Äitiysvaateosastolta taas

Eilen väsytti. Eilen oli myös kevyt hangover. Miehellä se ei ollut edes ihan kevyt. Ulkona piipahdettiin tasan sen verran, että hankittiin murua rinnan alle. Ikuistin (tai siis Tommi ikuisti) kuitenkin huomattavasti edellistä iltaa kurjemman olemukseni jälkipolville ja teille. Kyllä voi sama mimmi muuttua kovasti yhden vuorokauden aikana.

raitaa

 housut-H&M Mama/raitapaita-Gina Tricot/nahkarotis-Saki/kengät-Tamaris/huivi-French Connection/aurinkolasit-CK/laukku-joku iltalialainen nahkaveska

H&M:n mammaosasto tarjosi taas viime viikolla jotain ihan huippua. Alerekistä löytyi vitosella rennot 100% lyocellia olevat housut, joissa mikään ei edes viittaa raskausvaatteeseen. Näissä ei siis ole mitään ylimääräistä vyötärökaistaletta tms. vaan ihan normaalin korkuinen kuminauhavyötärö ja kiristysnyörit. Housut on todella miellyttävät päällä ja materiaali sellainen, etteivät rypisty ihan helposti. Nujusin esimerkiksi eilisillan samoissa housuissa sohvalla, mutta housuihin ei tullut rypyn ryppyä. Täydelliset siis tällaiselle maailman laiskimmalle silittäjälle. Ja muutenkin varsin oivat kevät/kesähousut. Voisinko saada samanlaisia eri väreissä ja kuoseissa, kiitos!

Miksi muuten aina raitapaidan kanssa pitää saada päälle jotakin punaista? Se vaan on klassikkoyhdistelmä jota ei voi rikkoa. Olen varma, että tapahtuisi jotain pahaa, jos raitapaidan kaverina olisi joskus muu piristysväri kuin punainen. Muilla samanlaisia pakkoyhdistelmiä?


Tags:
,
2 Comments
 • Siilikissa
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Et oo tosissas. On ihan vääryyttä, että joku näyttää dagen efter -päivänä (edes kevyenä) noin hyvältä.

  Terveisin nimimerkki ”Kevyessäkin darrassa suohirviö”

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   No oo onnellinen ettet nähny mua ilman noita aurinkolaseja. 😀

Post A Comment