Ale-vinkki: Nanson Salli

Pikainen vinkkaus näin sunnuntain kunniaksi. Mikäli aleshoppailu nettikaupoissa tuntuu sopivalta puuhalta rankan juhannusjuhlinnan jälkeen, niin tässä yksi tärppi.

Nansolta talvella saamani Katri Niskasen suunnittelema Salli-mekko on nyt monien muiden tuotteiden ohella alennuksessa Nanson omassa verkkokaupassa.

20130623-173656.jpg

Itse olen havainnut Sallin olevan erityisen hyvä työmekko, sillä se taipuu asustamalla rennosta rokkimekosta hillitymmäksi hautajaismekoksikin ja sellaistakin joskus työssäni saatan tarvita.

Napakkaa ja paksua viskoosi-polyamidi-elastaania olevan mekon saa nyt piirun alta kuudella kympillä. Jos mekko on himottanut, niin nyt kannattaa iskeä kiinni!


2 Comments
  • JJ
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Onneksi vinkkasit alennuksista. Kävin juuri Nanson kaupassa koittamassa Niitty-haalaria mutta reilu 115e hinta sai jättämään sen vielä kauppaan. Nyt tuo ihanuus on myös alennuksessa ja on melkein pakko kyllä se tilata 🙂

  • Anni
    Posted at 00:00h, 30 marraskuun Vastaa

    Kävin eilen paikallisessa Nanso Shopissa ja bongasin tämän mekon! Mustana löytyi YKSI minun koani oleva, hinnalla 39,90 😀 Arvaa vaan ostinko… Ihana mekko!

    Ostin myös saman kokoelman violetin jakun, aivan ihana sekin. Lyhyestä mallista ja vetoketjun asennosta tulee mieleen nahkarotsi.

    Nämä oli kyllä kesän parhaat ale-löydöt.

Post A Comment