Porissa bongattuja

Olen mukana Indiedaysin ja Olympuksen yhteistyökampanjassa, jossa meidän bloggaajien tehtävänä oli ikuistaa kaduilla kohtaamiamme persoonallisia tyyliniekkoja lainaksi lähetetyllä Olympus PEN E-PM2 kameralla. Kuten blogista on jo aiemmin käynytkin ilmi, niin itse olen kuvannut kaikki työn ulkopuoliset kuvat Olympuksen PEN-vehkeillä jo lähes parin vuoden ajan, joten kokemusta noista mikrojärkkäreistä on ehtinyt kertyä jo melkoisesti.

Siinä missä aiemmin en jaksanut raahata järeää peilijärkkäriä  vapaa-ajalla mukanani, eikä pokkarien ominaisuudet olleet riittävät, kulkee näppäränkokoinen minijärkkäri kassissani nykyään lähes aina. Jopa pikkuinen iltalaukku vetää kevyesti kameran ja pari objektiivia. Noista kameroista olen ajatellut kirjoitella vielä ihan erikseen., minulla on nimittäin tällä hetkellä kotonani kaksi eri PENiä, joten voisin tehdä niistä hieman vertailua.

Mutta siihen postauksen pääaiheeseen siis! Minkälaisia tyyppejä mä oikein kameran eteen bongasin? Tässä ensimmäinen kolmen satsi, jonka kuvasin Porissa. Toinen kolmen kuvan sarja luvassa vielä myöhemmin tällä viikolla.

Nämä minun kuvaamani kuvat löytyvät kymmenien muiden katumuotikuvien seasta tuolta kamppissivustolta. Siellä kannattaa ehdottomasti käydä tykkäilemässä omista suosikeistaan ja osallistua samalla arvontaan, jossa palkintona on näidenkin kuvien taltioimisessa käytetyn kaltainen Olympus PEN E-PM2 -kamera! Tykätä voi ihan niin monesta lookista kuin haluaa, mutta muistathan arvontaa osallistumista varten sitten täyttää kertaalleen sen kuvasta tykätessä aukeavan kilpailulomakkeen!

Kuvia on lisätty sivustolle useamman viikon ajan ja jokaisen viikon tykätyin kuva osallistuu kaksiviikkoiseen finaaliin, jonka voittavassa kuvassa esiintynyt tyylikäs tyyppi ja hänen kuvaajansa saavat myöskin nuo PEN minit itselleen.

olympus_joona

Olin itse asiassa juuri jututtamassa muutamaa naista näiden kuvausten tiimoilta, kun tuo komea nuorimies, Joona, ilmestyi näköpiiriin. Jokaisen paikalla olleen välitön reaktio oli, että ”tuo on saatava kuvaan!”.  Arvaatteko mikä oli asia joka ensimmäisenä kiinnitti minun huomioni? No tietenkin nuo kenkien ja käärittyjen lahkeiden välistä pilkistävät raitasukat! Minun käärityt lahkeet + sukat -intoiluahan on ehditty nähdä täällä blogin puolella melkoisesti.

Mutta ei se olleet pelkät sukat mitkä tekivät Joonasta loistavan kuvauskohteen, se oli ihan tuo koko samaan aikaan rento ja supertyylikäs kokonaisuus, joka kiinnitti tyttölaumamme huomion. Joona itse kertoi pukeutumisessaan olevan tärkeintä vaatteiden mukavuus, mutta uskaltaisin väittää, että herralla on kyllä myös nuo harkitut yksityiskohdat hallussa, sen verran hyvin passaa kaikki palaset tässäkin asussa yhteen.

olympus_hanna

Keltaista Kånkenia kantaneen Hannan asussa tykkäsin erityisesti tuosta värien yhdistelystä. Khakivihreä, viininpunainen ja keltainen eivät ajatuksen tasolla kuulosta itseäni viehättävältä kombolta, mutta tuolla tavoin mustalla rauhoitettuna nuo värithän toimivat yhdessä aivan loistavasti! Aina oppii näköjään uutta, kun katselee toisten tyylejä.

Hanna kertoi pukeutumisidoliensa olevan pääasiassa miehiä ja tyylikkäimmät tyypit löytyvät kuulema brittimuusikoista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Eerika oli mätsännyt käsilaukkunsa huikeisiin niittiballeriinoihin jotka minäkin kelpuuttaisin kaappini koska vain. Nainen tunnusti olevansa kaltaiseni kenkäfriikki ja shoppailija, joka löytää ostettavaa lähes kaikkialta. Ja koska vaatteita ja kenkiä löytyy kotoa hurjat määrät, on hän kuulema järjestellyt ne kaikki värikoordinoidusti! Voisinkohan mä palkata mimmin järjestämään minunkin vaatehuoneeni?

Niittikenkien lisäksi toinen todella kiva yksityiskohta Eerikan asussa oli hänen kaulakorunsa, joka oli kuin pieni lasipurkki täynnä helmiä. Ympärillä olleet kaverit kertoivatkin erilaisten kaulakorujen olevan hyvin usein toistuva elementti Eerikan tyylissä.

Kaikkia kilpailussa mukana olevia kuvia pääset siis katselemaan ja äänestämään TÄÄLLÄ!  Jos haluat tuplata mahdollisuutesi voittaa tuo kamera, niin Olympus Finlandin FB-sivuilla arvotaan toinen samanmoinen. Osallistu ihmeessä TÄÄLLÄ!


3 Comments
 • Äni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oonko mää blondi vai missä mättää, kun en saa likettämällä mitään lomakkeita esille? Tulee vain ”Post comment on Facebook”-lipare, mutta se kyllä näyttää ihan tavan FB kommenttikentältä eikä siinä kysytä mitään yhteystietoja. Kylläpäs nyt tuli tyhmä olo… 😀

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Sen pop upin pitäis kyllä aueta, kun vaikka pistää sen facebook-jako lipareen siitä vaan kiinni. Mutta toki se voi jotain mystistä kiukutellakin.. 🙁

   • Äni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No nyt sain toimimaan, mutta vasta monen yrittämisen jälkeen. IT:n ihmeitä jälleen… 😉

Post A Comment