Poikkeus sääntöön

Edellisessä postauksessa vilahtikin jo yhden pienen kuvan verran Helsingistä mukaan tarttunut kirppislöytö, mutta tässä se olisi sitten vähän tarkemmin asukuvien muodossa.

Iinan ja Jonnan luottokirpparilta, eli Kaivarin Kanuunasta löytyi tällä kertaa tuo raidallinen, neulepintainen Z.I.P. -merkinen rento jakku.

20130512-174436.jpg

Kuvissa se ei näy, mutta jakussa on langan seassa pikkuruisia paljetteja, jotka kimaltavat hillitysti valon osuessa sopivasti.

Tosiasiahan on, että jakku on hitusen pieni itselleni. Etupuskurin kohdalta tietenkin. Tulin peilaillessa kuitenkin siihen tulokseen, että koska koko on ok hartioista, eikä vaatesiis tunnu pahalta,voin hyvin käyttää tätä tuollaisena avonaisena. Iina komppasi vierestä, joten kävelin kassalle.

Olen hyvin pitkälti sitä mieltä, että vaatteiden on oltava oikean kokoisia ja että liian pienet vaatteet ovat hirveintä mitä tiedän. Erilaisten jakkujen ja muiden edestä avoimien yläosien kanssa on kuitenkin tilanne usein se, että on parempi valita koko joka ei yletä kiinni, mutta on sopiva hartioista, kuin mennä hartioista ja hihoista liian suureen versioon sen vuoksi, että vaate ylettyisi ryntäiden ympärille. Etenkin, kun en koskaan tykkäisi edes pitää tuollaisia vaatteita kiinni.

Joku kyselikin juuri pari postausta sitten,että mahtuuko mun rakas nahkarotsi kiinni, niin voi sanoa,että ei ole mahtunut aikoihin! 😀 Mutta en luovu siitä silti. Ei siis sääntöjä ilman poikkeuksia. Mutta muuten kyllä kannustan karsimaan kaapista kaikki pienet vaatteet.

20130512-174444.jpg

Muuten päällä oli tuona aurinkoisena helatorstaina aika tuttuja juttuja. Jo pariin otteeseen nähdyt vitosen H&M mama -pöksyt, paksupohjaiset Tamariksen mokkaballerinat, CK:n aurinkolasit ja Glitterin kaulakoru.

20130512-174452.jpg

Nämä ihanat kuvat minusta nappasi Iina, joka on aivan ihailtavasti imenyt itseensä valokuvausoppeja, siihen malliin se jo ottaa huomioon valonsuuntia ja käyttää hyväkseen syväterävyyden tarjoamia mahdollisuuksia sommittelussa. Oon ylpee mun oppilaasta! 🙂


7 Comments
  • Ansku
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Löysin blogisi VASTA TÄNÄÄN, ja harmittaa, etten löytänyt aikaisemmin. Ihana blogi! ASIAA!

    Susta on otettu aivan upeita kuvia. Luin huhtikuun postauksen Ilonan jutusta ja siitä, miksi oletetaan xl-kokoisen naisen aina haluavan laihduttaa. Olen niin samaa mieltä tuosta jutusta. Olen itse xl-kokoinen, eikä ole koskaan tullut mieleenkään luopua kauniista vaatteista, meikistä, hiusten laittamisesta ja tietty laukuista… : ) Sehän on kaiken kokoisten naisten etuoikeus, että saa meikata ja pitää nättejä vaatteita.

    Aivan kertakaikkisen ihana blogi. Kun mulla on enempi aikaa, luen kaikki postauksesi. YOU GO GIRL!!!!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      no mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Tervetuloa joukkoon! 🙂

      Ja todellakin se on kokoon katsomatta sallittua tykätä vaatteista, kengistä, meikeistä ja mistä vaan itsensä laittamisesta. Ja jos ei joku kolttu sovi niin aina voi harmitukseen ostaa laukun lohdukkeeksi. ;D

  • Marjukka
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Hyvä löytö!

    Ja jakun (tms.) ei ole pakko mahtua kiinni, näin sanovat pukeutumisneuvojatkin. Hartioista pitää olla sopiva.

    Eli ei tuo oikeasti ole liian pieni!

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      enpäs ollut kuullutkaan, että noin sanoo pukeutumisneuvojatkin. Mutta hyvä kuulla. Voin siis ihan hyvällä omallatunnolla ahtautua tuohonkin kivaan vaatteeseen. 😀

  • KAterina Alezandra
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Upeita kuvia! Ja nuo kengät ovat kiva väriläiskä asussa!

    http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

    • Veera
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

      punaiset kengät toimii aina! 🙂

  • Siilikissa
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Samaa mieltä tosta jakun sopivuudesta. Paljon paremmalta tuo musta näyttää kuin se, että rotsin hartiat roikkuu jossain puolessa välissä olkavartta ja napit saa kiinni. (Näitäkin on nähty, ei toimi.) Voisitko muuten tehdä joskus postauksen sun mielestä pahimmista tyylimokista?

Post A Comment