekä söpöjä eläimiä. myös DIY ja sisustuskuvia kertyy toisinaan kansioihin.

EDIT: Aloitin just äsken myös boardin johon pinnailen kaikkien tulevien aviomiesteni kuvia.  Meinasin tosin ensin pinnata Hugh Jackmanin kansioon ”For the home”, mutta eihän sekään nyt ihan pieleen olis mennyt. Kyllä se mun sohvalle (ja sänkyyn) passais. 😀

pinterest

Instagramista minut löytää nimellä @vieruska

Silloin tällöin toisinaan jotain tuokioita ikuistuu myös Instagramiin, mutta en ole himokäyttäjä.

instagram


3 Comments
 • Ence Boo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Blondi-Encen paluu! Hihii ihania kuvia ♥

 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Et rumempia kuvia musta löytänyt? 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   sori, en kerennyt ettiä mitään oikeesti kamalaa, kun noi nyt vaan sattu screenshotteihin. 😀

Post A Comment