Amorphis photo by me

Muistatteko vielä tämän? Nyt on sitten kyseisen kohtaamisen tuotoskin julkisesti eetterissä.

Kyseessä oli siis tosiaan Amorphiksen ja Olympuksen yhteistyökuvioista. Amorphiksen tyypit ovat käyttäneet huhtikuussa ilmestyvän Circle-levyn demoja nauhoitellessaan ja treenatessaan Olympuksen LS-100 digitallenninta ja aiheesta haluttiin promokuva.

20130214-122108.jpg

Olin todella iloinen, että Olympuksella oli tässä kohtaa laskeneet hienosti yhteen, että Veera on valokuvaaja + Tykkää (lievä ilmaisu) Amorphiksesta + kuvaa paljon Olympuksen vehkeillä = juuri sopiva tyyppi tälle keikalle. niinpä minulle lähetettiin suoraan tehtaalta uunituore PEN E-PL5, jotta ehdin ottaa sen haltuun ennen kuvausta. Tehtiin siis samalla myös ns.referenssikuvaa PENille ja napsittiin tilanteesta making of-kuvia joita On jo näkynytkin Olympus Nordicin facebook-sivulla.

Aikaa oli todella vähän, olosuhteet haastavat ja rajalliset, mutta selvisin kuitenkin ja kuvasta tuli suurinpiirtein sitä mitä pitikin. Kaikenkaikkiaan oli mahtavaa päästä tuollainen keikka hoitamaan. I’m happy! Poikien Porin keikan yhteydessä piipahdin hakemassa heidän nimmarit kuvaan ja se on nyt kehystettävänä. Pääsee jonnekin seinälle ehdottomasti. Bändille ojensin yhden kopion kuvasta omalla nimmarillani. 😀

Jos tuollaisen Amorphiksenkin käytössä olevan kasiraitaisen LS-100 diginauhurin voittaminen kiinnostaa, niin klikkaa itsesi Olympuksen fb-sivuille ja osallistu arvontaan!

Amojen uusi Circle-levy ilmestyy huhtikuussa ja mä odotan jo ihan innolla. Joitakin uusia biisejä kuulleena voin sanoa, että tulossa on taattua Amorphis-kamaa. Eli toimii!


Tags:
4 Comments
  • Taru
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ai ai, taaskos niiltä tulee uutta matskua?! Enhän mie ole edelliseenkään levyyn ehtinyt paneutua kunnolla 😀 Tietääpähän kuitenkin että on hyvää uutta musiikkia taas tulossa kuunneltavaksi!

    Ja sitten vautsi, mahtoi olla aika siistiä olla kuvaamassa… saattaisin itte olla samanlaisessa tilanteessa aika hiljainen ja punainen valokuvaaja 😀

  • Heini
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Siisti valokuva! :)Ihan asiallista laittaa oma nimmari kuvaan, aikanaan se on arvokas. Olen ollut Armorphis-fani siitä lähtien kun Joutsen tuli kuvioihin, ja voi pojat että oon ihan vähän kade. *huoh*

  • Ewe
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Paras ystävänpäiväpostaus mitä blogeista olen lukenut! Onhan Amorphiksen kuva nyt jotain ihan erilaista kun kaikki Ryan Goslingit ja muut… Ei sillä, että niissäkään välttämättä olisi vikaa, tämä kuva vaan on ihan eri sfääreistä 😀

    Ja minäkin olen vähän kateellinen, kelpaisi kyllä työ missä pääsee bändiä tapaamaan! Circleä odotan myös kovasti, enkä usko pettyväni 🙂 tulisi vaan se huhtikuu jo!

  • Mara
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hieno kuva! Tomi Joutsen on lohjalainen kuten minäkin, joten tulee miekkosta usein bongattua kaupassa yms. 🙂

Post A Comment