Palstatilaa viemässä vol. 2

Sillä välin, kun odottelen, että olisi aikaa jälleen purkaa muistikortin antimia ja ja kirjoitella tänne uusia juttuja, häiriköin teitä jälleen parilla ”mä oon taas mediassa”-otteella.

Kuten jo viime viikolla mainitsinkin, niin kävin torstaina Radio Porin Taru Saineen vieraana Kauppahallissa turisemassa tunnin ajan itsestäni ja bloggaamisesta. Tuli oikeastaan aika kiva haastis vaikka itse sanonkin. Juttu on kuultavissa Radio Porin sivuilta ja tarkemmin ottaen TÄÄLTÄ.  Siitä on leikattu ohjelmassa soitetut biisit pois, joten haastis kestää n. puoli tuntia. Kertoilen jutussa mm. siitä miten Sotkamon tyttö alunperin päätyi Poriin ja millainen prosessi sopeutuminen oikein oli. Puhetta on myös blogin alkutaipaleesta ja siitä mikä on ollut parasta koko kuuden vuoden blogiuralla. Luvassa myös omia tulkintojani blogin motosta ”Paino vaihtelee, mutta laukut mahtuu aina!”. Eli jos mun jutut kiinnostaa audiomuodossa, niin ei muuta kuin kuuntelemaan.

480413_10151474779843955_365549381_n

Viime viikon toinen esiintyminen mediassa tuli vastaan vähän vahingossa, kun alakerran vaatekaupan, eli Bonitan myyjä kertoi bonganneensa minut Iltalehden Ilonan mainoksesta. En itsekään ollut varma, että millä viikolla oma juttuni lehdessä ilmestyy, mutta mainoksesta päätellen se on luvassa tällä viikolla ilmestyvässä lehdessä! On ihan pakko nyt epäsuomalaisesti vähän kehua itseään (ja samalla tietenkin erityisesti valokuvaaja Harri Joensuuta) ja sanoa, että mä en muista koska oisin viimeksi näyttänyt noin hyvältä kuin noissa kuvissa! Ihanaa viime aikoina loskan seassa raahautuneen itsetunnon kohotusta nähdä itsestään näin onnistuneita kuvia. Jännittää mitkä kuvista päätyvät lehteen. Mutta tuo Ilona siis myynnissä muistaakseni torstaista lähtien.

Kuvassa näkyvät kamppeet on yläosan puolesta nähty täällä jo aiemminkin. Paljettitoppi siis Lindexin Generous-mallistosta ja nahkableiseri Moda-ketjun S.T.I.-mallistoa. Laukku on viime postauksessakin nähty Diesel. Mutta alaosassa onkin sitten esittelemättömiä uutuuksia. Mulle iski kuvauksia edeltävänä iltana paniikki, että mulla ei ole mitään muuta kuin mustaa ja se tarkoittaa vähän tylsiä kuvia, joten syöksyin klo 19.45 juoksemaan läpi Lindexin ja henkkamaukan värikkään alaosan toivossa.

Uusi rakkauteni, eli H&M:n raskausvaateosasto ei pettänyt tälläkään kertaa. Punaiset pillit (veikkaisin, että nettikaupasta ne on NÄMÄ vaikka kirkkaan punainen vaihtoehto puuttuukin) sovittamatta mukaan hintaan 19,95 € ja sattui ihan justiinsa passelit! Mä en ikinä pysty ostamaan vaatteita sovittamatta, koska aina menee mönkään, mutta nyt oli onni matkassa. Mahtavat kevätpöksyt. (Sen verran monet mama-pantsit on viime aikoina löytänyt tien kaappiini, että mun tarvii varmaan kohta pissata tikkuun  ja kuvata se tänne, että ihmiset uskovat etten ole pieniin päin. 😀 )

Kengät taas ovat H&M:n Maison Martin Margiela -malliston pleksikorkoavokkaat joita kyttäsin alesta pidemmän aikaa ennen kuin oma koko sattui kohdalle hintaan 70 €. Normihinnalla (199 €), kun ei tullut mieleenkään kenkiä hankkia.

Sellaisia kuulumisia tähän väliin. Kello on 20.12 ja mun täytyy vielä jatkaa töitä ainakin tunnin verran ennen kuin pääsen kotiin. Veti nimittäin aamulla päänsärky niin voimattomaksi, että piti nappailla useampia nappuloita ja painua takaisin sänkyyn. Olen siis aloittanut työpäiväni vasta kolmen jälkeen. Ei siis ihan kahdeksasta neljään duunipäivä tänäänkään. 😀


6 Comments
 • mipsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heippa!

  Olen monesti katellut noita hm-nettikaupan sivuja kun sain tietää sulta tän housuvinkin, mutta mietin nyt taas kerran että uskallanko tilata kuitenkaan 😀 näkyykö tuo vyötärö käytössä ollenkaan, näyttääkö ns. erilaiselta? ihan normaalipaitoja itse pitäisin sen kanssa, en mitään napiksia 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ei se trikoo-osa sieltä ainakaan itselläni ole näkynyt. ja jos vilahtaiskin, niin parempi se kuin paljas makkara. 😀 Mutta ihan siis ns. normihousujen vyötärö niissä on ja sitten jatkeena se mamapants osio.

 • mipsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ja tohon edelliseen palaten, nettikaupassa näyttää nököttävän kaikkea muutakin ihanaa ja keväistä. onneksi tilailut voi laittaa keväthuuman piikkiin 😛 hih.

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  tuo sinun juttusi sisältämä ilona ilmestyi tänään 🙂 luin sen heti aamulla kun ei ollut asiakkaista ruuhkaksi asti. juttu oli hyvä ja sinä näytit todella upealta kuvissa!

 • EVE
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  upeita kuvia sulla täällä!

  http://sisustajanunelmat.blogspot.fi/

 • Hanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Just täydellinen tuo nahkableiseri! Olen etsiskellyt samantyylistä, mutta vielä ei ole onnistanut 🙁

Post A Comment