Vatsa sisään ja kiiltoa huuleen

Herääminen tuntia suunniteltua myöhemmin. Tukka joka ei asettunut mitenkään. Hätäisesti kasseihin heitellyt kengät, korut, vaatteet ja laukut joita kaikkia tuli ihan liikaa. Myöhästyminen suunnitellusta bussista. Taksikyyti kohteeseen. Hävityksen kauhistus studion lattialla minun purettua sinne kassini. Reinoissa hiippaillut kuvaaja, joka oli kanssani samaa mieltä siitä, että kaikki kellonajat ennen aamukymmentä on liian aikaisin. Muutamat asunvaihdot. Huulipunaa. Lisää huulipunaa. Ja ”Voisitko vielä laittaa sitä huulikiiltoa?” Pahvilaatikosta askarreltu valonmuokkain. Savukone. ”Nyt sellaista iloista kikattelua!”  Yhdet punaiset housut ja useammat punaiset kengät. Mantra ”Vatsa sisään, mut ei rintoja ulos”. Vatsamakkaroiden avulla paikoillaan pidelty heijastin. Hymyilystä kipeät poskilihakset. Kolme tuntia säätämistä ja poseeraamista. Paljon kamera-aiheista keskustelua.

Kaikesta tuosta oli tuloksena satoja ruutuja kuvia joista useampikin oli ainakin pikaisesti katsottuna omasta mielestäni tosi hyviä. Uskaltaisin jo tässä vaiheessa sanoa, että luvassa siis parhaat minusta otetut lehtikuvat ikinä. Noita Harri Joensuun ottamia kuvia nähtävissä jossain vaiheessa maaliskuuta Iltalehden Ilona-liitteessä.  Nyt tarjolla muutamia making of -otoksia. (Harrin Tumblr-kuvablogi täällä)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA


8 Comments
 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  <3

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   pusss! huomenna nähdään!!!

 • Gwe
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä näin sut ihan varmasti tänään! Isokarhun siinä jätsipaikassa=D

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   juu! siellähän mä olin työkeikalla. Eli ihan oikein varmasti näit. 🙂

 • Heii
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana sinä ja ihana mekko! Mistäköhän se on kotoisin? 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Pilkkumekko on just eilen haettu H&M:stä. Hintaa trikoomekolla 9,90 €

 • Hilppa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Susta saa aika epäammattimaisen kuvan, kun vähän väliä kerrot lähteneesi työkeikoille viime tipassa/myöhässä/kiireellä. 🙁

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   En ole tainnut täällä blogissa kyllä kirjoitella sellaista, että miten lähden työkeikoille. Ja mitä epäammattimaista on siinä jos lähtiessä on kiire, kun vaan on ajoissa paikalla?

Post A Comment