Paljain säärin Berliinissä

Laskeuduttiin tunti sitten Helsinki-Vantaalle ja nyt mä tapan aikaa ennen Poriin vievän bussin lähtöä. Puolisen tuntia vieläaikaa, joten ehdin paiskata tänne kuvia tämän päivän simppelistä asusta.

Berliinissä lämpömittari näytti hitusen päälle kahtakymmentä ja aurinko paistoi ihanasti. Päästiin siis nauttimaan kevään ensimmäisestä mekkokelistä. Olen siis koko päivän huidellut menemään tuossa kympin maksaneessa H&M:n trikoomekossa ja Spartoolta blogiyhteistyöstä saadulla lahjakortilla tilaamissani supermukavissa Cubanasin herrainkengissä. Kotisuomessa koneesta ulos hipsiessä piti sitten lisätä nahkarotsi, mutta Berliinissä tarkeni loistavasti.

20130426-230143.jpg
Kuvat: Nata

Aurinkolasit ovat uusihankinta. Ostin nuo Calvin Kleinin miestenmalliston pokat viime kesänä kadonneiden Ray Ban wayfarereiden jättämää tarvetta paikkaamaan. Lähes parinsadan lasit irtosivat Campadrelta alle kahdeksallakympillä. Tykkään.

Ja ei, mun sääret ei todellakaan ole noin sileät ja silkkiset kuin kuvassa näyttää. Mulla oli ohuet sukkikset. Mallia raskaus tietenkin. Tämänkertaiset hankittu Lindexistä. Osoittautuivat loistaviksi nämäkin. En ole joutunut nostelemaan sukkiksia koko päivänä! Huraa, mammasukkikset!

Nautimme reissuporukallamme auringosta siinä määrin että ehdin jo hiema käräyttää niskaani istuskellessamme iltapäivällä terassilla. Kenellä tulee mieleen ottaa huhtikuiselle reissulle mukaan aurinkorasvaa? Etenkin kun matka suuntautuu Keski-Eurooppaan. Mutta ihana kesäntuntuinen päivä oli kyllä kevyen sikaniskapunoituksen arvoista.

Reissu oli mahtava. Olympus jaksaa aina tapahtumissaan ihastuttaa ja yllättää. Tällä kertaa jäi aikaa myös ihan vain relailuun ja matkojen lempipuuhaan, valokuvaamiseen. Paljon Berliinikuvia siis tiedossa lähiaikoina.

Tällainen luppoaika on vaarallista. Liian usein päätyy selaamaan nettikauppoja. Parhaillaanvälilehdissä on auki lähinnä kenkiä. Soosoo, Veera. Mun elämäni suuri tragedia on jo nyt se, että on niin paljon kenkiä, mutta liian vähän aikaa käyttää niitä kaikkia. 😀 Onneks kohta täytyy juosta bussiin!


Tags:
6 Comments
  • Tanja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sulla on kyllä ihan superhyvät sääret!

  • Sagu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Sääriä ihastelen mäkin! Toiset kun on tällaisia lyhyitä päärynävartaloisia töppöjalkoja… 😀

  • Erika
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ootpas hottis tässä!:)

  • Joliel
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vau mikä Veera!

  • Katerina Alezandra
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa
  • October
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kaunotar!

Post A Comment