Drinkkejä, käärmeitä ja lumppuja

Viikonlopun kunniaksi ja muistikorteilta löytyneen kuvatulvan ansiosta nyt seuraa sekalainen kuvatodistetulva menneen viikon tapahtumista. Alkuviikon koulureissun lisäksi ehdin tosiaan piipahtamaan myös Helsingissä Hengailemassa Iinuskan kanssa. Koluttiin mm. parit blogitapahtumat. Kuvat ovat täysin epäjohdonmukaisessa järjestyksessä ja vahvasti toisiinsa liittymättömiä.

  kollaasi3

PR-toimisto Polhemin pressipäivässä minä innostuin sovittelemaan silmälaseja, kun taas Iina löysi tyyliinsä täydellisesti sopivan päähineen. Pokat JOOP!, niittilätsä muistaakseni Gina Tricot.

Minulla oli drinksu vielä kesken, kun Iina ja Mimmi jo ehdottelivat matkan jatkamista, siitäkö johtunee tuo tympeä ja huolestunut ilmeeni neiti Moukolan nappaamassa runway-kuvassa. Ei saa nainen rauhassa juoda lasiaan tyhjäksi, kun jo pitää kiiruhtaa. 😀

Olin viemässä Iinuskaa jossain vaiheessa kierrätykseen, mutta harmiksemme UFFin laatikosta löytyi asian estänyt merkintä.

kollaasi_1

Hietalahdenrannasta löytyvästä kauneushoitola Miira C:stä löytyy kauneshoitolapalveluiden ja kosmetiikkatuotteiden lisäksi tätä nykyä myös suunnittelija ja stylisti Lalli Savolaisen putiikki. Lallin oman vaatemalliston lisäksi myynnissä on mm. noita kuvassa näkyviä herkullisen värisiä käärmeennnahkaclutcheja. Huikeita! Minulle kelpaisi erityisesti tuo oranssi. Käsilaukun mallinen käärme, paras käärme.

Pienempi veska olisi ollut tarpeen siinäkin tilanteessa, kun menetin hermoni keskellä katua huomattuani puhelimen löytämisen laukustani mahdottomaksi. Käänsin sitten koko laukun sisällön keskelle katua vain huomatakseni unohtaneeni puhelimen Iinan luokse.

YSL:n tarjoamalla aamiaisella tuoksuteltiin mm. heidän Manifesto-nimistä tuoksuaan jonka kauniiseen pulloon olin kiinnittänyt huomioni jo kaupassa. Myös pullon sisältö vaikutti varsin miellyttävältä. Saatiinkin sitä sitten pikkuiset pullot mukaammekin. Mulla on sääntö, etten saa ostaa hajuvesiä, koska niitä on hyllyssä jo niin monta, joten oli kiva saada tuollainen pieni uutuus tuomaan vaihtelua niihin omasta mielestä jo tylsiltä tuntuviin tuoksuihin.

kollaasi2

Löysimme Iinan Audrey Hepburnmaiseen asuun täydellisesti sopivan auton! Tuon näköisen tytön kuuluisi todellakin huristella juurikin mintunvärisellä söpöllä minillä.

Kaivarin Kanuunaan suuntautunut kirppisreissu ei ollut täysi huti, sillä minun matkaani tarttui kiva raitajakku. Tarkempia asukuvia luvassa myöhemmin.

YSL:n meikkaajan ohjauksessa opin uusia niksejä mm. poskipunan käyttöön ja sain silmiini huikeat kissarajaukset.

kollaasi4

Viikon aikana tuli maisteltua mm. todella kohteliaiden baarimikkojen väsäilemiä Sailor Jerry -drinkkejä sekä Miira C:ssä tarjoiltua vihersmoothieta. Perjantaina puolestaan duunikeikka oli niin ikävä, että jouduin syömään kuvaamani herkullisen jälkiruoan Ravintola Panimossa.  Mikä hirvittävä kohtalo. 😀

kollaasi5

Kotiin palattuani minua odotti paketti, jonka sisältö oli jotain upeaa. Sain nimittäin Olympukselta tuon makean alumiinisalkun PEN-kamerakamoilleni. Tuossa kuvassa olen tehnyt kolot vasta osalle tavaroista, mutta loppujen lopuksi pikkuinen salkku veti sisäänsä kamerarungon, kuusi objektiivia, laturin ja akun. Aikamoinen tilaihme! (Osa käyttämistäni Olympuksen kuvauskamoista on saatuja, osa lainassa ja osa itse hankittuja)

Ihan ilman ostoksia ei tästä viikosta selvitty vaikka en ruokakauppaa lukuunottamatta astunut jalallanikaan putiikkeihin. Kävi nimittäin niin, että onnistuimme Iinan kanssa ennen sängystä ylösnousemista vinguttamaan luottokorttia Nellyllä hänen bongattua alennuksesta himoamani Jeffrey Campbellin Brit-2-buutsit mustana. (kyllä, ne on ne samat, jotka ostin itselleni synttärilahjaksi ruskeana…)

Sopivasti oli vielä Indiedaysin ja Ostohyvityksen kampanja käynnissä, joten alennushinnastakin saadaan vielä hieman rahaa takaisin ja niinpä tilattiin meille tiimibuutsit. Laskeskeltiin, että taitaa olla jo meidän neljäs tai viides tiimikenkäpari.

Mun äidillä on aina ollut sanonta, että ”tonni menee, kun tontilta poistuu” (tämä sai alkunsa markka-aikana), mutta näyttäähän tuo siltä, että ei tarvii kaivautua pois edes peiton alta onnistuakseen siinä. 😀

Kaikin puolin aika kiva viikko!

PS. Mulla on ihan hirveästi kaikkea blogattavaa ja kuvia varastossa, missä välissä mä ehdin suoltaa kaiken tänne eetteriin!?!


2 Comments
  • Monsku
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kivalta tosiaan näyttää tuo sinun viikkosi. Minä tykkään näistä sekalaisista kuvapläjäyksistä, ei postauksessa minun mielestäni aina tarvitse olla varsinaista aihetta. Tällaiset kertovat enemmän siitä ”tavallisesta arjesta.” Kiitos! 🙂

  • henna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    ai kuin ihanat pokat sulla onki tuol ekas kuvassa! 🙂 Sulonen toi minttumini ja niin on tyttökin!

Post A Comment