Liian pienet kengät tilavammiksi

-mainosyhteistyö-

Se on sit vissiin virallisesti kesä nyt! Vaikka johan tässä on niin kauan kuljettu hiki valuen hellekamppeissa, että viileämpiä aikoja ei meinaa muistaakaan. Minä kuitenkin löysin tuolta luonnoksista yhdet asukuvat, jotka on otettu joitakin viikkoja sitten, aikana jolloin puut eivät vielä olleet vihreitä ja farkut jalassa ei kuollut lämpöhalvaukseen, joten julkaistaan ne nyt kevätkuukausien päättymisen kunniaksi.

IMG_6090

Duunipäivä on tässäkin ollut kyseessä, kun kerta tuolla meidän työpaikan nurkilla näissä kuvissa hengailen. Jalassa yksi kevään parhaista hankinnoista eli Lindex Generous -malliston farkut. Riitävän korkea vyötärö yhdistettynä just hyvällä tavalla kapenevaan lahkeeseen, joka sopii täydellisesti käärittäväksi teki näistä just eikä melkein täydelliset. Asuin näissä lähes koko huhtikuun.

IMG_6059

Kullanvärisellä printillä ja blinblingillä varustettu pääkallopaita oli loistava syy vihdoin kaivaa laatikostaan jo talvella Spartoon alesta tilaamani kullanhohtoiset herrainkengät. (Montako kertaa olette lukeneet mun blogista sanan herrainkengät?! En vaan pääse yli kyseisen kenkämallin ihanuudesta.)

Sain kyllä ikäväkseni huomata, että vaikka silloin heti kengät saatuani, ne tuntuivat hyvän kokoisilta, niin nyt lämpimämmillä kesäkeleillä on kintut ileisesti sen verran turvoksissa, että kultsit tuntuvatkin nyt hieman ahtailta. Tokihan tuollainen nahkakenkä venyy käytössä, mutta jottei tarvitsisi tuntea kauheasti tuskaa sitä muotoutumista odotellessa, niin  suutarilla venyttämisen lisäksihän on olemassa myös hyväksi havaittu kotikonsti.

IMG_6101

Itse olen onnistuneesti muokannut uudet hieman piukat tai yleisfiilikseltään jäykät nahkaiset kengät kiskomalla jalkaan märät (villa)sukat (siis ei mitään vettä tippuvia sukkia, vaan niin että ylimääräisen veden puristaa pois) ja tunkemalla sitten ne napakan kokoiset kengät jalkaan niiden sukkien kera. Tuntuu hetken aikaa ikävältä, mutta kotona aina vähän aikaa kerrallaan tepastelee tuolla tavoin, niin hyvin saa sen just hiertävän puoli numeroa kenkiä tilavimmiksi.

Tämän sukkatempun ajattelin toteuttaa jonain kiireettömänä iltana näidenkin kultatöppösten kanssa, sillä ne ansaitsevat päästä ahkeraan käyttöön ja minä ansaitsen tepastella niillä ilman epämukavuutta.

IMG_6085

kuvat: Nelly Stenroos

farkut-Lindex Generous/t-paita-Lindex/pellavajakku-Ellos, La Redoute/laukku-Topshop/huivi-Urban Outfitters/kengät- Meline, Spartoo

Ei pitäis valittaa, kun on kesä, mutta mä olen viime päivät valunut niin hirveesti hikeä, että ottaisin kernaasti pari hieman viileämpää päivää väliin. Vaikkapa sellaisia päiviä jolloin voisi taas kiskoa jalkaan nuo lempparifarkut. Ihan vaan päivä tai kaks, sitten saa taas paistaa. Töiss olokaan ei raasta yhtään niin paljon, jos ulkona on vähän harmaata ja viileää.

 


5 Comments
 • Mi Mi Mendine
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihania kuvia! Olet kyllä niin mahtava<3

 • kaitsuhh
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ai että tuli oikein hyvä mieli kun kerrankin bongasin blogin jossa kerrotaan tyylistä, mutta kirjottaja ei ole mikään tuulessa heiluva kukkakeppi =) viimein sellasta tekstiä jota itsekin kurvikkaana naisena voi lukea mielenkiinnolla! ps. olet todella upea!

 • MouMou
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  <3

 • Reetta V.
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Villasukkia hiukan mukavampi tapa muokata kengät on Biancon nahkakenkiä venyttävä spray. Testattu on myös hiertäviin ja koviin kohtiin, toimii.

 • ellu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Toinen hyvä keino on laittaa vettä pakastuspussiin ja kengän sisään venytettävään kohtaan ja pakastimeen. Vesi laajenee jäätyessäänja venyttää hiukan kenkuleita.

Post A Comment