Sateenkaaren väreissä

Haikailin tuossa muutama päivä sitten kirkkaan väristen sukkien perään. Tahdoin veikeitä sävyjä kurkkimaan käärittyjen lahkeiden ja herrainkenkien välistä nyt, kun paljain nilkoin ei vielä tarkene. Pistäydyttiin eilen Encen kanssa Lindexillä ja Henkkamaukalla ja mä sekosin sukkahyllyillä.

20130328-231730.jpg

Vielä paketeissa olevat sukat kaikki Lindexistä. Neonpinkit olivat normihintaiset, muut löytyivät eurolla tai parilla alekorista. Irtonaiset sukkaparit ovat puolestaan kotoisin H&M:n lastenosastolta, missä seitsemän sateenkaaren sävyn sukkapaketti kustansi 9,95 €.

20130328-231739.jpg

Täysin yllättäen ensimmäisenä käyttöön pääsi tänään kirkkaansiniset sukat. Minähän olen aina vannonut inhoavani sinistä. Mutta vallan hauskaltan tuo väripilkku näytti tuolta kirkuvanoranssien housujen ja maltillisen beigejen kenkien välimaastosta. Ennustan, että herrainkenkien ja silmiinpistävien sukkien yhdistelmää saatetaan tulla näkemään jaloissani lähiaikoina lähes kyllästymiseen saakka.


2 Comments
  • henna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Näyttäää iha huipulta! olis kiva nähdä koko asu! 🙂

  • Siilikissa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Toinen blingisukka ilmoittautuu! H&M:n kassajonossa kuulin, kun joku huuteli mun nimeä niistä sukkalaareista. Sukkakuorman päällimmäisenä oli 7 paria (lasten) kimaltavia sukkia. Lähdimme kotiin yhtä matkaa ja hyvä näin. Oon nimittäisn tahinut tuon saman käärityt lahkeet-mitkä sukat-ongelman kanssa sen jälkeen kun havaitsin, että nilkkapituisina myytävät housut voi jopa minun päällä ihan oikeasti olla nilkkapituiset…

Post A Comment