Myrsky nousee

-mainosyhteistyö-

Lupasin kirjoitella viime asupostauksessa nähdyistä koruista lisää jo viikonloppuna, joten pahoittelenkin kovasti, että ei mennyt aikataulut ihan putkeen. Aika juoksi perjantaista maanantaihin kaikenlaisen hauskanpidon merkeissä eikä blogi käynyt oikein mielessäkään.

Helsinki-pyrähdyksen ansiosta sain kuitenkin kuvattua pari viikkoa sitten saamani korut erään tutun kaunottaren yllä, kun Iina suostui kameran eteen korut yllään.

Kaulakoru, rannekoru ja korvakorut ovat Porin naapurista, Luvialta, ponnistavan Nouseva Myrsky -nimisen yrityksen kierrätyskumista valmistettuja taidonnäytteitä. Saman puljun koruja on vilahtanut blogissani jo alkuvuodestakin, kun haastattelin koruyrittäjä-Liisaa radio-ohjelmassani.

Nämä kuvissa näkyvä graafinen korusarja tottelee nimeä Graniitti ja sarja on itselleni ehdoton lemppari kaikista Nousevan Myrskyn koruista. Ihastelin tuota kaulakorua jo huhtikuussa Iinan kaulalla, kun hän juhli synttäreitään se kaulallaan. Ilahduinkin hurjasti, kun Nouseva Myrsky kysyi haluaisinko kauniit Graniitit itselleni.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

En ole itse vielä käyttänyt yhtä aikaa kuin rannekorua + kaulakorua tai rannekorua + korviksia ja olenkin ajatellut, että korvikset ja kaulakoru olisivat yhdessä jotenkin liikaa, mutta näitä kuvia ottaessani huomasin kyllä, että satsihan oikeastaan muodostaa ihan järjettömän näyttävän ja juhlavan kokonaisuuden, kun ne pukee ylle kerralla. Pääsevät oikeuksiinsa juurikin tuolliasen yksinkertaisen asun kanssa.

Kaikkien Nouseva Myrsky korujen materiaalina toimii siis kierrätyskumi, joka on peräisin esimerkiksi käytetyistä sisäkumeista ja kauppojen liukuhihnoista. Kumissa on hieman nahkamaista fiilistä ja näköä, joten vetoaa tietenkin meikäläiseen. Tuo matsku toimii koruissa senkin takia todella hyvin, että tuollaiset isotkin korut ovat todella kevyitä.

Vaikka materiaali siis onkin melkoisen arkinen, niin näyttävyytensä ja persoonallisuutensa vuoksi näen kyllä etenkin nämä Graniitti-korut upeana valintana myös juhla-asujen kaveriksi. Uskallan siis veikata, että tulevat pääsemään itsellläni ahkeraan käyttöön, koska ovat niin monenlaiseen tyyliin ja tilanteeseen taipuvia.

Rannekoru onkin jo päässyt pukemaan ilman koruja alastomalta tuntuvaa vasenta kättä monena päivänä ja nyt puolestaan mietin, että mikä olisi sellainen asu viikonloppuna oleviin ristiäisiin, että voisin laittaa ainakin tuon kaulakorun.

nousevamyrskykollaasi

Sen lisäksi, että minä sain nuo ihanudet itselleni, tarjoaa Nouseva Myrsky kivan edun myös teille lukijoille. Jos nimittäin innostuit Graniitti-koruista tai joistakin muista Nousevan Myrskyn nettikaupasta löytyvistä kumikaunottarista, niin kannattaa shoppailla tämän viikon aikana, sillä käyttämällä alekoodia ”Tyyliä” saat -20% alennuksen kaikista nettikaupan tuotteista! Alekoodi voimassa sunnuntaihin 16.6. saakka.

Nettikauppaan TÄSTÄ.


2 Comments
  • Milenna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jaa, ”säästökuuri” uhkaa mennä pieleen just nyt 😀 ..ihania koruja tuol.

  • Ellu
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kiitoksia vinkistä, ihastuin itse kovasti noihin sulkakorviksiin <3

Post A Comment