Virtaviivainen pyllerö

Olisko nyt hyvä aika julkaista vaikkapa tasan viikon takaiset asukuvat? Taitaa olla, sillä samoilla kuvilla voin näppärästi infota teitä missä vaatteessa olen heilunut tämän viikon aikana melko monta muutakin päivää.

 Kuvat siis viime perjantailta, kun pinkaistiin Encen kanssa illalla Baarikaapin synttäreille parille.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tuosta Global Accesoriesin nudesta laukusta mainitsinkin jo pari postausta aiemmin. Oli siis kesäisen darrapäivän heräteostos Stockalta. Mutta hyvä heräteostos! Vagabondin kiilakorkonilkkurit ovat vanhat tuttavat, jotka kaivoin talviteloilta takaisin käyttöön. Tykkään suuresti edelleen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kengät, lauku ja muut asusteet saivatkin tässä asussa hieman enemmän huomiota varsinaisten rättien (tai tässä taoauksessa rätin) ollessa varsin yksinkertainen.

Sain trikoisen Vero Modan maksimekon Bestsellersin bloggaajatilaisuudesta monen muun blogisikon tapaan. Iina ehtikin jo nimittää sitä bloggaajamekoksi. 😀 Samantyyppinen minulla on ollut jo aiemmin H&M:n versiona, mutta siinä on painijaselkä, joten tämä on kivempi koska ihan normirintsikatkin olkaimineen passaa tuonne alle.

maksimekko

Mekon mukavuuteen toki tykästyin heti sen päälle kiskottuani, mutta näitä kuvia katsellessani älysin sen vielä näyttävänkin melko hyvältä jopa minun päälläni. Pitkä mekko korkojen kera taikoo jopa kaltaisestani pylleröstä astetta virtaviivaisemman näköisen. Voin vannoa, että tätä mekkoa tulen käyttämään kesän aikana paljon! Tälläkin viikolla se on päätynyt päälle kahtena tai kolmena aamuna.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

mekko – Vero Moda (saatu)/ laukku-Global Accessories, Stockmann/ kengät-Vagabond/ranne- ja kaulakoru -Nouseva Myrsky (saatu)

Asussa ihanaa ja uutta on myös nuo Nousevan Myrskyn Graniitti-malliston kaula- ja rannekoru, jotka sain juuri kuvien ottopäivänä. Heti piti saada kumiset kaunokaiset päälle.

Näistä koruista muuten tulossa lisää infoa tässä viikonlopun aikana ja luvassa myös alekoodia Nousevan Myrskyn nettikauppaan, joten kannattaa pysyä kuulolla, jos heidän tyylikkäät kotimaista tuotantoa olevat korut kiinnostavat.

Viikonvaihteessa edessä kaikkea mukavaa kuten yhdet kolmekymppiset ja jälleen kerran reissu Helsinkiin. Parhautta.


6 Comments
 • käyttäjä-9470
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Hei semmosta utelisin että mitä heität tonne alle? Ku ite oon miettinyt vastaavan hankkimista, mutta pelkään korostavan mahamakkaroita!

 • Marjukka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Onpa hyvä asu! Tosiaan nuo kengät saa tuon mekon (tai siis oikeammin sinut) näyttämään tosi hyvältä!

 • Minna
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Nuo korut ovat kyllä tosi kauniit 🙂

 • maakariakka
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Tyylikäs asu ja varmasti mukava myös 🙂

 • Jenni
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Ihan samaa mietin, mikä aluasu sinulla on käytössä? Hyvältä näyttää! 🙂

 • Nanne
  Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

  Mä ostin tänään saman mekon, nimenomaan mustana ja vaikka mullakin on vatsamakkaraa jos jonkinlaista niin toi kyllä on tosi virtaviivanen ja peittävä tästäkin vinkkelistä. se on lyhyelle ihmiselle lisäksi niin pitkäkin, että sitä voi sopivasti rypyttää vatsan päältä. Itse käytän sen alla pitkää toppia ja normaaleja alusvaatteita, mutta varmaan legginssit silottaisivat vielä enemmän?

Post A Comment