Reissu Kuuhun

Evansilta viime vuoden puolella tilaamani niittimekko on nähty täällä ennenkin mm. tässä postauksessa, mutta normi-ihminen kun toki käyttää vaatteitaan useammankin kerran eikä hylkää kerran niissä ulkoiltuaan, niin tässä olisi kuvia niittimekon lauantaisesta esiintymisestä.

Koltun ja korot vaativa tilanne oli minun ja Iinan juhlaillallinen Ravintola Kuussa. Olin jo viime vuoden puolella luvannut vieväni Iinan syömään, sillä hänellä oli oma osansa Naked Truth -haasteen syntymisessä. Facebook-keskustelusta se homma lähti. Mikä olisikaan ollut parempi ajankohta ylelliselle ravintolaporstastelulle kuin tämä viikonloppu jolloin saattoi juhlia samalla Iinan syntymäpäivää ja minun saamaa Vuoden blogi-ilmiö kunniamainintaa. Eli ei muuta kuin mekko päälle ja herkuttelemaan! Iinan upean lauantailookin voi tarkastaa hänen tämänpäiväisestä postauksestaan, jossa vilahtaa myös tuo tunnelmallinen Ravintola Kuu sekä minun Iinalle tekemä synttärilahja.

niittimekko3

Nuo H&M Maison Martin Margiela -yhteistyömalliston upeat pleksikorot ovat kohonneet viimeaikoina lempikorkkareikseni. Mustat perusavokkaat ovat mielestäni useimmiten liian tylsä kenkävalinta, mutta näissä ei kyllä ole onneksi mitään tylsää. Normaalihintaisena (199 €) en sentään raskinut kenkiä hankkia, mutta tiiviin nettikauppakyttäyksen ansiosta onnistuin hankkimaan itselleni parin alennuksesta seitsemälläkympillä. Löytö!

Niittimekko2

mekko-Evans/laukku-Diesel/kengät-MMM for H&M/korvikset-Cubus/rannerengas-lainattu Iinalta

Niittimekko

Me mustiin pukeutuneet korkokenkäiset mimmit olimme tyytyväisiä asuimme ja vielä enemmän mahtavaan ravintolakokemukseemme. Töölössä sijaitseva Ravintola Kuu oli molemmille uusi tuttavuus, jonne päädyimme ystäväni suosituksesta. On aika lailla siinä ja siinä, että uskaltaisinko julistaa syömäni poroannoksen jopa parhaaksi syömäkseni ravintolaruoaksi. Ainakin se oli hyvin lähellä sitä. Meinasi järki lähteä mutustaessa suuhun sulavaa lihaa täydellisesti sen kaveriksi sopivien lisukkeiden kanssa.  Huippu ruoka, huippu mieli. Uskallan suositella matkaa Kuuhun.

ravintola_kuu


11 Comments
 • bubbs
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Annos kyllä näyttää sen verran mikroskooppiselta, että varmaan kannattaa jo menomatkalla koukata snägärin kautta..?

  • Nakkimakkra
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Kyll tuo nainen on tainnut vierailla siellä grillillä jo oman osansa.

   • bubbs
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Pelle.

   • Sanjana
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    VOi että, ihmisillä taas järki päätä pakottaa. Eiköhän meistä jokainen oman painonsa tiedä ilman että kenenkään pitää tulla huutelemaan 🙂

    Harvoin näkee sinua hameessa tai ainakaan noin laittautuneena, sopii sinulle hyvin 🙂

    ja jumalaisen hyvännäköisiä annoksia, oh!

 • Elena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vau mikä upea nainen! 🙂 Tuo mekko on ihana, korostaa kurveja hienosti. Ja sulla on ihan mielettömät sääret.

 • ZaZa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upea kokonaisuus!

 • Katerina Alezandra
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Wau! Upea asu! Ja nam mitä ruoka kuvia! 🙂

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi

 • Sohviperuna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvältä näyttää! 😉 Ihanaa, että hieman runsasmuotoisempikin nainen uskaltaa pukeutua näyttävästi ja seksikkäästi.

 • Emmi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vitsi miten upeelta näytät! Noi kengät on mielettömän ihanat 🙂

 • Gwe
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nuo kengät ovat ihan täydelliset! Olen niitä joskus lehdestä ihaillut, mutten ostanut, olisi ehkä kannattanut:D

 • aurora
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olet todella kaunis ja tuossa mekossa sulokas, jotenkin siro. Ihana vartalo 🙂

Post A Comment