Muotikirppikset makeimmat mimmit

Sateista sunnuntai-iltaa teille ystäväiset! Palasin tuossa jokin aika sitten Tampereelta, missä olin jakamassa Olympuksen ilosanomaa Muotikirppiksellä. Päivä oli kaikin puolin mahtava ja pääsin tekemään kirppislöytöjä, esittelemään kameroita ja tapaamaan paljon kivoja ihmisiä.

Terkkuja muuten Mirkalle! Kiva kun tulit moikkaamaan. On aina kiva saada kommenttiboksin vakionimille kasvoja. (Uskotko Mirkka muuten, että se pusero pysyi kiinni koko päivän! Ei pettänyt mua kertaakaan. Uskomatonta! 😀 )

Kirpparilla kävi järjestysmiesten ilmoitusten mukaan huikeat reilu 1800 kävijää ja kuten arvata saattaa, niin siihen joukkoon mahtui monen monta upeaa tyylilyyliä. Siinä kun kameroita koko päivän käsissään piteli, niin päädyin sitten kuvaamaan muutaman ihanan tyylinsä vuoksi silmiini osuneen kaunottaren.

Tässä siis pieni otos Tampereen Muotikirppiksen tyylikkäistä kävijöistä!

20130519-204712.jpg

Viereisellä LivBoxin ständillä työskennelleen Nellin sitruunaperhosen värinen hame oli ihanan kepeä ja kesäinen. Ja mä niin rakastan harmaita rentoja t-paitoja. Harmaa teeppari on mitä kätevin dress down -vaatekappale, jonka kaverina paljettihamoset sun muut juhlavatkin alaosat saa taipumaan helposti arkeen.

20130519-204721.jpg

Laura kertoi löytäneensä herttaisen kukkaseppeleensä kukkakedon sijasta BikBokista. Lauran tyyliä pääsee kurkkimaan lisää hänen blogistaan Meanwhile in TRE.

Tuttujakin löytyi! Nelliinan vaatehuoneen Niina näytti hurmaavalta itseltään Olivia Rougen muhkeassa limekuosisessa mekossa ja Minna Parikan kengissä. Mä en tajua miten Niina tekee sen, että se onnistuu näyttämään aina käsittämättömän upealta ja omalta itseltään olipa päällä sitten ihan mitä tahansa. Tyttömäiset värikkät röyhelöt, reikäinen villapaita, haaremihousut ja nahkarotsi tai ihan mitä tahansa muuta. Kaikki toimii!

20130519-204744.jpg

20130519-204814.jpg

Päähineitä rakastavana ihmisenä kiinnitän aina katseeni ihmisten hattuihin. Miljan ruskea lierihattu passasi ihan täydellisesti neidon hillityn sävyiseen asuun. Myös kengät oli mätsätty täydellisesti hameen kuvioihin. Myös Miljalta löytyy blogi : Henkarillinen hattaraa.

20130519-204825.jpg

Revityt pilkkusukkisket, ylipolvensukat ja maiharit, I like! Roosa-Emilian tyylissä on asennen just kohdallaan. Superlyhyt minihame ei näytä tippaakaan roisilta, kun sen yhdistää ronskeihin mataliin saappaisiin ja peittävään yläosaan. Tässä on sellainen asu, jonka toiivoisin passaavan itsellenikin, mutta mä en vaan ikinä onnistuis bleiseri päällä näyttämään yhtään noin coolilta ja rennolta. 😀

20130519-204835.jpg

Eipä ihme, että tämän mimmin tyyli kolahti mulle kovaa, sillä neidon nimi on Veera! Jos mulla olis pitkä tukka, niin mä haluaisin pitää sitä jotakuinkin juuri noin. Tykkään itsekin usein yhdistää punaisen jenkkihuivin farkkuun ja punaiseen huulipunaan, joten Veeran tyylissä oli siis paljon itsellekin tuttua.

Sekä mekko, että farkkuliivi olivat kotoisin Veeran työpaikalta, Studio 25:sta ja näyttävä lähes koko nimettömän peittäävä sormus oli tämän päiväinen kirppislöytyö. Jalasta tuolta kaunottarelta löytyi puolestaan jotakin, mitä saapui myös omaan kokoelmaani perjantaina, nimittäin mustat kiiltonahkaiset Martensit! Näkyvät varmasti pian täälläkin.

Ääh, en kestä, tuo raitamekko on ihana!

Upeita mimmejä kaikki, eikö?


7 Comments
 • ida365
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Upeita mimmejä ja tuttuja naamoja! Ai että oli tyylikästä porukkaa liikenteessä 😉 Haha, me juuri pohdittiin Lindan kanssa että onkohan tuolla suloisella hattupäällä blogia, ja olihan hänellä! Pitääpä mennä kurkkaamaan!

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   no sattuipas sitten sopivasti, että tuli otettua blogiosoite talteen! 🙂

 • GoneWithTheNails/Mirka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oli tosi kiva tulla moikkaamaan! Meinasin kirjottaa,että nappivalinta puseroks.. hahaha 😀 joo nyt nukkumaan..

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   nappivalinta indeed. 😀

   Mä nukuin junassakin vaikka miten pyörien ja paita pysyi päällä. Uskomatonta!

 • Jenny-O
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Pakko tulla kommentoimaan että olet kyllä ihanan aurinkoinen ja ystävällinen ihminen! (Huolehdit siis niiden punaisten Martensieni kohtalosta kirppiksellä..) 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Oi kiitos, ihanasti sanottu. 🙂

   Ja mä olen todella huojentunut martensien puolesta! 😀

 • Katerina Alezandra
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihanan erikosia tyylejä 🙂

  http://katerinaalezandra.blogspot.fi/

Post A Comment