Kummitädin asu

Ristiäispostauksessa näkyikin jo osittain sunnuntainen juhlalookkini, mutta kun nyt kerran parit kokokuvatkin tuli napattua, niin laitan nekin esille.

Koska takana oli pari 15 tuntista duunipäivää, oli unet jääneet vähälle ja sunnuntaina uni vei voiton laittautumiselta ja vaatekaapilla pyörimiseltä. Niinpä kokosin itseni sängystä suihkun kautta kuteisiin hyvin ripeällä aikataululla ehtimättä juurikaan puunata naamaani tai sovitella montaakaan kolttua. Asu oli kyllä ihan jees, mutta väsymystä huutava naamani olisi kyllä kaivannut paremmat laastit. 😀

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Kovasti ne vaatekaapin monet mustat mekot sieltä huutelivat kutsuvasti, mutta halusin kyseistä synkyyttä välttää tuollaisessa iloisessa juhlassa, joten päälle päätyi jo usein hyväksi havaittu Nanson tiilenpunainen kotelomekko. Tuo mekkohan tuli hankittua joskus heräteostoksena Jonnan kanssa lounaalla puoliksi nautitun punkkupullon johdattamana.

Jonna osti samalla reissulla itselleen mustan kietaisumekon, jossa hän näyttää ihan tajuttoman kuumalta kissalta. Eli hyviä hankintoja vaikka pikku pöhnässä oltiinkin!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maison Martin Margiela for H&M pleksikorot ovat nousseet kenkäkokoelmani helmiksi. Passaavat yhteen lähes kaiken kanssa ja keräävät aina kehuja. Kiitokset alennusjumalille näistä!

Ylikasvanut reuhka, jonka laittamiseen ei ehtinyt panostaa, sai pientä hämäystä höyhenpannasta ja koruissakin jatkoin mustaa linjaa pukemalla ylleni Nousevan Myrskyn Graniitti-sarjan korvikset ja rannekorun (korut saaru).

Tiilenpunaisen ja mustan yhdistelmä tuntui kesäjuhliin edelleen hieman tummanpuhuvalta, joten nappasin kainaloon käsilaukkukokoelmani uusimman tulokkaan, nuden värisen nahkalaukun.

Omasta mielestäni ihan jees suoritus siinä väsymyksen ja kiireen tilassa. Onneksi kaapista löytyy tuollaisia yksinkertaisia mekkoja joiden tietää sopivan monenlaisiin tilanteisiin ja joihin voi yhdistää lähes mitä tahansa asusteita. Helpottavat kummasti tällaisen kaltaiseni sählärin elämää.


Tags:
3 Comments
  • Jonna
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Jesh, kiitti että muistutit siitä kietaisumekosta! 😀

  • salla
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    No kyllä sinustakin kuoriutui kuuma kissa tuossa mekossa, sopii sulle tajuttoman hyvin! Kaunis olet 🙂

  • Chenille
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Vitsi että tykkään tuosta laukusta! Ja asu on just hyvä!

Post A Comment