Matkalla Marimekko ja minä

Tylsistyneet terveiset Kuopion rautatieaseman typötyhjästä asemahallista. Täällä on tasan minä ja mun matkatavarat. Mutta nuo matkaseuralaisetpa onkin mielestäni ihan esittelemisen arvoiset! Olen nimittäin liikkeellä kokonaisen Marimekko-jengin kanssa.

Nahkainen paljon nielevä Piirakka-laukku tulikin esiteltyä jo aiemmin, mutta suhteemme on sen jälkeen entisestään syventynyt. Ehdottomasti paras viikonloppulaukku, joka minulla on koskaan ollut. Ja katsokaa miten suloinen pallokuosinen vuorikin siinä on! En enää reissaa ilman tuota ihanuutta.

20130329-202635.jpg

Koska ihan kaikki kamppeet ei aamun unisessa pakkaussessiossa tuntunut suosiolla sopivan Piirakan kitaan, nappasin sille assariksi toisen omistamani luotettavan Mari-laukun. Sain punaisen tukevan kanvaskassin pari vuotta sitten Marimekon ja Indiedaysin kamppiksesta ja myös se on reissannut kanssani paljon. Toimii loistavasti myös esimerkiksi rantakassina ja ostoskassina.

Kolmas mukana oleva Marimekko on perheen uusin tulokas. Pieni punainen raitavuorinen nahkaclutch on kulkenut mukanani koko ajan n. Kuukauden takaisesta ostopäivästä lähtien. Rannelenkillä varustettu pikkulaukku on niellyt sisäänsä kaiken tärkeimmän eli lompakon, puhelimen,avaimet, käyntikortit, huulirasvan ym. Sitä sitten siirtelen kulloiseenkin käsilaukkuun. Ja tarvittaessa menee laukkuna ihan itsekseenkin.

20130329-203250.jpg

Koska minulle on tärkeää, että matkustaessakin kassit ja laukut passaisivat tyyliin ja olisivat meikäläisen näköisiä, niin näillä veskoilla olen kyllä ainakin värimaailman puolesta onnistunut erinomaisesti. 😀 Musta ja punainen on nimittäin ne luottovärit joilla yleensä matkaan lähtiessä laukkuni täytän.

Mutta mitä noihin oman näköisiin ja oikean värisiin matkatavaroihin vielä tulee, niin täytyy sanoa, että en itsekään oikein ymmärrä miksi ostin jokunen vuosi sitten aniliininpunaisen lentolaukun…

Minkäslaisilla kasseilla ja nyssyköillä te matkustatte? Onko matkalaukut ja -kassit valittu tyyli vai käytännöllisyys edellä?


3 Comments
 • Tigris
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Parhautta lentokentällä on bongata oma laukkunsa nopeasti laukkuhihnalta. Ja tämähän onnistuu tietenkin helpoiten, kun laukku on joku varmasti älytön väritykseltään, eipähän voi törmätä samanlaiseen ikinä!

 • erika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  huoh piirakka<3 Ratsulan 50% ale tuolle laukulle oli kyllä generous, mutta ei ollut siltikään varaa tuolle ihanuudelle…huoh

 • Miia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pakko on kummastella tarvitseeko sellaista tavaraa ylipäätään johon ei ole varaa edes puolenhinnan alennuksen jälkeen. Marimekko on ihan roimasti ylihinnoiteltu ja samoin moni muukin ”kotimainen”.

Post A Comment