Vagabond playground

Viikonvaihde oli melkoista haipakkaa Helsingin suunnalla, joten jäi kaikki postaukset ihan vaan ajatuksen tasolle. Eilen vierailin Iina mukanani Vagabondin showroomilla tulevaan Indiedays-kamppikseen liittyen. Miettikää mikä taivas sellainen paikka on. Valtava huone täynnä yhden oman suosikkimerkin kenkiä ja kaikki omassa koossa!

Löysin aika monet jotka olisin ilolla kelpuuttanut omaan kaappini. Mutta myönnän kyllä, että seassa oli myös melko monta paria sellaisia klopottimia jotka toivat hieman liian vahvasti mieleen omat yläasteajat 90-luvulla. Voi apua. En ole vielä valmis Spice Girlsit mieleen tuovien läskipohjien paluulle!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Postaus jota varten varsinaisesti kävin kenkiä ihastelemassa ja sovittelemassa, on luvassa vasta myöhemmin, mutta kuvailin Iinan avustuksella samalla pari videopätkää. (joo, mä nyt jotenkin innostuin tästä videoinnista!)  Tässä ensimmäisessä parin minuutin pätkässä ihaillaan Vagabondin värikästä kevät- ja kesätarjonta,a ja luvassa on vielä toinen video, joka tarjoaa vilauksen ensi syksyn ja talven ihanuuksista.

PS. Jos tällaiset videot kiinnostavat, niin suosittelen tutustumaan myös eilen alkaneeseen Indiedays Blogi TV -sarjaan. Ekassa jaksossa Iina ja Jonna tutustuvat kevään trendeihin Vero Modassa. Kevään aikana luvassa yhteensä 15 jaksoa aiheinan ajankohtaiset ilmiöt ja trendit ja jokaisen jakson vetäjinä nähdään meitä Indiedaysistä tuttuja bloggaajia.


Tags:
3 Comments
 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jee, videot on superkivoja! Lisää lisää näitä 🙂

 • ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mielettömän käytännöllinen testi tuossa videolla! Pyöri tuolilla -> yritä kävellä uusilla koroilla: Oitis tietää, ovatko korot liian haastavat humalikon öiselle kotiinpaluulle vai pysyykö niillä pystyssä 😀

 • Gwen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tahdon uudet Vagabondit, heti O_o

  Ei mulla muuta=D

Post A Comment