Onnettaren suosikit

Viime viikon vapputohinoissa ja lääkärijuoksenteluissa unohtui ihan arpoa Lumenen tuotepakerrien voittajat. Mutta nyt se on tehty!

Kiitos hirmuisesti kaikille osallistuneille. Aivan ihania kommentteja olitte jättäneet ja oli erityisen kiva huomata, että blogilla on niin monen ikäisiä lukijoita. Ikähaarukka oli pikavilkaisulla 13-65! Tulee itsellekin iätön olo. 🙂

Kyselin siinä tosiaan, että mitä toivoisitte lisää blogiin ja vastauksia oli laidasta laitaan: asukuvia, arkielämää, mielipidekirjoituksia, valokuvausjuttuja, kosmetiikkaa, lisää postauksia, sisustusta, Poria yms.

Pääasiassa fiilis oli, että tämä sillisalaatti passaa oikein hyvin. Asukuvissa alkoikin jo petraus ja kommenteistanne motivoituneena lupaan rohkeammin kirjoitella joistakin vähemmällekin huomiolle jääneistä aiheista.

20130506-065443.jpg

Mutta, ne voittajat siis. Kaksi teistä on saanut juuri maanantaiaamua piristävää meiliä, ne ovat nimimerkit Mari ja Esberalda.

Vaikka tässä arvonnassa ei nyt onni olisikaan suosinut, niin aina kannattaa yrittää uudelleen. Olethan huomannut, että nyt on meneillään kilpailu, jossa voi voittaa S-ryhmän 100 € lahjakortin!
Osallistumaan pääset TÄÄLLÄ.

Aurinkoista alkanutta viikkoa kaikille! Mä matkaan just ammattitutkinnon näyttötilaisuuteen. Jännittää. Pitäkää peukkuja!


1 Comment
  • May 21v. ja Mr. O 25v.
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hihi, kommentoinpa nyt tähän postaukseen myös! Koska kirjoitin jo novellin aiheesta postaukseen, johon olit laittanut videoklipin teidän rahankäytöstänne ja jääkaapin tyhjyydestä ennen tilipäivää, lyhyestä virsi kaunis tässä.

    Eli arkimenot menee aikalailla puoliksi meidän taloudessa, yhdessä olemme asuneet noin 2,5 vuotta ja yllättävänkin hyvin on mennyt. Molemmat olemme tosi pienituloisia, joten on alusta asti ollut selvää, että vuorotellen maksellaan ja yllättävät ja turhat menot minimoidaan. Esim. plussapisteiden tai ammattiliiton vuoksi tietyt menot on toisen eli hyödynnetään pienetkin edut. Hyvin ollaan pärjätty ottaen huomioon pienet tulot, sillä meillä on sama tapa käyttää rahaa ja ollaan samaa mieltä hankintojen tarpeellisuudesta. Harmittaa tosi paljon, että säästöön ei vielä ole voinut laittaa rahaa, mutta eiköhän sen aika tule.

Post A Comment