Iloinen sekamelska

Mä ajattelin, että alan varmaan kohta kirjoittaa blogia jossa keskitytään pelkästään sukkiin ja kenkiin. Asukuvat näyttäis tältä kuten tässä alla. Näitähän täällä on viime aikoina muutenkin näkynyt. 😀

Olen viime aikoina viihtynyt ihan yllättävän paljon farkuissa. Syynä on varmaankin se, että löysin Lindexin Generous-osastolta farkut joissa oli kerrankin ihan just mielesiseni väri. Ostopäätökseen ja housuihin kiintymiseen on toki vaikuttanut myös farkkujen superkiva malli, jonka vuoksi ne on just passelit tuollaiseen lahkeiden vajaamittaiseksi käärimiseen. Eli niiden sukkien vilautteluun. 😀

desert_boots_green

ID20130408_asu

takki ja farkut-Lindex/neule-Benetton/laukku -Alternative/kengät-joku pikku putiikki Roomassa/huivi -French Connection/hattu -Volcom kirppikseltä/nahkahanskat-H&M

Mä tuijotan tota kuvaa ja mietin, että mikä hemmetin sekamelska musta oikein on tullut?! En tajua. Mikään ei oikein passaa minkään kanssa, ja on vihreetä ja punasta ja sinistä ja harmaata ja ja ja. Mutta silti tuntuu kivalta pukeutua just näin.

On jännää miten mä toisaalta kiskon päälleni työaamuina aika pitkälti mitä sattuu käteen, mutta sitten samaan aikaan kuitenkin hifistelen jotain yhtä asiaa kuten nyt noita kengät ja sukat -yhdistelmiä. Yhtenäkin iltana, kun lähdin kaverin kanssa tsekkaamaan lähelle auennutta uutta viinibaaria, nappasin farkkujen kaveriksi ekan neuleen jonka näin, mutta sitten mietiskelin sukkahyllyllä pidemmänkin tovin ja päädyin kimaltavien sukkien ja beigejen herrainkenkien yhdistelmään.

Mä tuijotan vaan nilkkojani, mutta kannattais ehkä välillä kattella tuonne ylemmäksikin. Nim. hatut on ystäviä, kun kampaajalle ei oo taaskaan ehtinyt. Mut älkää huoliko, tää sukkahurmos menee varmasti pian ohi, mä nimittäin jo lauantaina kauppareissulla testasin paljaita nilkkoja! Ei ihan vielä hyvä idea, mutta pian, hyvin pian. (en suostu huomioimaan ulkona myllertävää lumisadetta)

tupla

kuvat: Nelly Stenroos

Viimeisten kuvien iloiset kertokoot tämän viikon tunnelmista. Pääsin tosiaan tänään sinne hammaslääkärille ja kuin ihmeen kaupalla mulle löytyi peruutusajat vielä kahdelle seuraavallekin maanantaille. Se tarkoittaa siis sitä, että ensi viikolla tehdään muotit ja seuraavalla viikolla jo saan purentakiskon. Ihan uskomatonta tuuria tilanteessa missä jonot on tosiaan kuukauden mittaisia.

Mutta todella tarpeeseen se vehje tulee, suun avaus oli taas vaan onnettomat 27 mm (ihmisten normaali avaus väh 40 mm) ja senkin tuloksen saaminen vaati jo epämukavaa repimistä. Akuutein kipu talttui perjantaina ja lauantaina onneksi lääkkeillä ja levolla, mutta ei tämä leipäläpi nyt ihan mahtavalta tunnu tänäänkään. Siksi hihkunkin ihan onnesta, että kiskohommat järjestyi näin nopeasti.

Lisää iloa tähän viikkoon tuo mm. se, että työviikkoni on vain kolmepäiväinen ja sitten suuntaan loppuviikoksi lomailemaan Helsinkiin. Luvassa Aussie Blog Awards -kekkerit, romanttinen illallinen kahdelle, ystäviä, hengailua, nauramista ja mitä kaikkea sitten eteen sattuukaan. Kerrankin ehdin viettää siellä muutaman päivän ilman, että joka hetki on jo valmiiksi aikataulutettu, joten kivoja yllätyksiäkin voi eteen tulla. Ois vaan huomattavasti kivempi hymyillä, jos ei se sattuis!!


4 Comments
 • Sofi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ah, ihania nuo sun värikkäät sukat! Itsekin tykkään ihan hirmuisesti ja en voi käsittää kaveriani, joka käyttää vain mustia sukkia! Järkyttävää, onneksi yhden herran olen saanut ymmärtämään hyvien sukkavalintojen päälle, joten sukkapari kerrallaan tästä tulee värikkäämpi maailma! (:

 • Elsa/ Oi mutsi mutsi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hakaniemen Lindexiltä itekki hain kahdet farkut koossa 46, mikä oli PIENIN KOKO generousissa. Siellä oli jotkut shokkipäivät et ale + more at lindex kortin hankkijalle -20% lisäale, sais siis kahdet housut alle 40 eurolla. Mut yks ongelma, tarvii vyön. Ne jotenki silleen rasittavasti tippuu vaik on sopivat.

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  mahtavaa että saat avun noinkin nopeasti 🙂 ihanan iloinen sekamelska 🙂

 • Siilikissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tuo asuhan on ihan mahtava, vitsi kun olis itelläkin pokkaa pukeutua värikkäämmin. Ja täällä pidetään peukkuja että pääsisit kivuista pian. 🙂

Post A Comment