Sekopäät secondhand-metsällä

Pari viikkoa sitten oli taas loistava syy matkata Helsinkiin, sillä minä ja Iina pääsimme tekemään yhden jakson Indiedaysin omaan Blogi TV:seen. Oma kirpparisekoiluaiheinen jaksomme oli järjestysnumeroltaan jo 11 ja kantaa nimeä More dash than cash.

Blogi TV -jakso ja aiemmissa jaksoissa on ehditty seurata mm. bloggaajien järkkäämien muotikuvausten etenemistä ja bloggaajien muodonmuutoksia sekä mallitoimistokäyntejä. (Jännä, ettei mua valittu siihen mallitoimisto-casting -jaksoon.. 😀 ) Aiemmat jaksot näkee kaikki Blogi TV:n omalta sivulta.

UFF2

Kuten arvata saattaa, niin mun ja Iinuskan homma meni melkoiseksi sekoiluksi. Mä itse asiassa ihmettelen että videon tekijät saivat aikaiseksi niinkin asiallisen jakson meidän menostamme. Kuvasimme jakson Fredan UFF-myymälässä ja meidän tehtävämme oli koota second hand aarteista itsellemme sekä arki-, että juhla-asut.

Meillä oli kuvauspäivän alkajaisiksi pikkuinen pelko, että mahdetaanko me saada aikaiseksi mitään oikeita asuja vai meneekö kaikki ihan huumoriosastolle, mutta siinähän kävikin sitten niin, että itse jouduin menemään ihan kassan kautta kotiin löydettyäni niin paljon huippuja vaatteita. Osa niistä onkin vilahtanut jo täällä blogissakin.

UFF3

Yllätyin tosi iloisesti miten paljon löysin muutakin itselleni mahtuvaa kamaa kuin vain +65 mummokamppeita. Sellaisia nimittäin pelkäsin XL-valikoiman olevan täynnä. Mutta väärässä olin! Löysin muutamia jo ihan lemppreiksi nousseita vaatteita ja yllätin itseni kokeilemalla jotain ihan itselleni uudenlaistakin.

Eli oikein kivoja ja oman näköisiä asuja onnistuttiin kokoamaan kirppariaarteista, mutta toki videolla on nähtävissä myös kokonaisuuksia jotka eivät olleet ehkä ihan niitä suurimpia hittejä… Yksi hääpukukin päätyi sovitukseen ja jopa samoin tein käyttöön. ;D

Mutta en mä sen enemää viitsi sisältöä teille valottaa. Katsokaa ihmeessä itse!

Tällaisten videoiden tekeminen on kyllä ihan hullun mukavaa puuhaa! Ja meillä Iinan kanssa sujui yhteistyökin todella loistavasti ja kaikki varsinaiset spiikit saatiin purkkiin kertalaakista. Tai no, taisi siinä joku hepulikohtaus vähän keskeyttää homman jossain välissä. 😀

UFF1


13 Comments
 • Marika
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  ihanat <3

 • Milla
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  En ole aiemmin noita blogi-tv juttuja katsonut ja täytyy todeta että tehän vaikutitte mukavilta ja huumorintajuisilta. Ei sillä että aiemmin missään nimessä olisi mikään huono kuva ollut kummastakaan.

 • irja
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Kauanko oot kirjottanu blogiasi? AIKA KAUAN, JA SILTI ET OO LÖYTÄNY TYYLIÄ. Muutenki ihan tylsä blogi. Haukut sun miestä vaa minkä kerkeät. Et ees vastaa kritiikkiä sisältävviin kommiin. HEI. KOHTA SULLA EI OLE VARMAAN TYYLIÄ EIKÄ MIESTÄ. Ja kuka sut sit huolis?

  • nasu86
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ohhoh ompa paksua tekstiä! saisit hävetä irja!

   • Irja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Oho. Järkytin tahtomattani pientä mieltäsi Nasu! Pyydän nöyrimmiten anteeksi… :O

  • -josefiina-
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   ^Öööö?? Todella fiksu kommentti Irjalta täytyy sanoa! 😀 Veera ei kyllä minun mielestäni mitenkään haukkunut miestään, pohti vain parisuhteen normaaleja ongelmia, omalla tyylillään eli hauskasti ja osuvasti. Minua ihmetyttää myös näissä ”tylsäblogitylsätyylitylsääkaikki” -kommentoijissa että miksihän ihmeessä edes viitsitte käydä täällä jos olette aivan erilaisia eikä mikään miellytä? Netistä varmasti löytyy blogeja ihan joka makuun, myös sinulle Irja. Ja kerrohan toki kuka SINUT on huolinut? ;D Näyttää kovasti mietittyttävän, että jos Veeraa ei kukaan huoli; kannattaisi varmaan kuitenkin keskittyä vaan ihan niihin omiin asioihin, näin annat vain kuvan että olet kateellinen jostakin syystä Veeralle.

   ps. Hauska video!! Ootte ihan parhaita, Iina ja sinä, nauroin ehkä hieman :DDD tosi nätteinä ootte myös kumpikin olleet liikenteessä, erityisesti tuo valkoinen mekko näyttää tosi kivalta sun päällä.

   • Irja
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Minut on huolinut maailman ihanin mies kjo 8 vuotta. <3 Hihih..

    Ps. Mistähän mä nyt Veeralle voisin olla kateellinen? LOL 😀

    • -josefiina-
     Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

     huoh irja…oot aika lapsellinen.

     • pauliina
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      Tämä irjahan on sama tyyppi, joka jatkuvasti jättää näitä tyhjyyttä kumisevia kommenttejaan pariin muuhunkin blogiin.

      Ehkä hänen kannattaisi viettää aikaansa enemmän sen (kuvitteellisen?) ihanan miehensä kanssa, eikä haaskata elämäänsä lukemalla tylsiksi kokemiaan blogeja. Todella lapsellinen ihminen ja ainoastaan pitkästyttää meidät muut lukijat näillä kommenteillaan, joita ilmeisesti itse pitää kovinkin terävinä kannanottoina. 🙂

      Mutta tiedoksi Irja-pieni, ketään ei kiinnosta.

     • Irja
      Posted at 00:00h, 30 marraskuun

      Yhyy, olenko loukannut sinua pahastikin kun noin iniset? Voi Pauliina… Tai kuka lienetkin… Ehkä joku mitätön bloggaaja? Raukka, get a life!

 • nasu86
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  kyllä kaikkea kuraa saattekin kestää…

  noh mun mielestä tää jakso oli huippu te ihanat 🙂

  • Irja
   Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

   Ihq jakso se oli munkin mielestä -sen sanon:)

 • Riksu
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Oijoi, tuo alimman kuvan tunika/mekko näyttää tosi hyvältä

Post A Comment