Tissitasselit viuhumaan?

Pikainen vinkkaus Porilaisille! Olen itse osallistumassa tulevana lauantaina 20.4. klo 13-17  Kiki Hawaijin vetämään burleski-workshoppiin ja kurssille oli tullut muutamia peruutuspaikkoja. Eli jos joku teistä olisi kiinnostunut osallistumaan iltapäivän mittaiselle intensiivikurssille opettelemaan burleskin saloja, niin kannattaa olla pikaisesti yhteydessä Titta Malmilaan 0400-784 840  burlesquepori@gmail.com   Kurssin hinta 40 €.

Kurssilla siis opetellaan oikeaa kehonkieltä, harjoitellaan kiusoittelun ja riisumisen taktiikkaa ja tutustutaan muihin burleskin perusteisiin. Kurssin paikkana toimii Energy Puls Wellness Center Herralahdessa.

20121126-003211.jpg

kuvassa Gigi Praline Porin kulttuurikulmassa 24.11.2012

Itsehän kiinnostuin asiasta oltuani katsomassa viime syksynä mahtavien burleskimimmien Olivia Rougen, Cherria Adorablen, Gigi Pralinen ja Pepper Sparklesin  esityksiä Porin kulttuurikulmassa. Tuosta keikasta ja sen herättämistä tunnelmistä lisää TÄÄLLÄ.

Vähän kyllä itseä jännittää! Tuleekohan kurssilla nolo olo vai innostunko lisää?


3 Comments
  • Siilikissa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Minusta ei tuommoiseen hommaan olisi, eli valtaisat rispektit jos tuohon lähdet. 🙂

  • Kiki
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jee, mahtavan kiva kun olit mukana!

  • Titta
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ta daa, mikä päivä! Upeaa uskaltamista, mahtavaa heittäytymistä sekä onnellisia ihmisiä, siitä on parhaat workshopit tehty… Kiitos kun olit mukana ja oli ihana nähdä! =)

Post A Comment