Omat Generous-suosikkini

-mainosyhteistyö-

Nyt vihdoin ehdin pistämään eetteriin nämä viime viikonloppuna kuvatut otokset joissa näkyy kaikki Lindexiltä edellisviikolla valitsemani vaatteet. Kuten jo aiemmassa postauksessa kerroin, me tosiaan vedettiin Mimmin kanssa melkoinen sovituskoppimaraton ja testattiin päällemme oman näköisten vaatteiden lisäksi myös itselle vähän oudompia tapauksia.

Itselleni Lindex on jo useamman vuoden ajan ollut ihan luottokauppa josta tuntuu joka kerta siellä vieraillessa sattuvan silmään jotain itseä miellyttävää. Kokopolitiikan puolesta normimallistostakin löytyy toisinaan juttuja joista suurimmat koot riittää itselle ja Generous-mallisto sitten tarjoaa enemmänkin oman ahterin kokoon suhteutettuja kamppeita. Eikä suinkaan pidä unohtaa myöskään Lindexin lastenosastoa! Olen viimeisen vuoden sisällä ostanut monta ihanaa tukkahärpäkettä sun muuta asustetta lastenosastolta. Mm. Indiedaysin Inspiration bileissä päässäni nähty paljettirusettipanta oli löytö lasten puolelta.

No tällä kertaa ei kuitenkaan ratsattu lastenosastoa, vaan keskityttiin pääasiassa Generous-mallistoon ja vilkuiltiin sivusilmällä myös perusmallistoa. Ja tällaista minä sitten valitsin mukaani.

IMG_2630

IMG_2610

Eniten ihastusta minussa herättivät monet Generous housut ja farkut. Riittävän korkealla vyötäröllä varustettuja ja materiaaliltaan miellyttäviä. Etenkin nuo oranssit pillit ovat ihan superpehmoiset ja ihanat jalassa. Housujen kohdalla kyllä pistettiin Mimmin kanssa molemmat merkille sellainen asia, että koot heittelivät melkoisesti esim eri farkkumallien välillä ja annoimmekin asiasta palautetta mukanamme olleelle Lindexin edustajalle. Ei siis kannata säikähtää jos Generous-pöksyjä sovitellessa joutuukin jostain mallista ottamaan koon tai kaksikin normaalia kokoaan suurempaa. Itselle ei esim. yhdet koon 50 farkut menneet kiinni ja housukokoni on kuitenkin useimmiten 46. Mutta eipä niitä kokolappuja tarvitse tuijottaa, tärkeintä että löytää itselle istuvat kamppeet. Eli rohkeesti vaan eri kokoja sinne sovituskoppiin eikä jätetä itseä miellyttävää vaatetta hankkimatta vain siksi, että ”en kyllä suostu käyttämään vaatetta jonka koko on isompi kuin normaalisti”. Se kokolappu ei ole maailman ainoa totuus.

IMG_2620

IMG_2594

Tuo ”niitein” koristeltu neuletakki löytyi ihan perusmalliston puolelta. Suurin koko L ilahdutti yltämällä tämänkin pyllerön ympärille. Ihan mun näköinen! Neuletakin kaveriksi passasi ihan saumattomasti tuo Katokosta saamani Dottin nahkainen kaulakoru.

Tulispa jo oikeesti kevät! Haluaisin heittää sukat nurkkaan ja kääriä lahkeet kuten kuvassa. Ja odotan niin innolla sitä, että pääsen käyttämään noita lempparileopardeja ja monia muita herrainkenkiäni. Kokoelma on nääs kasvanut..

IMG_2673

IMG_2717

 Toinen valitsemani asukokonaisuus ei sitten olekaan ihan niin selkeästi tuttua meikäläistä kuin edellinen. Ihan perussiniset farkut ovat loistaneet pitkään poissaolollaan omassa kaapissani, joten päätin kokeilla päästä taas kyseisen klassikon makuun. Sovitin useammatkin farkut ja kahdesta suosikkiparista mukaan valikoitui sitten nämä joustavat farkkulegginssit sen vuoksi, että kulutusyksityiskohdin varustetuista farkuista ei ollut omaa kokoa jäljellä. Näissä on sama homma kuin oransseissa pöksyissä, että vyötärö nousee riittävän korkealle, eli toisin sanoen vatsamakkaran ylitse. Huraa!

IMG_2732_2

IMG_2721

Tuota rentoa ja mukavaa viskoosipuseroa olisi ollut tarjolla myös mustana, mutta ihastuin kovin tuohon vaalean paidan ja camohuivin yhdistelmään, että päätin olla rohkea ja napata vaatekaappiini kerrankin jotain vaaleaa. Ihan yksikseen ilman mitään väripilkkua, kuten huivia, tuollainen hailu sävy ei ehkä ole paras valinta kalvakan naamani viereen, mutta kyllähän mulla noita huiveja riittää millä asiaa korjata. Ja kun huivifriikistä kerran on kyse, niin Lindexin asustepuolelta tosiaan tarttui kevään trendikuosia tuollaisen kivan huivin verran. Saman valinnan teki myös Mimmi.

Niin itselle epätavallinen kokonaisuus kuin tuollainen farkut ja vaalea pusero -yhdistelmä onkin, niin tykkään tuosta kyllä paljon. Asussa on selkeästi arjen duunivaate-ainesta ja ovatkin päässeet kuluneella viikolla jo usein käyttöön.

IMG_2641

kuvat: Nelly Stenroos

Viimeinen esiteltävä yksilö tarttui mukaan jo pari viikkoa aiemmin showroom-visiitillä. Läpikuultavan lepakkohihaisen edestä auki olevan huitulaloimen kaunis juju löytyi selkäpuolelta.

Haluaisin vielä muistuttaa, että jos et ole vielä osallistunut Lindexin lahjakorttien arvontaan, niin aikaa on sunnuntai-iltaan klo 23.59 saakka. Osallistumaan pääset TÄSSÄ POSTAUKSESSA. 

Samoin huomiseen asti on aikaa käyttää Lindexin verkkokaupan -20% yhdestä Generous-tuotteesta -tarjous hyväkseen. Koodi SO1310G20.


8 Comments
  • Hanna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vähänkö pelastit mun päivän kertomalla, että tekin huomasitte tuon kokojen heittelyn housupuolella! Itse olen yleensä ollut Lindexillä kokoa 46/48, joten melkein pääsi itku siinä vaiheessa kun koon 50 housut ei menneet kiinni. 😀 Onneksi sitten muita malleja sovittelemalla tajusin, ettei ongelma ollut pelkästään meikäläisessä. Nettishoppailuahan tuo kyllä vaikeuttaa, kun ei oikein tiedä, mikä koko pitäisi tilata.

    Nuo oranssit farkut on kyllä tosi kivat. Itse päädyin ostamaan nämä:

    http://www.lindex.com/fi/naiset/generous-koon-44-54/alaosat/6920327/Jegg

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      joo kyllä ittelläkin alko huuli aluks vähän väpättää, kun jotku 46 kokoset farkut jäi melkein reisiin. 😀 Harmillista kyllä tollanen heittely, mutta onneks löytyi sopivat!

  • MouMou
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    NOI RUSKEAT BOOTSIT! <3 <3 <3

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      ne on itse asiassa enempi viininpunaiset. Merkki Felmini, hankittu Roomasta. Ja kyllä, ovat ihanat!

  • MiuMiu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Tuo Genereus-malliston kokopoltiikka on kyllä mielenkiintoista. Jos mallisto on pluskokoa, niin siltikin vaatteet ovat niin pieinä, ettei oma normaalikoko mahdu edes puoliväliin. Siinä sitä voikin miettiä masentuuko vaiko ei. Ja numeron lisäksi kummallista on, miten tiukkoja sen malliston farkut ovat – ja matalavyötäröisiä. Kai se on mallin vika, ei vaatesuunnittelijoiden… kun taas yläosat ovat kyllä todella tilavia numeroonsa nähden.

  • katja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    kyllä vain, toivottavasti nyt kuuntelevat palautteen tarkkaan, itselläkin ollut jänniä kokemuksia lindexin housujen kokopolitiikasta. erikoinen tunne viedä samasta kaupasta samaan aikaan kahdet housut, toiset koko 46, toiset 52. kovasti pidän lindexin housuista, mutta pitää varata paljon aikaa ja kärsivällisyyttä kun aikoo mennä ostoksille, saa rahdata pukukoppiin vähintään kolme kokoa jokaista kiinnostavaa mallia.

  • MiuMiu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kokopolitiikan lisäksi he voisivat miettiä vyötärön korkeutta sekä sitä, kannattaako kaikkien farkkujen olla pillejä. Pillit ovat toki trendikkäät, mutta itseäni ne eivät imartele. Eivät koossa 42 tai 46. Saatikka se, että vyötärö jää jonnekin vatsan alapuolelle ja puolperseeseen.

    Ei hyvä.

    Seppälällä on itseasiassa paremmin istuvat huosut heidän great girls -mallistossaan.

  • Anne
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihania kuvia ja tunnelmia, ja toki vaatekokonaisuudetkin on kivoja! 🙂 Mielestäni juuri Lindexillä on viimeisen vuoden aikana kaavoista nipsaistu jokunen sentti pois, sillä Lindexillä ei mulle menee enää entiset koot, mutta muissa kaupoissa kyllä.

    Ja se ei tietysti ole paras myyntivaltti, jos kokoa 46 oleva henkilö joutuu ostamaan kokoa 50. Onhan se kuitenkin sellainen fiiliskysymys…

    Toisaalta, juuri tänään ostin Generous-valikoimasta army-henkisen takin (koko 48), ja samalla sovitin vihreää maihari (xl). Tuo army-takki oli hihoistaan aika tiukka, ja maihari oli puolestaan erinomainen. Hommahan pitäisi mennä niin, että jos tyypin koko on vaikka 48, niin hän voi luottaa siihen että vaatteet kokoa 48 mahtuvat päälle. Eri asia on sitten vartalotyypit ja istuvuus.

Post A Comment