Katse nilkkoihin

Löysin koneeltani sinne joskus aikapäiviä sitten Stockholm-Streetstylesta sinne tallettamani kuvan ja tajusin, että minäkin tarvitsen vaatekaappiini pikkuriikkisen ripauksen vihreää. Te tiedätte, että olen käärittyjen lahkeiden ystävä ja että herrainkengät ovat vallanneet kenkäkaappiani. Viime vuonna aloin innostua myös värikkäistä sukista. Minä, joka oli vuosia sitä mieltä, että mustat sukat ovat ainoat oikeat.

1

kuva: stocholm-streetstyle.com

Vihreä ei ole oikein ikinä kuulunut värikartalleni muutamaa murretun sävyisen vaatteen verran. Nyt kuitenkin tässä kolmatta päivää oransseissa housuissa kulkiessani tuojotan kuvan tytön nilkkoja haltioituneena. Oranssin ja vihreän yhdistelmä on ihanan hyökkäävä. Tahdon vihreät sukat!

Kuulen mielelläni vinkkejä kaupoista joista sukkia saa kaikissa sateenkaaren väreissä!


6 Comments
  • Satu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Voi jestas, loistava idea!!!

    Mietin juuri kokomustaa vaatekokonaisuutta, jossa olikin jotkut vinkuvanväriset sukat. Siihen saattais just pystyä… 😉

  • Joliel
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ainakin iloisen värikkäitä Happy Sockseja saa Booztilta: http://www.boozt.com/fi/fi/happy-socks/naiset

  • Mia
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hih, surffailin aamulla & Other Storiesin sivuilla, ja siellä törmäsin kirkkaan vihreisiin sukkiin! Samat löytyy myös sähkönsinisenä, hinta 5 euroa pari:) Käyhän kurkkaamassa!

  • Sanjana
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Haha, voi eii kun mie oon monta vuotta ahistunu että kun on jotkut paksut legginssit tai kun vielä farkkuja käytin niin farkut ja sitten matalat kengät että kun näkyy sukat! miun sukkavärivalinnat on aina tyyliä sateenkaari joten ne kans näkyy. Jee, nyt voin vapauttaa värikkkäät sukkani kun se kerta on edes joidenkin mielestä sallittua 😀

  • Laura
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Happysocks.com

  • tylymuija
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Niin hullulta kuin kuulostaakin niin yksi huikeimpia sukkalöytöjä on ollut Cittarin lastenosastolta.Järjettömän fantsukoita riemunkirjavia sukkia joissa isompi kokoluokka muistaakseni 36-39,elis ihan aikuisen daaminkin jalkaan =)

    Sukissa ties mitä örkkiörvelöitä,Hello Kityä yms..

    Itselleni ostin paketin,ne oli sellasia 5 paria sopuhintaan settejä (oiskohan ollut 7 €)

Post A Comment