Babyface meikki

-blogiyhteistyö, tuotteet saatuja-

Sain joitakin viikkoja sitten Lumenelta kokeiluun heidän uuden Touch of Radiance -seerumimeikkivoiteensa ja siinähän kävi kuulkaa niin, että se syrjäytti samoin tein meikkipussissani aiemmin asustaneet meikkivoiteet.

Minä haluan meikkivoiteeni levittyvän ja imeytyvän helposti, peittävän pikkuvirheet ja tasoittavan ihonsävyt, mutta jäljen täytyy kuitenkin samalla luonnollinen ja kuultava. Meikkivoiteessa täytyy olla niin hiton monta asiaa kohdallaan, että vuosien varrelle on mahtunut monta käyttämättä jäänyttä hutihankintaa. Seerumimeikkivoide vastasi toiveisiini. Niin paljon kuin olen Lumenen tuotteita käyttänyt, on tämä ensimmäinen vakiokäyttööni pääsyt meikkivoide heidän valikoimistaan. Minua ei nimittäin ole helppo miellyttää.

En muuten suinkaan ole ainoa tuotteeseen ihastunut, esimerkiksi Jonna julisti saman meikkivoiteen vuoden parhaaksi meikkilöydöksi.

Kosmetiikka-arsenaalini sisältää toki muitakin merkkejä, mutta viime aikoina nämä pitkän linjan kotimaiset tuotteet ovat alkaneet vallata eniten käyttämieni meikkien pussukkaa. Osaltaan tietysti siksi, että saan niitä kokeiluun veloituksetta, mutta montaa tuotetta olen syöksynyt ostamaan itse lisää kokeilukappaleen loputtua. Lumene-tuotteiden arvontapostausta (tulossa lähipäivinä) tehdessäni päädyin samalla tekemään itselleni ominaisen kevyen arkimeikin kokonaan heidän tuotteillaan ja kuvaamaan tänne ennen, välissä ja jälkeen kuvat.

Yllä olevassa kuvaparissa siis vasemmalla surullisen näppyläinen ja paikoitellen punottava lähtötilanne. Oikealla puolestaan välifoto meikinpohjustusvoiteen ja tuon jo edellä mainitsemani seerumi meikkivoiteen jälkeen. Minulla on käytössäni kaksi eri sävyä 2 Hunajamaito ja 3 Aurinkokaakao ja pystyn käyttämään molempia riippuen hieman siitä millaisen lopputuloksen haluan. Usein kuitenkin sekoitan noita kahta sävyä keskenään, niin kuin nytkin.

Meikkivoiteen levitän melko nopeasti ja puolihuolimattomasti sormin. Yksi melko ohut kerros riittää, mutta silmänalusiin ja muihin enemmän peittoa kaipaavin kohtiin taputtelen usein vielä toisen kierroksen. Jos aikaa ja jaksamista riittää, saatan meikkivoiteen levityksen jälkeen lisätä hieman ihon sävyn heleyttäjää (Sun Radiance, sävy 10 Honey Glow) esim. poskipäille ja muille valoa kaipaaville kohdille.

Tämä muutaman minuutin meikki jatkui hyvin kevyellä puuteroinnilla , sekä aurinkopuuterin ja poskipunan sipaisuilla. Silmiin yhtä vaaleaa sävyä luomelle (useimmiten pikaisesti sormella levitettynä), mustaa rajauskynää lähinnä silmän ulkoreunoille, kulmageelillä karvat ojennukseen, ripsien taivutus (jos muistan) ja kerros ripsaria.

Hississä matkalla ulos voi sitten vielä kaivaa takin tai laukun taskusta jonkun niihin jemmatun huulipunan, jotka usein ovat esimerkiksi noita keveän sävyisiä ja kuultavia Lumenen Wild Rose Natural -punia tai jotain kaikkeen passaavia huulikiiltoja. Ja niin on aika naturellin näköinen nassu valmis. En oikeastaan edes jaksa muistaa koska olisin viimeksi jaksanut vaivautua meikkaamaan tämän vahvemmin tai näyttävämmin.

Kuvittelenko mä vaan, vai näytänkö mä tossa kuvassa jotenkin tosi nuorelta? Omasta mielestäni toi kuva on jotenkin ihan babyface. 😀

Kuten jo tuolla edempänä mainitsin, niin tulossa on vielä viikonlopun aikana Lumene-aiheinen arvonta, jossa on jollekin onnekkaalle luvassa mm. tässä meikissä käyttämiäni tuotteita. Samassa postauksessa selviää myös mitkä ovat suosikkejani Lumenen ihonhoitotuotteista.

 


2 Comments
  • Jenni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Onpahan herkullisen luonnollinen vauvanassu! Loistavaa miten vähällä meikillä (ja vaivalla) saapi aikaan noinkin kauniin lopputuloksen. Kyllä se vaan niin on, että less is more.

    Oonkos käsittäny oikein, että Lumene ei tee eläinkokeita?

  • katerina Alezandra
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

Post A Comment