Pilkullista

Olen ihastunut kaikenmoisiin kuviollisiin keveisiin kesähousuihin. Minut on viime aikoina nähty niin leopardilahkeissa kuin seeprapöksyissäkin.  Tällä viikolla kaappiini muutti yhdet keveät ja rennot viskoosihousut lisää, kun kulutin yhden lahjakortin jämät Lindexin Holly & White -malliston pilkkupökiin.

Ja päälle ne päätyivät heti parina seuraavana työpäivänä. Housut ovat mukavat, vilpoisat ja mahdollistavat rentoutensa puolesta kaiken maailman kyykkimisen ja kiipeilyn, eli passaavat hyvin myös minun työvaatteksi.

IMG_9177

IMG_9202

IMG_9184

Iloinen yllätys oli se, että suurin koko L oli itselleni vallan passeli. Olen nimittäin usein tullut siihen tulokseen, että tuon Holly & White -malliston vaatteet eivät noin pääsääntöisesti ole yltäneet itseni ympäri numerokokojen päättyessä kokookn 44. Mutta tällä kertaa kävikin sitten niin, että näiden housujen lisäksi ostin saman malliston oranssin pellava t-paidan, josta itselleni paras koko olikin sitten M L-koon muodostaessa yhdessä etupuskurini kanssa festariteltan. Päädyin siis hieman istuvampaan versioon. Tämä taas siis loistava esimerkki siitä, että kokolappu ei todellakaan ole aina oikeassa.

  IMG_9174

kuvat: Nelly Stenroos

Tänään olenkin sitten hengaillut töissä urheilutrikoissa ja lenkkareissa. Sitä näkyä en ajatellut teille kuvata. Mutta tänään pääsivät ekaa kertaa päälle yhdet uudet urheilurintsikat, joista on pakko teillekin vielä muistaa kertoa. Pitänee kuvata kyseinen rintapanssari viikonloppupna mikäli vielä YO-rysiksen jälkeen jaksan kameraa kädessäni pidellä.

Aurinkoista viikonloppua kaikille ja ihanaa kesäkuuta, sehän on täällä jo huomenna!


Tags:
,
3 Comments
 • Eeelina
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Bongasin sut tänään lenkkarit jalassa ja kieltämättä vähän ihmettelin valintaa. 🙂

  • Veera
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   haha! Joo, ei tarvinnut nähdä asiakkaita koko päivänä, joten päädyin pistämään päälle kuteet sen mukaan, että on vaan hyvä kävellä työmatkat ja saan rauhassa hikoilla kuin possu. 😀

   • Eeelina
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Ihan oikein! Mukavuus ennen kaikkea 😀

Post A Comment