Voita Lumenen tuotteita

-blogiyhteistyö-

 Minun piti laittaa tämä arvonta kehiin blogini synttäreiden kunniaksi jo viime kuun puolella, mutta kiireissä asia siirtyi. Koskaan ei kuitenkaan ole myöhäistä juhlia vuosien kertymistä.

Tyyliä metsästämässä täytti tosiaan maaliskuun loppupuolella kokonaiset kuusi vuotta! Uskomatonta. Aloittaessani olin vielä viestinnän opiskelija AMK:ssa ja työskentelin tarjoilijana ja kameramyyjänä. Nyt kuusi vuotta myöhemmin on AMK jäänyt taakse aikoja sitten, mutta opiskelu jatkunut työn ohessa ja tarjoilijan ja myyjän hommat ovat vaihtuneet valokuvaajan pestiin. Blogitaipale on tuout elämään ihania asioita ja ihmisiä sekä vienyt moniin ikimuistoisiin paikkoihin ja tilanteisiin. Mahtava harrastus siis kaikin puolin.

Blogin kirjoittaminen ei tietenkään olisi yhtään niin hauskaa ilman mahtavia lukijoita. Valitettavasti en pysty lahjomaan teitä kaikkia kivoilla ylläreillä vaikka haluaisinkin. Voin kuitenkin ilahduttaa paria teistä suosikkituotteillani. Sain nimittäin valita lemppareitani Lumenen tuotteista ja koota niistä pari arvontapalkintoa.

Tarjolla olisikin siis yhdelle onnekkaalle ihonhoitotuotepaketti ja toiselle meikkituotteita. Lukaise alta mitkä Lumenen tuotteet kuluvat minun käytössäni nopeimmin ja osallistu arvontaan!

Lumene_ihonhoito

Palkinto nr0 1. sisältää neljä vakiokäytössäni olevaa ihonhoitotuotetta.

Saatuani ensimmäisen purkin apteekeissa myytävän LAB-sarjan puhdistusvaahtoa ihmettelin muutaman viikon kuluttua sen ihmeellisen nopeaa kulumistahtia. Ehdin jo ajatella, että ”no eipä ole kyllä ainakaan riittoisuudella tämä tuote pilattu!”. Mutta selvisihän se syykin törpön nopeaan vajumiseen. Minä en suinkaan ollut ainoa, joka sen pumppua paineli. Ihoa hoitavaan puhdistusvaahtoon oli  tykästynyt myös herkästä ja hilseilevästä ihosta kärsivä taloutemme komeampi osapuoli.  LAB Age Caring puhdistusvaahtoa onkin siis käytetty taloudessamme jo törppö jos toinenkin.

Myös saman sarjan 2in1 kuoriva naamio on on tuote, joka on päässyt meidän molempien kasvoille. Sitä voi käyttää kasvoilla hetken aikaa pidettävänä naamiona, joka pois pestessä toimii lisäksi hellänä kuorintana tai ajan puutteessa voi tehdä pelkän kuorinnan.

Herkälle nassulle on sopinut loistavasti myös Sensitive Touch -sarjan rauhoittava voidegeeli, jota olen tykännyt kevyen ja nopeasti imeytyvän koostumuksensa vuoksi käyttää etenkin kosteusvoiteena ennen meikkiä. Pienen näppärän tuubinsa vuoksi tämä on useimmiten myös se voide jonka valitsen mukaan matkoille.

Neljänneksi tuotteeksi palkintosettiin valitsin Vitamin C+ -sarjan heleyttävän BB-voiteen, joka päätyy kasvoilleni usein etenkin kiireisinä työaamuina, kun meikkaamiselle ei ole juurikaan aikaa. BB-voide kaunistaa ja tasoittaa pahimmat epätasaisuudet antaen samalla hieman hehkua ja eloa väsyneeseen naamaan. Plussaa suojakertoimesta.

Palkinnon voittaja saa valita BB-voiteen kahdesta sävystä (light ja medium) itselleen sopivan.

lumene_meikit

Palkinto nro. 2 sisältää viisi meikkipussini tämänhetkistä luottotuotetta.

Touch of Radiance seerumimeikkivoide vakuutti minut heti ensimmäisellä kokeilukerralla ja tiedän niin käyneen monelle muullekin. Voide levittyy helposti ja peittää todella hyvin kevyen luonnolliseen lopputulokseensa nähden. Tuote lupaa age-defying-seeruminsa ansiosta auttaa häivyttämään ryppyjä ja sehän sopii tällaiselle kolmepymppiselle kääkälle.  Muut meikkivoiteet jäivät kaappiin tämän saatuani. (palkinnon voittaja saa valita minkä viidestä tarjolla olevasta sävystä haluaa)

Vaikka kuvassa onkin ihan uutukainen Arctic Sun -aurinkopuuteri, näkyy käytössä olevasta jo pahasti pohja, sillä se on ohittanut muut kollegansa taistelusta tilasta meikkipussissa. Hyvin useat aurinkopuuterit ovat kaltaiselleni kalvakalle aivan liian tummia yritti niitä sitten käyttää miten varovasti tahansa. Olen tykännyt tuon kaksisävyisen version monikäyttöisyydestä, sillä siitä saa sopivan sävyn olipa kasvoilla päivetystä tai ei.

Blueberry-kulmageeli on puolustanut paikkaansa mekkiarsenaalissa jo vuosia. Tämä on niitä harvoja työkaluja joita jaksan kulmakarvoilleni ylipäätään näyttää. (no toki nyt pinsettejä harvakseltaan..)

Wild Rose Natural -huulipunien kevyen luonnolliset nuden ja roosan sävyt ovat osoittautuneet loistaviksi käsilaukkupuniksi. Siis sellaisiksi joita nakellaan yksi kuhunkin veskaan jotta tarvittaessa kassin pohjalta osuisi huulipuna jota uskaltaa huitaista huuliin ilman peiliä. Kuultavuudesta ja keveydestä huolimatta onnistuvat taikomaan sopivasti eloa värittömään naamaani.

Ripsivärien käyttäjänä en ole mitenkään kauhean merkkiuskollinen, vaan käytän niitä siinä järjestyksessä kun sattuvat kaapista käteen sattumaan. Huonoksi havaitsemani ripsarit päättävät päivänsä roskakorissa ennen loppumistaan. Viimeisimpiä pitkään matkassa roikkuneita ripsareita puolestaan edustaa paketissa ihanan sirolla harjalla varustettu Cloudberry Excellength Mascara.

Jos siis haluaisit voittaa jomman kumman näistä tuotepaketeista, niin osallistu arvontaan vastaamalla kommenttiboksissa seuraaviin kysymyksiin:

 1. Ikäsi
 2. Kauanko olet lukenut blogiani?
 3. Mitä toivoisit blogiini lisää?

Vastausaikaa perjantaihin 26.4. klo 23.59 saakka. Muista nimimerkki ja sähköpostiosoitteesi, jotta saan voittajiin yhteyden!

 

Väsäilin nämä kuvat otettuani myös kevyen ja itselleni hyvin ominaisen päivämeikin Lumenen tuotteilla ja nappasin mm. ennen ja jälkeen kuvat tuon seerumimeikkivoiteen toimivuudesta. Tästä postauksesta olisi kuitenkin tullut nälkävuoden mittainen, jos olisin lisännyt ne tähän joukon jatkoksi, joten meikkipostaus löytyy erillisenä TÄÄLTÄ.


207 Comments
 • M
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hyvä kilpailu, kumpi vaan palkintopaketti kelpais!

  1. 24v

  2. noin vuoden

  3. vaatteita ja asuja on jo mukavasti, ehkä perusjuttuja; menovinkkejä ja lempiruuat arkena tms. Myös loistavat kantaa ottavat kirjoituksesi ovat huippuja!

  Kivaa kevättä!:)

 • Tiinuli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 29 vuotta

  2. Siis pari-kolme vuotta tätä oon lueskellu. Ku aloin miettiä.

  3. En oikeestaan toivo mitään 🙂 Tykkään tästä hurjasti tällaisenaan ja vaikka tositosi harvoin kommentoin, käyn kyllä säännöllisesti katsomassa että ootko kirjotellu.

  • Tiinuli
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Unohdin laittaa, että palkinto nro. 2 olisi mieluisempi

 • Suski
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lumenen tuotteita paljon käyttävänä nämä palkinnot olis niin ihana kotiuttaa!

  1. 27 (piti hetki miettiä 😉 )

  2. Vuodet menee niin nopeasti, etten ole varma, mutta ehkä 2-3 vuotta.

  3. Blogisi on just siksi niin hyvä, kun siinä on vähän kaikkea eli mitään suuria toiveita mulla ei ole kuin että jatka samaan malliin.

 • Mimmu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 27

  2. Kolme vuotta

  3. Pidän blogisi sisällöstä todella paljon. Jos nyt jotain ”parannusehdotuksia” pitäisi keksiä, niin lukisin mielelläni työstäsi ja asiakkaistasi lisää.

  Ja jos palkinnoista saa valita niin nro. 1 =)

 • Larre
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 23

  2. Parisen vuotta

  3. Blogisi on mainio, ja erotut kyllä blogimassasta eduksesi! Luen itse paljon blogeja ja eniten minua miellyttävät blogeissa arkiset jutut. Sinä oletkin usein tuonut esille myös niitä elämän nurjempia puolia, kuin ilon hetkiäkin. Lisäksi tyylijuttusi ovat usein erittäin hyviä ja olenkin innostamanasi vaatelöytäjä tehnytkin! 🙂

 • Minnix
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 40

  2. Puoli vuotta

  3. Tekstisi ovat elämänmakuisia, ei liian siloiteltuja, joten ei parannusehdotuksia.

 • Hassunenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 32

  2. Parisen vuotta, luen kännykällä readerin kautta eli näen uudet postisi tuoreeltaan. En lue kovin montaa tämäntyyppistä blogia mutta tämä jämähti listalle koska tykkään tavastasi kirjoittaa.

  3. En keksi parannusehdotuksia – postaat usein ja hyvistä aiheista. No ehkä sittenkin – fiilisaiheisia postauksia on kiva lukea, sekä niistä huonoista että hyvistä fiiliksistä!

  Meikkipaketti olisi mahtava sillä innostuin heti seerumimeikkivoiteesta kun siitä postasit!

 • Jenny
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 20

  2. noin vuoden verran

  3. blogissasi on hyvässä suhteessa kaikkea kivaa elämästä, jatka samalla linjalla 🙂

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 37 vee

  2. Olen lukenut blogiasi lähes alusta alkaen

  3. Toivoisin lisää, apua, en tiedä mitä! Hyvää työtä teet =)

 • sannu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Totta kai mä osallistun!

  1. Olen tuore 30-vuotias

  2. Blogiasi olen seurannut ehkä neljä vuotta.

  3. Jos jotain lisää, niin ehkä jotain työhösi tai muuhun arkeen liittyvää? Mutta mä tykkään kyllä nykymenosta kovasti.

 • Nipsu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 24 vuotta

  2. En muista kyllä yhtään, mutta uskaltaisin veikata että melkolailla alkuajoista lähtien

  3. Vaatepostaukset on täällä lemppareita, samoin tarinat reissuilta ja tapahtumista ja muista menoista. Kenkiäjuttuja unohtamatta!

  Mulle kelpaisi kumpi vaan tuotepaketti, en millään osannut päättää toisesta yli toisen. 🙂

 • Nonna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Jos arpaonni osuu kohdalle, niin kumpi tahansa palkinnoista käy kun Lumenen tuotteita tulee itselläkin käytettyä.

  1. kohta 21

  2. Olen lukenut blogiasi säännöllisesti vasta muutaman kuukauden.

  3. Blogisi on hyvä juuri tällaisena kuin se on.

 • Mimusi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 27 vuotta

  2. Oon lukenut blogia noin neljä vuotta

  3. Lisää toivoisin ”henkilökohtaisia” juttuja, esim. kodista, parisuhteesta, elämästä, työstä, harrastuksista.. Eli ei mitään sponsattuja juttuja 🙂

  Mikäli voitto osuisi kohdalle niin meikkipaketti kiinnostaa, etenkin tuo meikkivoide ja kulmakarvageeli (jollaista en ole ikinä kokeillut!!)

 • Erika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 22v

  2. n.3vuotta

  3. Ehkä sellasia pikkuniksejä XL-kokoisille, että miten ns. muokata vartaloa. Vaikka näyttää sellasia asuja, jotka ei mielestäsi sovi sinulle ja jälkeen kuvia jonkun erilaisen asun kanssa. Muuten kaikki hyvä!

  Ja mieluiten tuo meikkipaketti!

 • Sara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 19v

  2. Hui, todella monta.. Varmaan sen 6 tai 5 vuotta 😀

  3. Mullakaan ei ole mitään tiettyjä postaustoiveita, jatka vain samaan malliin!

 • annika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 28v.

  2. Blogiasi olen lueskellut noin puoli vuotta, luen kännykällä nukuttaessani lastani – vältän itse näin nukahtamisen:)

  3. En lähtisi muuttamaan mitään, itse pidän blogistasi juuri sellaisena kuin se on.

  Niin ja jos onni suosii herkkä ihoni huutelee tuotepakettia nro 1

 • Elena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  25. Aktiivisesti nyt muutamia kuukausia, mutta aiemminkin muutamia vuosia sitten, välissä oli taukoa 🙂 Mitä toivoisin lisää.. hmm. Ehkä vaatejuttuja.

  Luen Bloggerin kautta blogiasi.

 • SannaMaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Ikä 18 v

  2. Blogin löysin vasta vajaa kuukausi sitten

  3. En näin äkkiseltään kyllä keksi mitään parannettavaa/lisättävää blogiisi 🙂

  Ja jos palkinnoista saisi valita, niin nro 2 =)

 • Soffe
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 20-vuotias

  2. Ihan tarkkaan en muista. 😀 Mutta veikkaisin että kaksi vuotta. Tai enemmänkin, aika kuluu niin nopeasti.

  3. Pidän blogissasi siitä että olet oma itsesi ja kerrot kaikista asioista. Jos pitää sanoa jotain mitä kaipaan enemmän niin ehkä vaatejuttuja, eli erilaisia asuja. 😀 Olen aika tylsä. 😀

  Niin ja nuo arvottavat ovat kummatkin ihania! 🙂

 • TiuTau
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 31v

  2. Olen lukenut blogiasi jo useamman vuoden, olisiko villi arvaus, että 3 vuotta?

  3. Vaikea sanoa, että mitä lisää… Nyt jo blogistasi löytyy kivasti eri aihepiirejä, jotka itseäkin kiinnostaa. Ehkä jotain näitä vaatejuttuja, miten löytää omalle kropalle sopivin tyyli tms?

 • JohannaK
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikäsi

  23

  Kauanko olet lukenut blogiani?

  Seurailen aina kun bongaan indiedaysin etusivulla blogistasi kiinnostavan otsikon. Oikeastaan luen kaikkia indiedaysblogeja näin 🙂

  Mitä toivoisit blogiini lisää?

  Pidän eniten ihan arkipäiväisistä jutuista ja mielipidekirjoituksista.

 • melli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 27v.

  2. ööh.. varmaan 4-5 vuotta 🙂

  3. Ehkä jotain arkeen liittyvää..? Oikeastaan en toivo mitään sen kummempaa. Olen tyytyväinen lukija 😀

 • Iineri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 35

  2. Yli vuoden, alle kaksi.

  3. Kenkäjutut ja yleiset kriittiset pohdintasi ovat parhaita!

  Meikkipaketti olisi ihana.

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kohta 27 vuotta olisi ikää ja olen lukenut blogiasi varmaan 4 vuotta… lisää ihania kuvia sinusta ja sinun hauskoja höpötyksiä 😀

  kumpikin paketti kelpaisi tälle herkkä hipiälle!

 • Serafiia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 27 v.

  2. Muutaman vuoden.. Olisiko arviolta kolmisen vuotta 🙂

  3. Lisää erilaisiin elämäntilanteisiin ja valintoihin liittyviä pohdintoja, joita on kyllä viime aikoina ollutkin 🙂

 • Tanja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihana kisa, minulle kelpaisi kumpi vain palkinto! Olen kohta 20-vuotias ja blogiasi lukenut noin vuoden verran. Tyytyväinen lukija täälläkin, en keksi mitään lisää! 🙂

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 52 vuotta (apua…)

  2. ehkä 3-4 vuotta

  3. hyvä näin, työstäsi olisi mukava kuulla lisääkin

  Ja kumpitahansa kelpaa, jos arpaonni suosii!

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 46v.

  2. Hieman vajaan vuoden.

  3. Blogisi on mielestäni mukavan monipuolinen ja itseäni kiinnostavia juttuja sisältävä, joten ei kummempia ehdotuksia. Kiitos!!

 • aiai
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oi mitkä palkinnot!

  1. 23

  2. reilun vuoden verran

  3. Vagabondeista en saa tarpeekseni!

 • Emilia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Vaude millaisia palknitoja oot saanut haalittua kasaan 🙂

  1. 30 vuotta

  2. Hmm, aika menee niin nopeasti että piti oikein miettiä, mutta ainakin pari vuotta olen lukenut blogiasi, viimeisen vuoden ihan säännöllisesti.

  3. Onpa vaikea kysymys, jos nyt jotain pitää sanoa niin ehkä enemmän asupostauksia. Ja kenkäjutut uppoaa aina, terveisiä vaan toiselta knenkäfriikiltä 🙂 Mutta summa summarum, jatka samaan malliin!

  Tykkään blogistasi kovasti ja vähän syväluotaavammasta (miten senkin nyt sitten ilmaisee parhaiten) otteestasi jutuissasi erityisesti. Niinkin kiva kun on lukea päivän asuista ja kengistä, niin se pinnan alle kurkistaminen ja toisen omien ajatusten ja mielipiteiden lukeminen on tervetullutta vaihtelua tässä muotiblogien maailmassa (itse toki olen suuri muotiblogien fani ja haenkin sitä ”pakoa todellisuudesta” ja inspiraatiota niiden kautta oikein mielelläni).

 • johku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. olen 35.v

  2. lukenut sun blogia olen vuoden verran

  3. asu kuvista olen tykännyt, mut en osaa sanoa mitä haluaisin lisää.

 • susanne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 30-vuotta (IIK!)

  2. useamman vuoden. aika kuluu niin nopeasti etten ole aivan varma. 3-4-5 vuotta?

  3. juttuja ”ihan tavallisesta” arjesta.

  toivon voittavani ykköspaketin 🙂

 • Mermaid
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Muutaman viikon päästä 20v.

  2. Lueskellut blogiasi vajaan vuoden.

  3. Kaipaisin juttua meikeistä ja itsevarmuutensa löytämisestä 🙂

  Toivoisin 1. pakettia, tosin molemmat kelpaavat mielihyvin. Hyvää kevättä!

 • Nea
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 18 v

  2. Noin puoli vuotta olen lueskellut

  3. Tavalliset arki ja ruokajutut on aina jees 🙂

  Osallistun 1. Paketin arvontaan! 🙂

 • Pinja Ahonniska
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  22

  Vajaan vuoden

  Ehkä jos oot käynyt reissussa jossain niin menovinkkejä tai sitten ihan muuten vaan paikkoja jossa on ns. pakko käydä 🙂

 • Laura
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Ikäni on 22 v.

  2. Löysin blogit ylipäänsäkin joskus n. puolitoista vuotta sitten ja suurinpiirtein niin pitkään olen viihtynyt tämänkin blogin parissa 🙂

  3. Oon kaikinpuolin tosi tyytväinen sinun blogiisi! Tykkään syvällisemmistä sekä reissupostauksista ehkä kaikkein eniten. Ajatukset arjen pienistä ja isoista iloista,suruista ja muusta on parasta. Pinnallisemmat asupostaukset yms on myös kivoja, joten eipä miula tosiaan mitään valitettavaa kyllä ole 🙂

  Jos voitto osuis omalle kohdalle, niin palkinto nro. 1 ois se mieluisin 🙂

 • Karo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 31

  2. Ehkä kolmisen vuotta säännöllisesti.. sitä ennen ehkä silloin tällöin.

  3. Odotan innolla mitä Vagabond-yhteistyö tuo tullessaan, koska kyseessä on omakin lempparimerkki kenkien puolella.

 • Krista
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 26 vuotta

  2. Parisen vuotta varmaankin 🙂

  3. Tavalliset jutut ja omat mietteet eri asioista, joiden ei tarvitse olla edes ajankohtaisia

 • Krista
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  … ja paketti no. 1 olisi mieluisin 🙂

 • Essi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 31-vee

  2. Noin vuoden päivät vieraillut täällä…

  3. Hyvä näin, ei tule mieleen mitään.

 • nipsuu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Pian 22 vuotta

  2. Säännöllisesti noin vuoden verran, sitä aiemmin epäsäännöllisesti.

  3. Kaipailisin enemmän asukuvia 🙂

  Mieluiten ottaisin 1. paketin 🙂

 • Nnu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ompas kiva arvonta. Ikäni on 24. Blogiasi olen lukenut jo useamman vuoden, olisikohan jotain 3 vuotta. Blogiisi toivoisin lisää juttuja valokuvauksesta, koska olet alan ammattilainen. Kenkäjutut myös ilahduttavat aina. Paketti nro 2 olisi mieleeni. Mukavaa kevättä!

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 22 vuotta

  2. Aika kauan, ainakin sen kolme vuotta, mutta en kyllä osaa tarkkaa aikaa sanoa 😀

  3. Hmm paha kysymys! Tykkään blogistasi juuri näin, mutta ehkäpä esittelyitä kengistäsi?

 • kisukisu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 25 vuotta

  2. 1,5 vuotta

  3. Tykkään blogistasi tosi paljon tälläsenaan kun siinä on mielestäni ihastuttava miksaus asennetta, ripaus arkea, keveitä ja painavia mietteitä, pintaa ja tyyliä, reissuja, sellaisia tavallisia hyvän mielen juttuja ja inspiroivia kuvia joista itse ammennan energiaa 🙂

 • Sannuliini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  30v

  Öööh, valehtelenkohan palio jos sanon 1½ vuotta..

  Kaikkia ihania omia höpinöitä 🙂

 • Nunnu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 24 vuotta

  2. Noin vuoden verran

  3. Pidän hirveästi juuri pohdiskelevista ja kantaaottavista teksteistäsi, niiden takia tänne hiukan eksyinkin 🙂 ja kenkäjutut ovat myös ihania joten niitä vain lisää!

 • Nanni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Ikää löytyy 19 vuotta.

  2. Blogiasi aloin lukemaan alun perin Iinan, ja Indiedaysin kanssa, eli sellaiset pari vuotta tullut seurattua. 🙂

  3. Ruokaohjeita! Itse rakastan ruokaohjeita eli niitä olisi kiva myös sinulta lukea..

 • Satu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1.26v

  2.Noin kaksi-kolme vuotta, välillä on ollut taukoa,mutta aina eksyn tänne

  3.Musta on ihanaa katsella asukuvia. Saan niistä kauheena ideoita myös omaan vaatekaappiini!

  nro2 paketille olisi nyt käyttöä, meikkipussini huutaa tyhjyyttä. 🙂

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Lumene on tuttu ja paljon käytetty. Totepaketti nro 1 olisi mieluisampi, koska Lab-tuotteet vielä kokeilematta:)

  1. 38v.

  2.Muutaman kuukauden, kiva löytö:)

  3.Pidän tällaisenaan.

 • Hannele
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 32 v.

  2. 3-4 v.

  3. Toivoisin pohdiskelevia tekstejä lisää.

  Tuotepaketti nro. 2 olisi mieluisin.

 • Sande
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 38v

  2. Vuoden verran varmaan.

  3. Mielestäni blogisi on kiva tällaisenaan, hyvässä suhteessa kaikkea, enkä siten osaa toivoa mitään lisää 🙂

  Ja minulle kelpaisi kumpi vaan paketti. Mutta tuo seerumi meikkivoide on joka tapauksessa pakko poiketa huomenna hakemassa, entinen kun alkaakin sopivasti olla lopussa.

 • maimikki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 26 vuotta.

  2. Hmm, ehkä pari vuotta? Nyt kun alkaa miettimään, en ole ihan varma, mutta suurinpiirtein sitä luokkaa. 🙂

  3. Asukuvistasi tykkään kovasti, niitä voisi hieman lisäillä! 🙂 Muuten ei tule mitään äkkinäistä mieleen. Tykkään siitä, että otat kantaa asioihin ja esimerkiksi Naked Truth-haasteesi oli ihan napakymppi. Oot hyvä tyyppi! Jatka siis vaan samaa rataa. 🙂

 • Ee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 21

  2. Pari vuotta suunnilleen

  3. Postauksia tarpeeksi usein, tykkään blogistasi 🙂

 • Marjut
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 35 vuotta.

  2. Enemmän kuin kaksi mutta vähemmän kuin kolme vuotta =)

  3. Toivoisin kaikenlaisia vinkkejä valokuvaukseen =)

 • Heitukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 30 vee

  2. Ainakin vuodesta 2008, en voi olla vuodesta 2007 varma…

  3. En mitään, jatka samaa rataa 🙂 Lemppareita on silti valokuvaus ja harvassa olevat sisustuspostaukset.

  Meikkipaketti puhuttelee enemmän.

 • annika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 27v

  2. vuoden, noin puoli vuotta tarkemmin. Käyn Indiedaysin etusivulla välillä kärkkymässä esim. Karkkipäivän uusia postauksia (en minä mitään bloglovineja yms. osaa käyttää :D) ja sieltä sitten salakavalasti eksyinkin tänne yhä useammin.

  3. Kaikenlaiset pohdinnat ovat mukavia, sillä niiden kautta olen blogiisi ajautunut. Esim. hiljattain postaamasi ”mitä teen elämälläni”-postaus oli tosi kiva, vaikka aihe olikin varmaan vähän ahdistava.

  Jos sattuisi onni potkaisemaan, niin ihonhoito kiinnostaa hilseilevän näppynaaman omaavaa lukijaa 😉

 • Katti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 29-vuotias

  2. VIIKON ja heti olen koukuttunut! Kiitos hyvistä postauksista, ensimmäisellä lukemalla karautin varmaan parin kk:n postaukset läpi!

  3. Kaikki käyvät, mutta toki oon ihan myyty värikkäistä kuvista ja vaatepostauksista! 🙂

 • miija
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. olen tänä vuonna 26v täyttävä, täydessä ikäkriisissä elävä puolivanhus.

  2. Noin vuoden verran olen seurannut, toki olen aiemminkin tiennyt blogin olemassaolosta mutta jotenkin nyt vasta hyppäsin mukaan. Harmi!

  3. plussakoon muotia vielä lisää 🙂

 • oona
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 19 vuotta

  2. noin kaksi vuotta

  3. monipuolisempia vaate- ja sisustuspostauksia.. ei siis pelkästään seitsemän eri kuvaa upeista kengistä 🙂

 • Suvi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 15 vuotta.

  2. Suunnilleen vuoden ajan olen käynyt täällä silloin tällöin tiirailemassa postauksia, mutta nyt viimeisen kuukauden aikana olen alkanut lukemaan tätä blogia vakituisesti. :–)

  3. Hmm… en oikein osaa sanoa, sillä mielestäni blogissasi on mukavasti melko vaihtelevia postauksia. (:

 • Miira
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 37

  2. 5-6 vuotta

  3. Pidän blogista tällaisena, mutta ilahdun erityisesti täysin odottamattomista postauksista, kuten rooman papillisten asujen myymälöistä kertovasta 🙂

 • Heli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 22

  2. ~puol vuotta

  3. tota elämänasennetta lisää, kiitos! 🙂

 • Siilikissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 27

  2. Muistelisin löytäneeni sun blogin joskus vuoden 2009 lopulla tai 2010 alussa. Ainakin hei 2010 alumnijuhlan alla muistan käyneeni katsomassa mitä aiot ko. tsembaloihin laittaa päällesi! (Se ihana Bollywood-mausteinen smart casual ei ollut pukukoodeja sieltä helpoimmasta päästä…)

  3. Nuo hiukan syvällisemmät jutut on aina jees (esmes tuo Vauvauutisia-postaus oli loistava), mutta tykkään myös tosi paljon noista vinkkauksista (eli mistä täältä ihanasta tuppukylästä löytyy aina jotain kivaa).

 • Anniiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 18 v.

  2. Sellaiset reilu puol vuotta ehkä 🙂

  3. Kaikki mielipidejutut on ollu kivoja, joten niitä lisää!

  kakkospaketissa tulisi juuri tämän hetken must-have juttuja, niin se varsinkin olis tosijees, mutta molemmat olisi kyllä kivoja!

 • Jeu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 22v

  2. Vuoden päivät

  3. Olen tylsä, enkä parannusehdotuksia juuri keksi. Kerrot asioista hauskasti ja hyvällä meiningillä. Jatka samaan malliin!! 🙂

 • Heini
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 21

  2. Hmm.. Viitisen vuotta jo!

  3. Kovin kummoisia parannusehdotuksia ei ole, mutta erityisesti oon tykännyt sun syvällisemmistä & jotain tiettyä aihetta pohtivista teksteistä!

 • avajam
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 21

  2. Hmm, olen tainnut lukea blogiasi reilun vuoden ainakin!

  3. Toivoisin blogiisi lisää videopostauksia ja päivä kanssasi-postauksia aina välillä! 🙂 Keep up the good work!

 • Outi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 25, ollut tosin jo 20 vuotta, eli oikeasti 45 😀

  2. Säännöllisesti kolme vuotta, aikaisemmin silloin tällöin.

  3. Pidän räväkästä tyylistäsi, jatka samaan malliin. Naked truht ihastutti. Toivon vastaisuudessakin samankaltaisia irtiottoja!

 • Tia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 21

  2. Vajaan vuoden aktiivisesti, sitä ennenkin taisin satunnaisesti piipahdella 🙂

  3. Olet mielestäni todella taitava kirjoittaja ja (ylläri…) valokuvaaja, joten pidemmät kantaaottavat tai pohdiskelevat tekstit ja kauniit kuvat ovat aina tervetulleita 🙂

 • Jennni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 20v

  2. ainakin 3 vuotta jo!:o

  3. videopostauksia, koska oot niin ihana!:) en oikeen keksi mitään parannettavaa, koska blogissas on kaikkea silleen sopivassa suhteessa. eniten oon tykänny sun mielipidepostauksista:)

 • Amanda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 15v

  2. Olen blogiasi seuraillut nyt jo yli vuoden 🙂

  3. Mielestäni blogisi on täydellinen juuri tällaisena! Älä muuta mitään!

 • Paula
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 36v. – ihan ”mummo-osastoa” siis 😉

  2. Jaa-a, useamman vuoden jo. Ehkä siitä lähtien, kun tulit tänne ID:siin? Toivottavasti vielä monta vuotta!

  3. Ei ole toiveita mulla, tai on, että jatkaisit samaan malliin eli sopivasti humppaa, hömppää sekä elämänpohdintoja!

 • Johanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 28

  2. Useamman vuoden, en edes muista kuinka kauan. Varmaan melkein alusta.

  3. Ehkäpä sisustusjuttuja? 🙂

 • Embo
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Täytän syyskuussa 23.

  2. Hmm.. kolmisen vuotta.

  3. Keep up the good work – that’s it! Millekään en ole vielä pyöritellyt silmiäni, että voiny helvetti mitä tää on. Mä tykkään!

 • maria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 16 2. En oikeastaan lue blogiasi 🙂 3. Kuvia !

 • vappu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 33

  2.Pari-kolme vuotta

  3. En oikeastaan mitään, mukavasti vaihtelevista aiheista kirjoittelet!

 • ansu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 22

  2. n. vuoden ajan, enemmän ja vähemmän säännöllisesti 🙂

  3. no ei kyllä oikein tule mieleen mitään, jatka samaan malliin, tää on sellanen blogi jota lukiessa tulee aina hymy naamalle!

 • Inkku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 46v.

  2. Ehkä puolisen vuotta.

  3. En osaa suoralta kädeltä toivoa mitään. Pidän sun tyylistä kirjoittaa. Tykkään siitä, että sulla on jotain sanottavaa ja mielipiteitä :).

  Mieluisampi palkinto olisi toi 2.

 • Hensu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 26 vuotta

  2. Olen lukenut vuodesta 2010 ja koukutuin blogiisi heti 🙂

  3. Kaipaisin ehkä lisää jotain sisutusjuttuja ja hiusjuttuja, olen haaveillut lyhyistä hiuksista mutta epäröin leikkauttaa niitä siksi kun en välttämättä osaisi laittaa niitä silleen kivasti niinkuin sinä 😀

 • Helma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 34v

  2. Taitaa olla kyllä jo 5v. Sä ja Nelliina olitte ”mun ensimmäiset”.

  3. Oikeesti mä tykkään ”sillisalaattisuudesta” sun blogissa. hömpötyksiä ja vakavaa asiaa rinnakkain. Sitä lisää!

 • Kiti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 22v

  2. Vuoden.

  3. Tykkään että kirjoitat monista eri aiheista. Syvällisemmät pohdinnat ovat toki aina mieleeni. (:

 • RipRap
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 25

  2. Vuodenvaihteessa törmäsin blogiisi.

  3. Eniten tykkään seurata sun asuvalintoja. Puet itsesi imartelevasti. Eli sitä lisää.

 • Heli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Ikää on 18 vuotta

  2. Oon seurannu sun blogia noin puol vuotta 🙂

  3. Pidän sun postausten aiheiden vaihtelevuudesta ja monipuolisuudesta, et jämähdä esim pelkkiin kauneus aiheisiin. 🙂 Mutta jos pitäisi keksiä jotain vielä lisää niin ehkäpä jotain sun suosikki/haaveilu juttuja kuten unelma matkakohteet, lempi ruokia tai asusteita ym. 😀

 • Pamela
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikä: 34v

  Lukenut blogia .. ööh .. muutaman vuoden? 🙂

  Olen melko tyytyväinen blogin sisältöön – ei ainakaan heti tule mieleen mitään, mitä kaipaisin lisää tai vähemmän.

 • emmien
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 32v

  2. Kolme-neljä vuotta

  3. Tykkään kaikesta, varsinkin pohtivaisemmista jutuista 🙂

 • Lissu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikä:24v

  Pari vuotta olen blogiasi lukenut 🙂

  Tykkäänblogistasijuurisellaisenaan!Okei, päivityksiä voisin lukea useamminkin, niin hyviä ne ovat!

 • Riikka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen ollut lukijasi pitkään, ainakin neljä vuotta. Oma ikäni on 30 v. (Pyöreitä tuli just hetki sitten täyteen). Toivoisin blogiisi näin juhlakauden kynnyksellä juhlavaatteita ja tukkahärpäkkeitä :).

  Toivoisin myös henkilökohtaisempaa postausta omasta elämästäsi ja ajatuksistasi vähän vauvakuumetta -postauksen tyyliin.

 • Katri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 30v

  2. Olisko 2009? Viimeistään 2010 kuitenkin 🙂

  3. Kollaaseja eri vaatteista pluskoon nettikaupoista!

 • Ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 32 vuotta.

  2. Pari kuukautta.

  3. Blogisi on jo nyt tosi kiva, plussaa monipuolisuudesta! Syvällisempää sisältöä tuovat tekstit ja aivan arkiset tapahtumat ovat erityisesti mieleeni.

 • pauliina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. nyt paljastuu erään vakilukijan (ja -kommentoijan) korkeahko ikä mutta ehkä se vain osoittaa, että blogisi kiinnostaa monenikäisiä, eli 49-v.

  2. en muista kuinka kauan olen säännöllisesti seurannut, ehkä 2-3 vuotta

  3. toiveita ei ole muuta kuin, jatka samaan malliin vaan! tapasi kirjoittaa on mahtava ja sellaiset syvällisemmät pohdinnat aina mielenkiintoisia ja täyttä asiaa. asu- ja asustejutut ja kaikki kosmetiikkahömppä kiinnostaa myös

 • Käyttäjä644
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 23-vuotta

  2. Olen lueskennut parisen vuotta säännöllisen epäsäännöllisesti

  3. Toivoisin lisää sen upean meikittömyys-postauksen tyyppisiä juttuja. Kuvia rikkinäistä sukista, likaisista nurkista, kynsistä, hampaista, harjaamattomista hiuksista. Kaiken sen kauniin ja ihanan lisäksi mitä aina meille annat 🙂 Kaikkea ihanaa ja vähän rempallaankin välillä. Ihanaa kevättä!! <3

 • Jolene
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 31 vuotta

  2. Olen ollut lukijasi noin pari-kolme vuotta..

  3. Kaikista eniten pidän hius- ja kenkäaiheisista postauksista, sekä tietysti kaikenlaisesta ajankohtaisten/muuten tärkeiden asioiden pohdinnasta..

 • groundfloor
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. pyöreät 20-vuotta

  2. piti ihan tarkistaa: vuodesta 2008 elikkäs 5 vuotta!

  3. en muuttaisi mitään, sen takia blogiasi luenkin!

 • Äni (ent. SaraJana)
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 28v.

  2. Olen seurannut blogiasi ihan alusta asti, eli 2007. Herranjestas kuinka siitä voikin olla niin kauan?? Olet niitä harvoja, joiden blogia jaksan seurata vuodesta toiseen.

  3. Toivon lisää kaikkea! Eli sitä samaa mitä olet tähänkin asti tehnyt. 🙂 ”Plussakoon tyttönä” ne jutut ovat aina kolahtaneet, ja kiitos sinun aion satsata kunnon ”kureliiviin”, kun syksyllä palaan kotiäitimaasta takaisin töihin. Sun tyyliä on ollut mahtava seurata, koska en itsekään tykkää verhoutua telttoihin vaa’an lukemista välittämättä. Jännä silti, että en varmaan ikinä voisi kuvitella pukeutuvani johonkin sinun asuusi, koska en ikinä IKINÄ osaa käyttää mustaa. 😀 Melkein kaikki muut sateenkaarin värit kyllä löytyvät kaapistani. 😉

  Menipäs tuo viimeinen kohta jo ohi kysymyksen, joten paras lopetella tähän. 🙂 Vielä vain pieni PS. Vauvauutisia-postaukseesi liittyen: Jos lapsien hankkiminen yhtään epäilyttää, ei todellakaan kannata alkaa puuhaan. Ennen lapsia saatoin ihmetellä, miksei joku haluaisi lapsia. Pidin niiden saamista omallakin kohdallani automaationa. Nyt kahden lapsen (ikionnellisena!) äitinä ymmärrän heitä (teitä?) enemmän. Tämä sitovuus on aivan omaa luokkaansa, ja jos hommaan lähtee yhtään epäröivin mielin, ei ole mikään ihme että jokin kuviossa lapsen/lapsien saannin jälkeen prakaa: oma pää, parisuhde, tai jokin muu. Niin ihanaa kuin äitiys onkin, enkä ole ikinä tuntenut mitään läheskään näin mullistavaa rakkautta, on tämä myös maailman rankinta, johon ei suinkaan kannata lähteä kevyillä tai epäröivillä mielin. Tsemppiä pohdintoihinne! Tai pohtimatta olemiseenkin! 🙂

 • Henrietta
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  oon 31-v

  blogiasi olen seurannut alusta asti

  eipä toiveita 🙂

 • NelliUu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  olen 16-vuotias.

  olen seurannut tätä blogia n. 5kk.

  olisi kiva nähdä enemmän hiusjuttuja sun blogissas 🙂

 • Catti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 35-v

  2. Oon tainnu lukea jo 5 vuotta, hurjan pitkä aika!

  3. En tiedä, mitä toivoisin lisää, mutta pidän pohdiskelevista postauksista, asukuvista, joissa on selitetty miksi juuri se asu ja kengät ja kaikkee. Myös päivä sun kanssa -postaukset on kivoja.

 • Suvi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 22

  2. ehkä puoli vuotta? En muista tarkkaan, mutta Naked Truth-haasteen aikaan tänne eksyin ja jäin pysyvästi 🙂

  3. Tykkään postauksista, joissa käsittelet rehellisesti, mutta hyvällä asenteella vaikeitakin asioita 🙂

 • Miiiii
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 21

  2. Ehkä muutaman kuukauden ajan aina silloin tällöin.

  3. Tämä on oikein hyvä tällaisenaan. Toki tällaiset arvonnat aina ilahduttavat, eikä näitä liikaa voi olla.

 • Li
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 24

  2. Puolisen vuotta

  3. Tykkään blogistasi ihan tällaisena

 • Inkeri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 30 v.

  2. Löysin blogimaailmaan keväällä 2008 ja aika pian varmasti niillä main myös sinun blogiisikin. Eli pitkään olet kulkenut elämässäni mukana!

  3. Erityisesti pidän asupostauksista, mutta myös ”päiväkirja-tyyppiset” pohdiskelevammat tai ihan vaan mitä kuuluu -jutut ovat kivaa luettavaa. Hiusjuttuja kaipailen lisää (tukkatyylisi on aina hieno!).

  ps. Erityiskiito Naked Truth ilmiöstä 🙂

 • Inkeri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 30 v.

  2. Löysin blogimaailmaan keväällä 2008 ja aika pian varmasti niillä main myös sinun blogiisikin. Eli pitkään olet kulkenut elämässäni mukana!

  3. Erityisesti pidän asupostauksista, mutta myös ”päiväkirja-tyyppiset” pohdiskelevammat tai ihan vaan mitä kuuluu -jutut ovat kivaa luettavaa. Hiusjuttuja kaipailen lisää (tukkatyylisi on aina hieno!).

  ps. Erityiskiitos Naked Truth ilmiöstä 🙂

  • Inkeri
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Tuli näköjään tuplana kommentti, kun korjasin kirjoitusvirhettä. Se piti vielä sanoa, että pidän myös kenkäpostauksista!

 • Soikku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 24 v.

  2. Puoli vuotta – vuoden.

  3. Jatka samaan malliin, lisää vaan hienoja kuvia, PMMP:n keikkakuvat jäi kyllä mieleen! 🙂

 • JonnaH.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 35, toukokuussa 36 =)

  2. Reilu kaksi vuotta

  3. Tykkään blogistasi tälläisenään, mutta ehdottomasti parhaimpia juttuja ovat sinun höpöttelysi omasta elämästäsi! Niille saa aina vähän hymyillä. 🙂 Joten niitä ei voi ainakaan liikaa olla!

 • esberalda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 24 v.

  2. Parisen vuotta

  3. Mä pidän sun ajatusmaailmasta liittyen plussakokoisiin ja kaikkeen muuhunkin, mitä olet täällä käsitellyt, teemana ”ei kaikkea tarvitse ottaa niin vakavasti” 😉

  Plussakokoisten muodista voisi siis olla enemmänkin juttuja, samoin kuin pohdiskelevia tekstejä.

  Meikkipaketti kiinnostaa enemmän.

 • JanikaS.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 16v.

  2. en muista yhtää mutta vissii muutaman kuukauen:)

  3.Blogi on just hyvä tämmösenä ei mittää lissää eikä mittää pois:) jatka samaan malliin:)

 • Louisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 18

  2. Olen lukenut viime kesästä lähtien.

  3. Pidän tällaisenaan, mutta parhaita postauksia ovat omasta elämästä kertovat jutut!

 • Louisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 18

  2. Olen lukenut viime kesästä lähtien.

  3. Pidän tällaisenaan, mutta parhaita postauksia ovat omasta elämästä kertovat jutut!

 • Nana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  16 vuotta,

  Naked truthista tajusin tämän ja jäin lukemaan!

  Hyvä blogi näinkin mutta toivoisin lisää ”mielipidekirjoituksia” ja pohdintaa, täyttä asiaa oli nimittäin esim. tuo edellä mainittu naked truth.

 • Eliiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi,

  Olen 33vee ja löysin blogin tammikuussa 2010 ja siitä lähtien lukenut sitä (olin tuolloin pitkään kipeänä ja löysin silloin blogien maailman, siksi muistan tarkkaan:)). Toisinaan käyn kerran päivässä tsekkaamassa, välillä voi mennä pari viikkoakin. Mutta aina löytyy ”omanlaista” luettavaa. Käsittelet sen verran monipuolisesti, että mitään en varsinaisesti ole jäänyt kaipaamaan. Mutta postausehdotuksiksi voisin heittää esim. bravuurisi keittiössä, lempipaikkasi Porissa-postaussarja (kahvila, baari, kioski, pitseria, ravintola, vaatekauppa, ruokakauppa, museo, nähtävyys, puisto, lenkkipolku jne.)

 • tiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Naked truth tempaus sai blogin painumaan mieleen. Sen jälkeen olen täällä vieraillut satunnaisesti kun on indiedaysin etusivulla on näyttänyt kivalta postaukselta. Kosmetiikkajuttuja ei koskaan voi olla liikaa joten niitä lisää :)ja olen siis 27v.

 • Pummi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikää löytyy 24 vuotta. Blogia aloin lukemaan joku 1,5 vuotta sitten, löysin aivan satttumalta indiedaysin sivuilta ja koukkuun jäin! Mielestäni blogisi on hyvinkin monipuolinen, asiaa löytyy laidasta laitaan. Pidän erityisesti rehellisestä kirjoitustyylistäsi! Joskus postaustahti saattaa hieman venähtää jolloin (yli)innokas lukija heittäytyy malttamattomaksi. Toivonkin siis kaikkea kirjoittamaasti lisää! 🙂

 • santra
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 29 ja lukenut blogiasisäännöllisesti Blogilistan kautta kesästä 2009 asti. Tykkään siitä, että blogissasi on monenlaisia ja monipuolisia aiheita, enkä varsinaisesti kaipaa mitää erityistä lisää, mutta kengistä jaksan aina lukea ja katsella kuvia…

 • saya
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 15-vuotias ja ömm.. En osaa sanoa tarkkaa aikaa, olen lukenut kuitenkin jo jonkin aikaa, vuosi- puoli vuotta? Tykkään blogistasi ihan tällaisenaan 🙂

 • Henni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihania tuotteita arvonnassa. Olen 29 vuotta ja lukenut blogiasi noin kaksi vuotta. Aina on kiva lukea kengistä ja kaikesta naisten hömpästä. Jos vaik jatkat samalla linjalla:).

 • Cinnabaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikää löytyy 30-vuotta ja blogiasi olen lukenut aika pitkään. Uskoisin, että ihan vakituisesti vuodesta -09, mutta jo aiemmin olin muutamia kertoja eksynyt blogiisi.

  Sulla on ollut tosi hyvä linja blogissasi, en muuttaisi mitään. Tosin malttamattomana tyyppinä tahtoisin lukea kirjoituksia hieman useammin, mutta ymmärrän sen itsekin blogistina, että välillä sitä ei vaan yksinkertaisesti ehdi/jaksa/viitsi kun sitä muutakin elämää on elettäväksi. 🙂

 • Marikki
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 32-vuotias ja olen lukenut blogiasi noin vuoden.

  Olisi kiva nähdä enemmän kuvia arjestasi.

 • hyppelishei
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikää löytyy 27 vuotta. Olen lukenut blogia niin kauan kun on ollut indiedaysin alla. Kenkäpostaukset ja pohdiskelevat/mielipidekirjoitukset ovat ehdottomia suosikkejani, toivottavasti tulee jatkossakin! Varsinkin olisi huippua, jos joskus tekisit postauksen missä näkysi kaikki kenkäsi 😀 T: Kenkäfiikki

 • Iidas
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikäsi

  > 24v

  Kauanko olet lukenut blogiani?

  > En muista tarkkaan, mutta useamman vuoden kuitenkin 🙂

  Mitä toivoisit blogiini lisää?

  > Mua itseasiassa kiinnostais tietää, että mitä sun kuntoilu-projektille kuuluu! Muistan, että aloitit kuntosalilla käymisen joitakin kuukausia sitten… Onko se puuha jäänyt vai oletko saanut kuntoilun osaksi arkeasi? 🙂

 • Fantti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 30 vuotta ja blogiasi olen seurannut jo niin kauan, etten tarkasti edes muista. En kuitenkaan ihan alusta asti, ehkäpä vuodesta 2008 tai 09.

  Tyylisi on muuttunut blogivuosien varrella. Olisi ehkäpä hauskaa lukea postaus bloggausvuosien myötä tapahtuneesta tyylievoluutiostasi. Toivoisin myös enemmän kauniita korkokenkiäsi kuviin 🙂

  Onnea vielä kuusivuotiaalle!

 • Ellenelle
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 31-vuotias ja olen lukenut blogiasi varmaan kolmisen vuotta, ehkä enemmänkin. Lisää toivoisin hmm.. sinunnäköisiä pohdintoja (olkoon Naked truth tai tulevaisuuden mietteitä tai vaikka valokuvauksesta).

  Blogeissa on parasta kun saa lukea toisen mietteitä usein itsellekin ajankohtaisista jutuista ihan uudesta näkökulmasta. Uskaltaisin jopa väittää, että sinun blogisi on saanut minut näkemään itseni positiivisemmassa valossa ja kiinnostumaan vaatteista ym. enemmän. 🙂

  Ikäsi

  Kauanko olet lukenut blogiani?

  Mitä toivoisit blogiini lisää?

 • mi-la
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikäsi : 23 vuotta

  Kauanko olet lukenut blogiani? : Vuodesta 2010 lähtien

  Mitä toivoisit blogiini lisää? : Varmaan jotain paikallisia juttuja juurikin Porista tai lähiseuduilta!

 • ella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikää 56 vuotta. Blogiasi olen lukenut lähes alusta saakka mammasi kerrottua tästä. Blogisi sisältää laajasti asiaa laidasta laitaan, olen tyytyväinen lukemaani.

 • Monsku
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 42- vuotias, ja olen lukenut blogiasi parisen vuotta. Ihan koukkuun olen jäänyt, ja päivittäin käyn tsekkaamassa, josko uutta postausta olisi ilmestynyt. Eipä blogissasi mielestäni mitään parannettavaa ole, mutta noita pohdiskeluja on aina tosi mielenkiintoista lukea. Asukuvia ei myöskään koskaan ole liikaa. 😉 Ja päivä kuvina- postauksia voisi myös olla silloin tällöin. Kiitos hienosta blogista! 🙂

 • Nnnenna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  24 on ikää ja parisen vuotta olen lukenut 🙂 Lisää ihania meikkijuttuja ja asupostauksia, niistä tykkään eniten! Olisi muuten todella ihana saada tämä paketti, sillä Lumenen tuotteet on ehdottomia lemppareitani 😛

 • sin-i
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikää 22 vuotta ja blogiasi on tullut luettua säännöllisimmin vajaa vuosi. Saatoin ennenkin tänne eksyä. Blogisi on aika monipuolinen, joten pisteet sille. Ainahan voi kirjoittaa kaikista ajankohtaisista asioista ja ei minua haittasi vaikka kertoilisit itsestäsi enempi ja muutenkin pohtisit elämää 🙂

 • Elli76
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Ikää 36v

  2. Pari vuotta

  3. Pidän blogisi monipuolisuudesta, juuri hyvä tällaisenaan!

  Palkinto 1 kiinnostaisi enemmän.

 • Liimis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen vielä hetkisen aikaa tasan 30-vuotias.

  Blogiasi olen lukenut säännöllisen epäsäännöllisesti pari vuotta. Nyt on meneillään se säännöllisempi jakso, jolloin käyn kurkkaamassa päivittäin.

  Minusta olisi mukava lukea asuinkaupungistasi, lempipiakoistasi siellä, ravintolasuosituksista jne. Itsekin kun Porissa vierialen muutamia kertoja vuodessa.

 • miida
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  23v, varmaan noin vuodesta 2010 on tullut seurattua 🙂

  ihan perus elämästä kertoilu on parasta ja asukuvat myös kivoja 🙂

 • Janna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 34-vuotias ja olen lukenut blogiasi jo usemman vuoden.

  Pidän todella paljon bogisi monipuolisesta sisällöstä; eriaiheiset postaukset ovat mielenkiintoisia ja blogi pysyy kiinnostavana. Itseäni kiinnostaa enemmän ns. arkiset/pohdiskelevat postauksesi, kuin esim päivän asut.

 • elaine
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon kakskymppinen nuori nainen, asun Helsingissä. Aloin lukea sun blogia pari vuotta sitten, ja tykkään! Hmmm. Koska oot valokuvaaja niin toivoisin lisää juttua kameroista ja kuvaamisesta. Mutta ymmärrän hyvin jos et jaksa enää jauhaa niistä blogissakin! 🙂

 • Josss
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oon 24-vuotias todennäköisesti nuoruusiän dementiasta kärsivä neito, koska en yhtään muista, kuinka kauan olen blogiasi seurannut. Varmaankin parisen vuotta 🙂

  Blogisi on mukavan monipuolinen ja siitä tulee aina hyvälle tuulelle! Toivoisin ehkä vieläkin enemmän perinteisiä asupostauksia ja tyyleillä leikittelyä. Lisäksi ihan tavallisesta arjesta on kiva lukea 🙂

 • Katri
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 29-vuotias ja olen lukenut blogiasi varmaankin 4-5 vuotta. Mielestäni blogisi on hyvä sellaisena kuin se on, mutta erityisesti tykkään matkustusjutuista. Myös asupostaukset on kivoja, ja täytyy myöntää, että suurin vahvuutesi on mielipideteksteissä 🙂

 • nanja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  28-vuotias aktiivilukija täällä moi!

  Oon lukenut blogiasi parin vuoden ajan; kiitos siis kaikista ”yhteisistä” hetkistä tähän asti.

  En niinkään toivoisi mitään lisää blogiin, mielenkiintoinen se on jo tällaisenaan. Toiveeni on, että jättäisit ikävät kommentit kokonaan omaan arvoonsa. Oot kaunis. Lauseeseen ei sisälly mitään muttaa.

  Blogin nimen voisit hyvin muuttaa muotoon ”tyyli metsästetty” 😉

 • hennake
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  27 vuotias lukija täällä hei! Löysin blogiisi joskus nelisen vuotta sitten. Arkiset ja pohdiskelevat jutut ovat mieleeni, kuten myös meikkijutut, joten niitä toivoisin lisää.

 • Puppe
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 27-vuotias ja seurannut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti noin kolme vuotta. Tykkään pohdiskelevista teksteistäsi. Kaipaisin vähän vaihtelua kuviin, lähinnä siten, että ilme vaihtelisi. Matkajutut kiinnostaa myös aina, oli ne kotiseutumatkailua tai ihan mitä vaan!

 • Nella
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 19 v

  2. Vähän yli vuoden olen seurannut

  3. Mietiskelevät mielipide postaukset on kyllä mieleen

  Osallistun 1. Paketin arvontaan

 • Ooti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Eli ikää on nyt kertynyt 24 vuotta ja tätä blogia oon seurannut noin vuoden ajan. Mitäpä lisää…? Kuvia voisi olla enemmän, varsinkin perus asukuvia ehkä kaipailisi eri kuvakulmista ja niihin muutenkin jotain vaihtelua ja leikittelyä.

 • Hepa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 18 ja lukenut blogiasi vasta pari kuukautta, joten on vähän vaikea sanoa mitä toivoisin lisää muttah… Olisi tietty kiva nähdä lisää ihania kauniita omakuviasi ilman mitään turhia kikkailuja :))

 • Riia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikää on 27 v ja olen lukenut blogiasi, ömm.., no ainakin kolmisen vuotta. Yhä edelleen sun mahtavan ronski asenne ja sarkastinen huumorintaju vetoaa, joten samaa lisää, kiitos!

 • Mizi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 15-vuotias ja lukenut blogiasi noin puolitoistavuotta. Rakastan kaikkia mielipidetekstejä, mutta myös sellaiset hieman sekalaiset postaukset ovat kivoja luettavia 🙂

  ps. Eikös se ollutkin sinun ottama kuva, joka voitti iltalehden kaunein talvimorsian -kisan? Aivan upea kuva, täytyy sanoa!

 • Veera
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heips!

  Olen 15 vuotta ja blogisi uusi lukija(pari viikkoa sitten löytyi tämä ihanuus),mutta silti jo täysin koukussa tähän.Pidän blogista todella paljon,mutta toivoisin ehkä joskus kirjoitusta itsetunnostasi,tai mitnen sitä saisi kohotettua yms. Myös meikkipoistaukset on parhaita !

 • Henna-Maarit
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 36-vuotias ja lukenut blogiasi noin kolme vuotta. Vaate ja asupostaukset ovat kivoja, ne ovat sellaisia tavallisen arjen värittäjiä. Niitä toivon siis lisää. 😉

 • Kissankello
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen lukenut blogia pari vuotta. Olen pitänyt kaikista aiheista. Erityisesti vaatepostauksista, sillä esittelet upeasti vaatteita, jotka eivät ole tarkoitettu vain langanlaihoille, vaan sopivat muodokkaimmillekin naisille. Rohkeutesi inspiroi!

  Molemmat palkinnot hyviä, jos saisi valita, niin 2, mutta nro 1 käy myös, jos onni suosii! 🙂

 • PS
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Myöhästyneet synttärionnittelut blogillesi!

  1. 37

  2. 2-3 vuotta

  3. En osaa sanoa kaipaavani mitään lisää… kirjoittele, mitä haluat. 🙂 Luen mielelläni niin muoti- kuin mielipidejuttuja blogissasi. Tällä hetkellä kiinnostaa kevyemmistä aiheista eniten laukut, joten jos siltä saralta jotain jaksat taas kirjoittaa, niin luen mielenkiinnolla.

 • Parkkis
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Ikää löytyy 24 vuotta

  2. Oisinko nyt pari vuotta lukenut, yleisesti aloin silloin lukemaan enempikin blogeja.

  3. En osaa sanoa mitään ehdotuksia, ehkä jtn kollaasipostauksia kengistä joita sulla on tms. Tää blogi on muutoin kivan monipuolinen ja käsittelee kivasti kaikkea muutaki ku vaan muotia.

 • Emmma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. ikää on 21 vuotta

  2. olen lueskellut blogiasi jo kolmen vuoden ajan, mutta tiiviimmin olen ruennut seuraamaan tätä noin vuosi sitten 🙂

  3. arvontoja ei voi koskaan olla liikaa! myös meikkipostaukset kiinnostaa aina 🙂

 • Henna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 23-vuotias ja nopeasti postauksia taaksepäin selailemalla voin todeta että ainakin pari vuotta olen blogiasi lukenut! Huh, miten nopeasti aika kuluu.. Tykkään paljon tyylistäsi ja sen takia myös asupostauksista. Myös kengät ovat lähellä sydäntä, joten niistä ei voi koskaan lukea liikaa 🙂 Eniten ehkä kuitenkin kaipaisin blogiisi lisää ”pohdiskelevampia” postauksia, ne kun ovat olleet aina todella mielenkiintoisia! 🙂

 • Kaloriina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen kolmeviitonen ja aloittanut blogisi lukemisen jo vuonna 2007. Vaikka en olekaan kirjautunut lukijaksesi, olen silti tavannut läpi jok’ikisen postauksen ainakin kerran, jotkut useammankin kerran. Blogisi on hyvä juuri tällaisena kuin se on, vaikka ahnas lukija tietenkin toivoisi uutta tekstiä vuoden jokaiselle päivälle 🙂

 • Susanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikää on 22 vuotta. Blogia olen seurannut vasta muutaman vuoden, mutta lähes koko poustausarsenaalin olen silti selannut läpi. Tykkään eniten kantaaottavista ja lifestyle postauksista.

 • annnu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 31 vuotta

  2. 2 vuotta

  3. pidän sun tyylistä, eli asukuvia lisää 🙂

 • LauraV
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  26 vuotta ja olen seuraillut blogiasi muutaman vuoden, löysin tänne Indiedaysin perustamisen aikoihin. Toivoisin lisää asukuvia ja vaateasiaa.

 • Chenille
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  25v. Olisikohan ollut vuosi 2011 kun innostuin oman blogin pitämisestä ja innoissani löydin toisenkin porilaisen blogin jota jäin lukemaan. Itseäni kiinnostaa valokuvaaminen ja toivoisin enemmän siihen liittyviä juttuja, vaikka en tiedä haluaako sitä sitten enää täälä sellaisia käsitellä jos töissä on kaikki päivät jo huhkinut kuvien parissa…=)

 • Rii-na
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 25-vuotias ja lukenut blogiasi varmaankin kolme vuotta. Oon tykännyt erityisesti sun pohdiskelevista / mielipidepostauksista. Ihailen sitä, että pidät oman tyylisi vaa’an lukemista riippumatta ja tykkään lukea sun asupostauksia, vaikka itse olen erikokoinen ja tyylikin on erilainen.

 • Marjavee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 26 (kyllä piti ihan googlen laskijalla laskea), ja olen lukenut blogiasi indiedays-ajoista alkaen, saatoin kyllä joskus törmätä blogiisi jostain muuta kautta, itsekään kun en harrasta kauppojen vaatteissa sitä pienintä kokoa. Mielipidejuttuja ehdottomasti, nissä olet jotenkin todella onnistunut. Miksei tietysti joku valokuvaamisen perusteetkin olis jees.. 😉

 • Saara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikää on 26 vuotta.

  Sun blogi oli ensimmäinen, jota aloin seuraamaan.. Silloin ei vielä ollut Indiedaysia, eli veikkaan alkuvuotta 2010? Eniten olen tykännyt asu- ja kenkäpostauksista sekä hiusjutuista, tuohon aikaan itselläkin oli lyhyt tukka joten inspiroiduin sun rokkitukasta paljon 🙂

  Vähän harmittaa, kun et ole pitkään aikaan postaillut mitään hippa-asuja. Kaipaan sun minihameita ja korkkareita 😉 Ymmärrän, että tyyli muuttuu ja tykkäänkin tosi paljon että käytät nykyään niin paljon värejä!

 • Annaelisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikää on himpun vaille 30 vuotta. Aloin seuraamaan blogiasi ehkäpä vuonna 2010, jokatapauksessa ennen Indiedaysia. Tykkään useimmista jutuista, ja eteenkin matkoilta on hauska lukea postauksia. Myös vaateutut kolahtavat, vaikka tyylimme jonkinverran eroaakin toisistaan. Ihan normaaleja arkijuttuja toivoisin jatkossa enemmänkin.

 • Pirre
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  27v on ikää, blogia oon seurannut jo bloggerin ajoista?! Eli aika kauan 😀 blogista tykkään tälläisenä, pidän asukuvista, meikkijutuista ja ylipäätänsä sun elämästä kertovista postauksista, niin iloista kuin suruistakin <3

 • käyttäjä-5319
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  27v ja blogiasi olen seurannut Naked Truth tempauksen jälkeen säännöllisesti, aikaisemmin luin satunnaisesti. Blogissasi on mukavasti asioita eri aihepiireistä ja myös arkisempia juttuja, niitä luen mielelläni.

 • Mium
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 31-vuotias ja blogiasi olen lukenut pari vuotta. Pidän blogistasi sellaisena kuin se on nyt.

 • ida
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikä: 23

  Olen seurannut blogiasi aika tarkkaan vuoden. viime keväänä löysin blogisi.

  Toivoisin sinun bloggaavan ajatuksia herättäviä postauksia, niinkun olet tehnytkin. Samoin olii kiva nähdä kuvia kodistasi ja arjestasi :)Niin ja videoita on aina kiva katsoa!

  Kiva blogi sulla. Tykkään 🙂

 • Marja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikää löytyy 24 vuotta. Blogiasi olen seurannut Naked Truth-tempauksesta lähtien ja tykkään erityisesti rennosta kirjoitustyylistäsi ja upeista kuvista. Kaikenlaiset mielipidejutut kolahtavat todella, ja ainakin tästä kyseisestä Naked Truthistahan sen huomasi, että homma sinulta luonnistuu! Myöskään kosmetiikkahömppäjuttuja ei koskaan ole liikaa 🙂

 • jenn
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Ikää 18 vuotta

  2. Olen vieraillut blogissasi naked truth-haasteen jälkeen satunnaisesti 🙂 Haasteen ansiosta löysin blogisi.

  3. Tykkään mielipidepostauksista!

 • Hottentotti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikää on 35 vuotta. Oon lukenut blogiasi reilun vuoden, ihan tarkkaan en muista. Blogisi oli ekoja, joita aloin seuraamaan. Mielestäni kirjoitat monipuolisesti ja blogisi on mielenkiintoinen sekä käsittelet aiheita ns. maalaisjärjellä =) Kenkäpostauksia on aina kiva lukea ja matkajuttuja myös. Jutut normi arjesta ovat myös mukavia 🙂 Mukavaa kevään jatkoa!

 • Tiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onnea!

  Ikää olis 42-vuotta…Ilonassa olleen jutun jälkeen ilmaannuin lukijaksi,eli suht uusi:-)

  Ja voisin sanoa:Jatka samaan malliin!

  Ja tuo 1- palkinto olisi just sopiva:-)

 • Noora
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  17-vuotias…naked truthista lähtien olen lukenut 🙂 juuri niinkuin aijemmissa kommenteissa on sanonuttu, että enemmän mielipidekirjoituksia 🙂

 • Tellu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Ikää on 27 vuotta

  2. Olen vieraillut blogissasi jo 2-3 vuotta aika ajoin, nykyään useammin.

  3. Tykkään tuotearvosteluista ja kivoista kuvista. Tuot hyvin omia mielipiteitäsi esiin ja kirjoituksiasi on mukava lukea.

 • Jenni**
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Maailmaa olen katsellut 26 vuotta ja blogiasi lukenut kolmisen vuotta. Tykkään blogistasi ihan älyttömästi, tapasi kirjoittaa vaikeammistakin asioista niiden oikeilla nimillä on hatun noston arvoista ja huumorisi kolahtaa kyllä meikäläiseen aika lujaa. 🙂 Hirveästi mitään toiveita mulla ei ole, mutta olisi kiva päästä kurkistamaan kotiisi ja vaatekaappiisi tarkemmin kuin asupostauksissa.

 • Marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 37-vuotias ja lukenut juttujasi v. 2010 lähtien, kun muutin pois Porista ja etsin koti-ikävissäni jotain kotikaupunkiin liittyvää (tutustuin samaan syssyyn myös Emma-Kaisan blogiin) Olen itse täysi uuvatti vaatteiden yhdistelyssä ja koitan kovasti imeä tietoa postauksistasi. Tykkään kovasti tyylistäsi ja ihan häkellyin kun melkein törmäsin sinuun Isokarhun ovella 🙂 tykkäisin nähdä mitä kaikkea kenkäkaappisi on niellyt… niin ja 1. palkinto olisi mieleinen.

 • Mam
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Ikää 29 vee… 😛 Blogiasi olen lukenut vuoden verran, eksyin tänne Moumoun kautta. Kotiasi esittelevä postaus olisi kiva. Ja ne videopostaukset…. =)

 • Mam
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Ikää 29 vee… 😛 Blogiasi olen lukenut vuoden verran, eksyin tänne Moumoun kautta. Kotiasi esittelevä postaus olisi kiva. Ja ne videopostaukset…. =)

 • carusca
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 23-vuotias opiskelijatyttö, ja olen lukenut blogiasi säännöllisesti vasta muutaman kuukauden. Kiinnostus heräsi, kun vilahtelit välillä MouMoun blogin jutuissa. En ehkä osaa sanoa vielä, mitä haluaisin lisää blogiin, mutta esimerkiksi Vauvauutisia-postaus oli mielestäni rohkeasti kirjoitettu, ja pidin siitä. Harvoin bloggaajat kertovat noin suorasukaisesti elämästään.

 • Terhi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 36-vuotta

  2. Nelisen vuotta mennee aika lähelle totuutta

  3. Tykkään blogistasi juurikin sen monipuolisuuden vuoksi, välillä ihaillaan kenkiä, välillä pohditaan syvällisiä. Linja voisi pysyä puolestani jatkossakin:)

  Molemmat paketit olivat kivoja, ihonhoito lahjus kuitenkin suosikkini!

 • Kiti
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 31-vuotias ja törmäsin blogiisi ensimmäisen kerran muutama vuosi sitten, jolloin katsoin lähinnä asupostauksia. Viimeisen puolen vuoden aikana blogi on iskenyt ihan uudella tavalla, ja nyt luenkin mielellään ihan kaikesta mistä bloggaatkaan. Asupostaukset ovat vielä mieleen, sillä itse olen todellakin vielä omaa ”tyyliä metsästämässä”, mutta on piristävää lukea kaikista mielenliikkeistäsi. Ennen kaikkea pidän humoristisesta ja valoisasta kerronnastasi ja myös syvemmät pohdinnat viehättävät aitoudellaan. Minua kiinnostaisi kuulla enemmän työstäsi valokuvaajana, ja muutenkin elämästäsi (minkä verran nyt haluat elämästäsi julkisesti kertoa), mutta kaiken kaikkiaan monipuolinen blogisi toimii loistavasti tällaisenaan. Ja niihin asukuviin ei nyt vaan kyllästy, vaikka ne vaatteet joskus olisi ihan arkisiakin. On myös kiva nähdä että tyyli-inspiraatiokin joskus pukeutuu ns ihan tavallisesti 😀

  jatka samaan malliin ihana Veera!

 • Maddaleena
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  64 v ja lukenut blogiasi alusta asti. Paketti 2 olisi mieleinen.

 • Tinski
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Heeeei! Meitsi on 27-vuotias lukija, joka on ollut Tyyliä Metsästämässä vuodesta 2009. (kirjoittelin silloin opinnäytetyötä, vietin päivät sisällä koneen äärellä ja tauoille oli pakko keksiä jotain viihdyttävää hömppää – silloin löysin blogit!)

  En oikein osaa sanoa, mitä tänne kaipaisin. Pidän blogisi ihanan rehellisestä otteesta. Täällä ei hehkuteta jäätivä ostosmääriä, merkki-sitä ja merkki-tätä tai heiluta bikinipose-kuvissa. Tämä on aikuisten naisten blogi <3 Pidä se linja tiukkana!

 • Taina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikä 29, blogiasi olen lukenut keväästä 2008 (olin työharjoittelussa, jossa oli TYLSÄÄ). Minusta blogisi ei kaipaa mitään lisää, tyylisi on nyt juuri hyvä: välillä hehkutetaan kenkiä, välillä taas tulee vähän syvällisempiäkin juttuja. Tykkään erityisesti siitä, että vaikutat olevan oman itsesi etkä esitä mitään. (En tiedä, pitikö tämä kertoa, mutta ihonhoitopaketti olisi mieluisampi lahjus.)

 • PiiA
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikä… 36. Hui. Enkä edes muista kauanko olen lukenut blogias. Kauan. Jo ennen indiedaysia. Blogissa on sopivasti kaikkea, mutta jos jotain lisää, niin valokuvaukseen liittyviä juttuja.

 • käyttäjä-10548
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Olen 39 -vuotias

  2. Muistaakseni vuodesta 2010 alkaen.

  3. Blogisi on mahtava ja viihdyttävä tällaisenaan, en osaa nimetä lisättävää!

 • Katjuskainen
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 24-vuotias, ja blogiasi olen aktiivisemmin seurannut parin kuukauden ajan. Olisi mukava lukea lisää alusvaatepostauksia!

 • Magda
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 35 v.

  2. Luulisin, että reipas 3 vuotta eli Indiedaysin perustamisesta lähtien.

  3. Ei oikeastaan ole toiveita. Tai toivoisin ehkä mahdollisimman vähän postaustaukoja, sillä tekstejäsi luen enemmän kuin mielelläni, oli aihe mikä tahansa. Kiitos kun jaksat ”viihdyttää” edelleen!

 • e
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  22v ikää ja vuoden verran olen lukenut blogia.

  Ja mitäkö lisää? ehkä jotain työjuttujasi olisi kiva lukea, kun olet niin mieletön kuvaaja!:)

 • Iiia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 28 vuotias ja löysin blogisi noin puoli vuotta sitten, kun aloin aktiivisemmin blogeja ylipäätään seuraamaan. Jäit sitten vakioksi, joka pitää aina muutaman kerran viikkoon tarkistaa. Erityisesti olen tykännyt asupostauksista, etenkin kengistä, kun kenkäfriikki olen itsekin! 😀

 • Aino
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  MOi, olen 25 vuotias ja olen lukenut blogiasi noin kaksi vuotta. Pidän aidosta ja rehellisestä tavastasi kirjoittaa blogia. Enemmän toivoisin kunnon kannanottoja! Kuten naked truth! Kunnon avautumista, aah!

 • Tiina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kolmikymppinen kääkkä täälläkin (muutaman viikon sua vanhempi vielä :)), ja blogia lueskellut sieltä alkutaipaleelta asti. Tykkään aidosta tyylistäsi kertoa vaate-, kenkä- ja meikkijutuista ilman ylenpalttisia hifistelyitä. Ja jos jotain pitää toivoa lisää, niin ehkä valokuvausjuttuja.:)

 • Arja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikä on 31 ja olen lukenut sun blogia siitä lähtien kun jotain 4 vuotta (tai jotain) sitten oli jossain meidän alueen virta-liitteessä tms. juttu.

  Ja olisi kiva jos esittelisit joskus myös kavereitas ja kotias blogissas.

 • Katja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen suht tuore, 26-vuotias, blogisi lukija – löysin sen vasta vajaa vuosi sitten. Siitä se ylämäki sitten onkin alkanut 🙂 Vaadin blogilta sen verran, että se koskettaa kirjoituksen tasolla. Tällä tarkoitan sitä, että tyyppi on sanavalmis ja omalla tavallaan lauseakrobaatti eli kansan kielellä osaa kirjoittaa hyvin ja pukea ajatuksensa sanoiksi. Tämä ei tietystikään sinällään riitä vaan tyypin tulee vielä kirjoittaa kiinnostavista asioista. Blogissasi yhdistyy kaikki nämä. Kirjoitat elämästä sellaisena kuin se eteen läsähtää, kiitos siitä. Realismi on tänä päivänä oikein tervetullutta! Itse kun pidän juuri tuollaisista elämää yleisellä tasolla (selkeä termi) pohdiskelevista jutuista, niin niitä voisi olla toki enemmänkin. Ja burleskijuttuja!

 • Sanjana
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 21-vuotias ja olen lukenut blogiasi reilun vuoden.

  Asenteesi piristää, ihana kun joku on oma itsensä ja vieläpä noin hurmaava omana itsenäänkin 🙂 Juttusi ovat minulle mieluisia kun kerrot asioista niinkuin ne ovat, ei kaunistelua eikä turhaa mustamaalaamista!

  Enemmän jos jotain haluaisin niin ehkä jotain vinkkejä tms., esimerkiksi itse olen kiinnostunut valokuvauksesta niin olisi kiva kuulla joskus vaikkapa vinkkejä, mitä kannattaisi tehdä että saisi kuviaan esille tai vaikka muutamia ammatillisesti lahjakkaan valokuvaajan kuvausniksejä 🙂

 • Saara
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  27 vuotta ja muistelisin, että aika pitkään (=useampia vuosia)olen blogiasi seuraillut, alkutaipaleella muistelisin sinun ainakin edelleen amk:ssa olleen.

  Etenkin jos sulla on kivoja vinkkejä missä Porissa kannattaa käydä niin vinkit ovat tervetulleita. Itsekin sielläpäin jonkin verran liikun. Muutenkin kiva lukea eripäin Suomea olevia blogeja, ettei kaikki kirjoita samoista tapahtumista!

 • Mari
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 39v ja lukenut blogiasi varmaan jo vuodesta 2008 tai 2009, paljon ennen indiedaysiä aloin kuitenkin jo lukemaan. Tykästyin heti tyyliisi ja nyt kun on kertynyt näitä vuosirenkaita ympärille niin lisää vaan hyviä pukeutumisvinkkejä. Mamma-sukkikset on pelastaneet rullautumis-hermoromahdukselta 😀

 • Katarimaria
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 26 ja lukenut blogiasi säännöllisen epäsäännöllisesti ainakin kolme vuotta. Tykkään blogistasi tällaisena – ei siis mitään muutosehdotuksia! Hienoa, että Satakunta on edustettuna kovin pääkaupunkikeskeiseltä tuntuvassa Blogistanissa 😉

 • Sanna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  34 vuotta ikää tällä lukijalla. Ehkä sellasen 3-4 vuotta metsästäny tyyliä. Alunperin etsin vinkkejä pyllerö pukeutumiseen ja asujutut oli tärkeimpiä. Nykyään muut jutut on mielenkiintoisempia, kun pyllerötyyliä en enää tarvi. Asukuvia on silti kiva katsella, miten tyyli muuttuu ja värit lisääntyy 🙂

 • Jenni j
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei! Olen 25-vuotias ja lukenut blogiasi kolmisen vuotta. Tykkään blogisi sisällöstä tällaisena, blogissa on sopivasti hömppää ja asiakirjoituksia. On hienoa, miten rohkeasti olet oma itsesi -tai ainakin sellaisen kuvan blogista saa!

 • Marutsel
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Moi!

  Blogisi olen löytänyt vasta muutamia viikkoja sitten sattumalta, mutta huumorisi ja kirjoitustyylisi kolahti minuun ja minusta taitaa tulla vakikävijä! Ehkä olisi kiva jos blogissa esiteltäisiin vaatekaappiasia ja sisustustyyliäsi tarkemmin:)

 • TT
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 36-vuotias ja seurannut blogiasi pari vuotta. Pidän todella paljon kirjoitustyylistäsi (ja muutenkin tyylistäsi!) ja tavastasi käsitellä blogissasi vaikeitakin asioita. Valokuvauksesta lukisin mielläni enemmänkin, olen siitä itsekin kiinnostunut.

 • Sepeli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 18

  2. 1.5 vuotta

  3. Nopeampi postaustahti

 • Sepeli
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. 18

  2. 1.5 vuotta

  3. Nopeampi postaustahti

 • Piia
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 21-vuotias ja blogia olen lukenut vuoden. Blogissa kuin blogissa piristää ”vakavat” aiheet kaikkien meikki- ynnä vaatejuttujen seassa. Satunnaiset kannanotot globaaleihin ongelmiin tai yleisesti sinua häiritseviin asioihin ovat aina tervetulleita.

 • Salee
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  1. Olen 23-vuotias

  2. Olen lukenut blogiasi siitä lähtien kun liityit indiedays-porukkaan 🙂

  3. Tykkään mielipide-/pohdintapostauksistasi ja KENGISTÄ 😀 Näitä ei voi olla koskaan liikaa 🙂

 • evakkosiili
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Olen 22-vuotias ja luketnut blogiasi melko lailla tasan 2 vuotta. En muuttaisi mitään blogissasi. En kuitenkaan pistäisi pahakseni, jos kirjoittaisit enemmän asia/”rant” tyyppisiä juttuja 🙂

 • Piipi
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikää tällä lukijalla on jo 36 vuotta!!

  Ja uusi lukija olen minäkin, vasta noin puolisen vuotta olen blogiasi seurannut.

  Pidän siitä juuri tällaisenaan. Tykkään lukea xl-muodista ja siinä kiinnostaa uudet tuttavuudet hankintapaikoista.

  Mutta mitään en poistaisi. 🙂

 • Marlonviisa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Muistinpas ja ehdinpäs! Vaikka yleensä olen vaan niin huono kummassakin lajissa 😉 Olen 32- vuotias hetkittäin hiukan enempi ja toisinaan vähempi omaa tyyliään etsiskelevä hajamielinen nainen. Sitä mitä kautta eksyin blogisi pariin aikanaan en enään muista, mutta ainakin vajaan pari vuotta olen sitä käynyt seurailemassa viikottain. Ihanan elämän makuinen blogi! Pieni kurkkaus kotiisi olisi mielenkiintoinen, ja valokuvaukset kiinnostaa tietty aina 🙂

 • Mamma
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ikä 47v

  En muista kuinka kauan olen lukenut blogiasi. Eksyin tänne, kun googletin hyviä urheilurintsikoita ja olit silloin postannut niistä. Eli varmaankin noin nelisen vuotta sitten.

  Asupostaukset on ihania. Oon samanmallinen turbotissi kuin sinäkin ja sun asut inspaa mua.

 • mARJIS
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ikä: 17v.

  Olen lukenut blogiasi aina satunnaisesti vuodesta 2010 lähtien,

  sun asukokonaisuudet on jotenkin hyvin inspiroivia ja saa aikaan mussakin vaate visiointia :)!

 • Milla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ikä: 18

  Olen lukenut blogiasi vuoden verran.

  Asukuvat ja postaukset on aina kivoja, niitä vaan lisää:) ei blogissa silleen mitään uutta tartte!

Post A Comment