Tavataanko Tampereella sunnuntaina?

Huikkailinkin tuossa jo eilen, että olen menossa sunnuntaina Tampereen Pakkahuoneella pidettävään muotikirppistapahtumaan ja asiaan liittyy myös Olympuksen kamerat. Tässä nyt hieman tarkempaa infoa asiasta!

Muotikirppis on yhdeksän Tampereen AMK:n Proakatemiassa yrittäjyyttä tiimiyrityksissä opiskelevan, muodista kiinnostuneen nuoren naisen ideoima ja toteuttama tapahtuma. Yksi porukan jäsenistä on täältä Indiedaysistäkin tuttu 365 days with Ida -blogin Ida.

Muotikirppiksen Facebook-sivut ovat päivittyneet ahkerasti jo yli kuukauden ajan ja sieltä pääsee kurkkimaan esimerkiksi sneak peakejä paikalle saapuvista myyjistä ja tapahtuman yhteistyökumppaneista. Kaikki kirppispöydät oli varattu alta aika yksikön, joten sieltä luulisi löytyvän paljon mielenkiintoista ja muodikasta tavaraa. Myymässä myös muutamia tunnettuja bloggaajia kuten Nelliina ja tietenkin aiemmin mainitsemani Ida.

Muotikirppis-juliste1

Muotikirppis ei ole tyytynyt pikkuiseen koulun jumppasalissa puuhasteluun, vaan projektiin on lähdetty kunnon meiningillä ja mukaan menoon on hankittu myös läjä mainioita yhteistyökumppaneita. Tarjolla on siis muutakin ihasteltavaa ja ihmeteltävää kuin 2nd hand -löytöjä.

Yksi Muotikirppiksen yhteistyökumppaneista on kameramerkki Olympus ja tässä kohti meikäläinen tulee mukaan kuvioihin. Monenmoista reissua ja yhteistyötä on tässä parin vuoden aikana Olympuksen kanssa tullut tehtyä (esim. viime vuoden kohokohta, Amorphis-kuvaus!)  ja Muotikirppiksellä pääsen jälleen mukaan Team Olympukseen. Olen nimittäin sunnuntaina heidän edustajansa kanssa esittelemässä kameroita ja vastailemassa aiheesta kiinnostuneiden kysymyksiin. Mulla onkin aina välillä ollut ikävä takaisin kameramyyntitiskin taakse (työskentelin fotoliikkeen myyjänä 5 vuotta!), joten olen tästä keikasta ihan innoissani. 🙂

Kirppis_tarjous_HINNATMulla on mukana myös läjä PEN-kameroilla kuvaamiani valokuvia mm. reissuilta ja bändien keikoilta, joten kameroiden tuottamaa jälkeä pääsee tarkastelemaan ihan printeistä. Jos siis kameran hankinta on ajankohtaista, niin kannattaa tulla moikkaamaan mua! Ja vaikka ei olisikaan, niin tulkaa silti. 🙂

Luvassa on hyviä tarjouksia kuvassa näkyvistä Olympus-tuotteista ja ne tarjoaa verkkokauppa Topshot.fi. 

Tuolla Pakkahuoneella on vain esittelykamerat mukana, joten sieltä ei voi kameraa mukaansa ostaa. Tilauksia kuitenkin otetaan vastaan ja tarjoukset ovat sitten voimassa tietenkin myös tuolta verkkokaupasta tilatessa. Kuvassa on hintojen kohdalla vielä kysymysmerkkejä, sillä tarjoukset julkaistaan vasta huomenna eli lauantaina. Blogin FB-sivulle ainakin nuo heitän jahka saan tiedot. EDIT: Kuva vaihdettu, nyt hinnatkin näkyvissä!

Mut siis tiivistettynä: sunnuntaina Tamperella kirppislöytöjä, kameroita, kahvia ja pullaa ja muuta mukavaa, tulkaa mukaan!


No Comments

Post A Comment