Taas palstatilaa viemässä

Lähiaikoina on taas tullut istahdettua juttelemaan toimittajan jos toisenkin kanssa, joten voisin vinkkailla teillekin pari juttua, jos sattuu kiinnostamaan.

Kuten jo edellisessä postauksessa mainitsinkin, niin tänään on minun vuoroni olla radiossa vastailemassa kysymyksiin niiden esittämisen sijasta. Olen Radio Porin vieraana klo 13-14 suorana Kauppahallista tehtävässä Taru Saineen toimittamassa ohjelmassa Kahvivieras. Kyseessä on jonkinmoinen henkilöhaastattelu, joten juteltua tulee varmaan niin työstä, bloggauksesta kuin monesta muustakin.

Täällä Porin ympäristössä ohjelman voi kuunnella taajudelta 89,4 ja nettiradio löytyy kanavan  sivuilta osoitteessa radiopori.fi.  

Ainakin aikaisempien kahvivieraiden haastatteluja pystyy kuuntelemaan tuolta sivuilta näin jälkikäteenkin, joten voin omankin esiintymiseni tänne linkata jahka sellainen on mahdollista. Mutta jos suoralähetys kiinnostaa, niin tänään klo 13-14 siis minä äänessä.

uusipori

Kaupunkilehti Uusi Pori puolestaan haastatteli minua viime lauantaina ilmestyneeseen lehteensä. Blogin lukijalle juttu ei tarjoa mitään uutta, mutta näkyypä kuvassa ainakin yhden päivän täällä esittelemätön asu. 😀 Juttu löytyy näköislehdestä numero 8/2013 ja sivu 7.

Että sillä tavalla taas palstatilaa ja radiotaajuutta viemässä kaikilta oikeasti mielenkiintoisilta henkilöiltä.


2 Comments
 • Me
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei!

  Halusin tulla kiittämään hyvästä vinkistä! Pari postausta takaperin kerroit ostaneesi vahapintaiset(vai mitkä lienee) farkut h&m:n äitiyspuolelta. Tästä innostuneena laitoin tilaukseen samat pöksyt ja eilen ne saapuivat. Ihanat! Normifarkkujen puolelta en olisi moisia edes sovittanut, mutta nämä joustovyötäröiset ovat tämmöiselle pyöreämmälle tyypille just passelit.

  Kiitos!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ne on loistavat! Mä olen käyttän niitä ihan älyttömän paljon! Kiva että vinkistä oli hyötyä. 🙂

Post A Comment